Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Διαζύγιο με την Λογική και η Σύζευξη με την Παρανόηση


Κουκουλοφόροι και Μασκοφορεμένοι


Η εγγενής παθογένεια του Δημοκρατικού συστήματος, έχει ιστορικώς καταγραφεί κατ’ επανάληψιν. Προσπαθεί για την αποκατάστασή του, μόνον λίγο πριν ή αφού καταλυθεί. Αρκεί να μην κατηγορηθεί γι αυταρχισμό ή έλλειψη Δημοκρατίας, από αυτούς που την αρνούνται ολοκληρωτικά. Έτσι η Δημοκρατία κατά μια πολιτική αντίφαση, ουσιαστικώς άρνηση της λογικής, αντί να εφαρμόζει τους νόμους που έχει θεσπίσει, φαίνεται ότι αποδέχεται πάντοτε όλες, ακόμη και τις παράνομες καταστροφικές καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, τις «ειρηνικές» διαδηλώσεις με βόμβες μολότοφ και όπλα φωτοβολίδων, την πυρπόληση της σημαίας, την καταστροφή αυτοκινήτων και υποδομών του κράτους, τις επιθέσεις κατά αστυνομικών τμημάτων, τον κατ' επανάληψη, εμπρησμό ΒΙΒΛΙΩΝ-Βιβλιοπωλείων από κουκουλοφόρους αναρχοβανδαλους που μισούν την γνώση και την παιδεία, αποστρέφονται τον διάλογο και την ελευθερία. Αλλά και όλες τις κινητοποιήσεις για ψύλου πήδημα με κάθε πρόφαση, που προγραμματίζουν καθημερινώς οι επαγγελματίες ταραχοποιοί με λογότυπα του ομίλου ΚΚΕ και της ροζ-Αριστεράς με τις " υπερήφανες" θυγατρικές της, για να καταταλαιπωρήσουν τους εργαζόμενους την δημιουργική κοινωνία και να κάνουν την άρρωστη ύπαρξή τους αισθητή.

Δηλαδή οι πολεμοχαρείς στους δρόμους «εραστές» της ειρήνης. Ή οι φανατικοί θιασώτες του αφοπλισμού όταν δεν πρόκειται για τους « καλούς» πυραύλους του Ιράν ή τους «μαχητές» της Χεζμπολαχ. ‘Η οι επιλεκτικώς μασκαρεμένοι «πράσινοι» όταν δεν αφορά στα πυρηνικά απόβλητα των Ρώσων στη θάλασσα του Μπαρεντ ή τους βαλλιστικούς πυραύλους της Β. Κορέας. Η Πολιτεία μας τις ανέχεται όλες αυτές τις «μάχες» των πόλεων, ως «ελεύθερη έκφραση» διαμαρτυρίας των πολιτών της.

Όμως εκτός από τους φυσικούς αυτουργούς , τους πρωταγωνιστές, που είναι οι δειλοί κουκουλοφόροι εμπρηστές, οι λακιζοντες οκνοί ψευδο-Ρομπεν των Εξαρχείων, που «απαλλοτριώνουν» για να ικανοποιήσουν δήθεν το «λαϊκό συναίσθημα» και να αποδώσουν ως αυτόκλητοι τιμωροί «δικαιοσύνη» υπάρχουν και οι ηθικοί συμπαραστάτες. Οι ιδεολογικοί υποβολείς. Είναι οι μασκοφορεμενοι, πότε την «αγάπη», άλλοτε « την φιλοσοφία» συχνά την «λαϊκιά δικαιοσύνη» και πάντοτε την βαθια "σοφία".

Αυτοί που προσπαθούν να δικαιολογήσουν με μια κατ επιφασιν πλατεια «κατανοηση», εν τη ουσία όμως μονομερή και επιλεκτική, την ολοκληρωτική ανυπαρξία ηθικού και ιδεολογικου υποβάθρου στις τυραννικές βίαιες καταστροφικές ενέργειες των «παιδιών». Των «καλών» κουκουλοφόρων. Που η βια τους, ο παραλογισμός τους η μανία τους και το μίσος τους για όποιον δεν μπορούν να πείσουν με το ογκανητο του άναρθρου λόγου και τους αντιστέκεται, σε τίποτα δεν διαφέρει από την συμπεριφορά των «γενναίων» μπράβων της Μυκόνου.

Όμως για τις πράξεις των « κάλων» κουκουλοφόρων η ετυμηγορία των «ενόρκων» αυτών είναι διαχρονικως η ίδια. Πάντοτε "πταιει " η κοινωνία , οι «άδικοι» νόμοι οι «κακοί» δάσκαλοι, ακόμη και οι Τράπεζες. Ο καπιταλισμός, οι επιχειρηματίες, εσείς , εγω, όλοι μας. Το « κοινωνικό καθεστώς» αυτό καθ εαυτό, που « κακουργει σε βάρος τους». Ένα μισητικο κήρυγμα αγάπης. Ας σκοτώσουμε από « αγάπη». Ας κλέψουμε για «δικαιοσύνη». Ας τους κάψουμε όλους για να τους "τιμωρήσουμε ''. Ούτως ή άλλως. "Όλοι φταίνε." Εκτος από αυτούς τους ίδιους τους αναρχοβανδαλους. Τους "ιεραπόστολους" στην "θηριωδη" μας κοινωνια.

Ίσως όμως περισσότερο απ όλους, Φταίνε, αυτοί που τους κολακεύουν και τους δικαιολογούν. Οι μασκοφορεμενοι.

Είναι η τρίτη άποψη.

ΙΑΣΩΝ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]