Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απεβίωσε ο νεαρός Αυστραλός αλλά χάρισε τη ζωή δίνοντας την καρδιά του σε άλλο Αυστραλό


Η Ελλάδα και οι Έλληνες

ντρέπονται και

ζητούν συγνώμη


Καταδικάστε

τους δολοφόνους


Απεβίωσε στις 13:30 ο 20χρονος Αυστραλός Ζαμίτ Ντουζόν, ο οποίος νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ερρίκος Ντυνάν» ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό του από υπάλληλο νυχτερινού κέντρου στη Μύκονο.

Οι γονείς του δέχτηκαν ανεπιφύλακτα να δωρίσουν την καρδιά του γιου τους για να μεταμοσχευτεί σε Αυστραλό υπήκοο που νοσηλεύεται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Δέχτηκαν επίσης τη δωρεά και των υπολοίπων οργάνων για τη σωτηρία συνανθρώπων μας.

«Ο Ντουγιόν ήταν πάντα παρών όποτε τον χρειαζόμασταν»

«Ο Ντουγιόν μπορούσε να σε κάνει να λύνεσαι στα γέλια, άκουγε τα προβλήματα των φίλων του και ήταν πάντα παρών όταν τον χρειαζόμασταν.
Αγαπούσε όσο τίποτα άλλο την οικογένειά του και τους φίλους του. Δεν θα θρηνήσουμε για τον χαμό του, θα θυμόμαστε τη ζωή του». Ο Ντουγιόν Ζαμίτ διατηρούσε προφίλ στο Facebook.
Είχε 1.433 φίλους! Ανάμεσά τους πολλοί Ελληνες. Μετά το τραγικό περιστατικό της Μυκόνου, χρησιμοποιούν το site που τους ένωνε όλο αυτό τον καιρό και γράφουν λίγες αράδες στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου τους.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]