Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όργιο τουρκικής προπαγάνδας για κακομεταχείριση λαθρομεταναστών από τις ελληνικές αρχές




Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για μπαράζ καταγγελιών από τα τουρκικά ΜΜΕ για "κακομεταχείριση λαθρομεταναστών από τις ελληνικές αρχές" μετά τη δημόσια αποκάλυψη ότι σκάφη της Τουρκικής Ακτοφυλακής (Sahil Güvenliği)
προωθούν κατά συρροή λαθρομετανάστες στον ελληνικό χώρο.
Συγκεκριμένα, η γνωστή τουρκική ιστοσελίδα αμυντικών θεμάτων "trsavunma.com" αναδημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα την "
είδηση" ότι στελέχη του Λιμενικού Σώματος τρύπησαν τη φουσκωτή βάρκα λαθρομεταναστών, οι οποίοι ...σώθηκαν στη συνέχεια από την Τουρκική Ακτοφυλακή.
Σήμερα αναδημοσίευσε
νέο περιστατικό, όπου 36 λαθρομετανάστες που επιχείρησαν να φτάσουν στη Λέσβο, συνελήφθησαν από άνδρες του ΛΣ, οι οποίοι τους αφαίρεσαν τη μηχανή του σκάφους και τους οδήγησαν πίσω στα τουρκικά χωρικά ύδατα, όπου και πάλι ...σώθηκαν χάρη στη σωτήρια παρέμβαση της Τουρκικής Ακτοφυλακής.
Αξίζει να αναφερθεί ότι αν και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι αμιγώς στη τουρκική γλώσσα, τα παραπάνω δημοσιεύονται μεταφρασμένα και στην αγγλική γλώσσα, άλλη μια απόδειξη της καλοστημένης προπαγάνδας της Άγκυρας ώστε να πληγεί το κύρος της Ελλάδας.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]