Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εδώ είναι η απόδειξη της πλήρους ανυπαρξίας των Ελλήνων πολιτικών!



ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ

ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!









Με μεγαλη εκπληξη ειδα το συγκεκριμενο βιντεακι στο you tube και αναρωτηθηκα: "καλα τοσο μπουρ...λο γιναμε,ξεπουλαμε τα παντα".Η πρωτη μου αντιδραση ,ηταν να σπασω τον υπολογιστη.
Το ξανασκεφτηκα, γιατι δεν μπορει σε αυτο το χωραφι που λεγεται Ελλαδα, να μην αντιδρασουμε, συνολικα και ενιαια, μακρια απο μικροκομματικες λογικες.
Καιρος ειναι,λοιπον να αφησουμε την λογικη του ωχαδελφισμου και του στουθροκαμηλισμου και να πουμε, αλλα και να κανουμε μερικα πραγματα για εμας!!!

Αυτο το καταπτιστο,απαραδεκτο,προπαγανδιστικο και ανθελληνικο βιντεακι ,δεν γινεται να το εχουμε δει μονο εμεις!!
Που ειναι ολοι αυτοι οι μεγαλοι εθνοπατερες πολιτικοι,οι αμεροληπτοι δημοσιογραφοι

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ!!
Πρωτον:Kυριε Καραμανλη,τι εχετε να μας πειτε τωρα;Ποια η σταση της χωρας μας σε αυτην την προκληση;Κανατε καποιο διαβημα;Τι αλλο θα πουλησετε;Τι αλλο να περιμενουμε;

Δευτερον:Κυρια Ντορα Μπακογιαννη,εσεις σαν Υπουργος Εξωτερικων ποια αντιδραση ειχατε ,το ειδατε;Αν υπαρχει φιλοτιμο μια λυση εχετε ..ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Τριτον:Εσεις Κυριοι Υπουργοι τι ειδατε;Αληθεια που ειστε εσεις;Πρεπει να κυβερνησετε και ενα κρατος το θυμαστε;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, οχι γιατι είστε απων,αλλα γιατι μας περνατε για πολυ μαλακες, αλλα ερχεται και για σας η ωρα!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Τεταρτον:Εσυ αγαπημενη μου αντιπολιτευση, που εισαι; Τι εχεις να πεις; Γιατι δεν το εχετε θεσει το συγκεκριμενο ως θεμα,υπαρχει καποιος λογος;Υπαρχει μηπως καποια συμφωνια με του εντολοδοχους της κυβερνησης;Γιατι δεν βγαινετε χυμα εξω να τους κραξετε,με βαζεται σε ασχημες σκεψεις!
Δεν μπορει ομως,να κανεται επιλεκτικη αντιπολιτευση ,γιατι αυτο ειναι προστυχο και ανηθικο!ΠΕΡΙΜΕΝΩ να σας δω, γιατι αν δεν γινει αυτο, ειστε δυο φορες υπευθυνοι σε σχεση με τους ανυπαρκτους!!!

Πεμπτον:Για εσας Κυριοι του Συριζα τι να πω,δεν λεω τιποτα!Οποιος καταλαβαινει εχει καλως, αλλιως λυπαμαι.Ομως θα πω κατι.Μια παροιμια που ακουσα στην Σικελια και ελεγε το εξης:"η μανα του ηλιθιου ειναι παντα εγκυος"τα συμπερασματα δικα σας λαμογια μου!!!

Εκτον:Τι να πω για το Κ.Κ.Ε.,θα ψαξω να βρω κανα εξωγιηνο να συννενοηθω γιατι απλα με αυτους υπαρχει κινδυνος να ξεχασω σε ποια χωρα ζω,οποτε τιποτα!! Με ΠΡΟΔΟΤΕΣδεν ασχολουμε!!!

Εβδομον:Αν και δεν συμφωνω με την πολιτικη του Λ.Α.Ο.Σ.,ομολογω οτι ειναι η μονη πολιτικη παραταξη η οποια εχει μια μαχητικη σταση,ισως και λογω καταβολων, με το συγκεκριμενο θεμα, οποτε η φωνη τους ειναι μια νοτα ευχαριστη σε αυτην την επιφανιακη,για να μην πω ανθελληνικη σταση των υπολοιπων!!!

Ειμαι ενας ανθρωπος που δεν περιμενω θαυματα απο τους πολιτικους,απλα περιμενω λιγο σεβασμο στους Θεσμους και στους ΜΑΛΑΚΕΣ που τους ψηφιζουν!!!
ΕΠΙΣΗΣ περιμενα και απο τους αγαπητους δημοσιογραφους,που τοσο ευαισθητοι και πατριωτες ειναι,να πουν κατι για αυτο το θεμα πο εχει προκυψει,αλλα επειδη ειναι λιγο νωρις ακομα περιμενω να δω αν θα επιδειξουν την αναλογη προσοχη σε αυτο!Οσο του αναλογει.
Ειναι στο χερι σας αγαπημενοι μου κονδυλοφοροι!!!

ΜΑΓΚΕΣ αυτο ειναι, τελος!Κατι πρεπει να γινει απο ολους μας πρεπει να ακουστουμε και εμεις να σταματησουμε να κανουμε τους ΜΑΛΑΚΕΣ και τους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ και να ασχοληθουμε με αυτο γιατι αν περιμενουμε απο τους αλλους.....γ......α!
Επειδή στο ψέμα υπάρχει απάντηση, δείτε το παρακάτω βιντεακι το οποίο δείχνει ποια είναι η αλήθεια. Μια αλήθεια την οποία όλοι την γνωρίζουν, αλλά όλοι την κρύβουν!
ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!! οι οποίοι κόπτονται για τα προβλήματα του λαού και για την ασφάλεια της χώρας μας; (ας γελάσουμε)!

E-mail στο οποίο μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε: takeitorleaveit@tigeraspect.co.uk
Αν δεν λειτουργεί (γιατί άραγε;) δοκιμάστε να μπείτε εδώ: http://www.challenge.co.uk/registration/contact.php




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]