Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ειδήσεις: Με μία γρήγορη ματιά

Χόλμπρουκ: «Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα…»

«Δεν συνεργάστηκα με τον Κάρατζιτς» διατείνεται ο Χόλμπρουκ. Κοιτώντας τον, κοντεύω να τον πιστέψω τον άνθρωπο. Αλλά όλο μία ερώτηση έρχεται στο μυαλό μου και με βασανίζει:

Εάν δεν συνεργάστηκε ο υπεύθυνος για την ειρήνευση της περιοχής, με τον Κάρατζιτς, τότε με ποιόν συνεργάστηκε για να επιτύχει την συμφωνία τερματισμού των πολεμικών συγκρούσεων; Με την χούφτα του;

Γιατί εάν αυτός (Χόλμπρουκ) μαλακοφέρνει, με τίποτε δεν θα μας κάνει κι εμάς σαν εκείνον.

Και γιατί αυτή η ανησυχία εκ μέρους του; Ποιος του είπε, τέλος πάντων, ότι δεν τον καταλαβαίνουμε; Υπάλληλος ήταν, εντολές των αφεντικών του εκτελούσε.

Ας βρει όμως το θάρρος να το παραδεχθεί και όχι να συμπεριφέρεται σαν νεαρός έφηβος που τον έπιασαν να προσπαθεί να ανακαλύψει τον ανδρισμό του και αυτός λέει άλλα αντ΄ άλλων.

Αλλά, μεγάλη υπόθεση ο ανδρισμός στις ημέρες μας…


NASA: Υπάρχει νερό στον πλανήτη Άρη

Βεβαιώθηκαν απολύτως οι επιστήμονες της NASA σχετικά με την ύπαρξη νερού στον πλανήτη Άρη. Η είδηση βέβαια θέτει τις βάσεις για μία πολύ σοβαρή ελπίδα. Τώρα που ο δικός μας πλανήτης, η Γη, δείχνει πως καταστρέφεται με υπερεντατικούς ρυθμούς και πως σε μερικές δεκαετίες θα είναι αδύνατον να ζήσει κανείς στην επιφάνειά της, δίνεται η ευκαιρία, σε όλους εκείνους που συνετέλεσαν τα μέγιστα στην δολοφονία του πλανήτη μας, να μετακομίσουν στον πλανήτη Άρη και να μας αφήσουν να παλέψουμε μήπως και σώσουμε την Γη μας.

Λέτε να φύγουν;

Μακάρι, να πάνε και να μην μας ξανάρθουν


Κατέρρευσε οικοτροφείο θηλέων στο Ικόνιο της Τουρκίας

Η είδηση είναι τραγική. Ανασύρονται συνεχώς πτώματα νέων παιδιών, κοριτσιών, που η μοίρα θέλησε να αφήσουν την ζωή τους μέσα σε ένα ακατάλληλο κτίριο.

Γιατί αυτή η αιματοβαμμένη ιστορία μου θυμίζει γεγονότα που ζήσαμε και στην Ελλάδα;

Γιατί αυτή η ιστορία να επαναλαμβάνεται;

Γιατί όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι (για να εισπράττουν μισθούς και όχι για να παράγουν έργο) ποτέ δεν κάνουν την δουλειά τους, ποτέ δεν ελέγχουν, ποτέ δεν αντιστέκονται στη θέα του χρήματος;

Γιατί, ποτέ δεν τιμωρούνται; (Ρικομέξ σας λέει τίποτε;)


Ημέρα χωρίς καλές ειδήσεις

Τι ημέρα κι αυτή η σημερινή… Ούτε μία βόμβα δεν έσκασε σε κάποια εφορία, ούτε μία ληστεία τράπεζας δεν έγινε μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές!!!

Λέτε να τους έπιασε η ζέστη τους ληστές και τους βομβιστές και να έφυγαν διακοπές για να φορτώσουν τις μπαταρίες τους;

Καλά έκαναν, αλλά ας άφηναν και λίγο «προσωπικό ασφαλείας», για τις έκτακτες καταστάσεις… Ακούς εκεί, να μην χτυπηθεί ούτε μία τράπεζα σήμερα…

Ρε που φθάσαμε…


Τα καύσιμα παραμένουν σταθερά στα ύψη…

Το πετρέλαιο εδώ και 10 περίπου ημέρες έχει πάρει την κατηφόρα. Δεν έβγαλαν και λίγα όλοι αυτοί που χρησιμοποιώντας το «σύστημα» εκτόξευσαν την τιμή του. Λίγο οι πιέσεις που δέχτηκαν για το αφύσικο γεγονός, είτε επειδή το παρατράβηξαν και έθεσαν σε μεγάλο κίνδυνο το «σύστημα», είτε επειδή αποφάσισαν να ρίξουν την τιμή για να την ανεβάσουν και πάλι αργότερα (φυσικά κερδίζοντας), το πετρέλαιο πέφτει σχεδόν καθημερινά.

Η είδηση είναι καλή. Αλλά, θα γινόταν πολύ καλή εάν η πτώση αυτή μεταφερόταν και στα πρατήρια. Εκεί οι τιμές είναι με πολύ ελαφρά πτώση ενώ σε πολλές περιπτώσεις διατηρούνται σταθερές!!!

Για πιο κράτος μιλάμε; Πείτε μου!!!

Κανένας έλεγχος… Απολύτως κανένας από την κρατική μηχανή δεν ενδιαφέρεται να ελέγξει την ασυδοσία, τον υπερπλουτισμό εις βάρος του απλού πολίτη.

Υπάρχει όμως και μία δικαιολογία (όπως πάντα): Η κρατική μηχανή έχει φύγει σε διακοπές και δεν μπορεί να «δουλέψει» αυτή τη στιγμή… και παραμένει σταθερά να δουλεύει όλους εμάς, τους απλούς πολίτες, που την εφοδιάζουμε με «καύσιμα»…

Υ.Γ.: Όσο παραμένει υψηλά η τιμή της βενζίνης, τόσα περισσότερα κερδίζει το κράτος στα ταμεία του…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]