Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αθεράπευτη η Θόλωση του νοητικού αμφιβληστροειδούς


Η εικονα που ηλθε στην σκεψι μου ηταν ενος μεγαλου ρυπαρου λεωφορειου, ακινητοποιημενου.Γυρω του επιβατες καθε λογης , ο οδηγος αλλα και περαστικοι.Ολοι τους να προσπαθουν να το σπρωξουν για να ξεκινηση.Αλλα αλλοι να σπρωχνουν απο μπρος αλλοι απο πισω αλλοι πλαγιως και ολοι να φωναζουν οτι αυτοι σπρωχνουν στη σωστη διευθυνσι .Ετσι ολοι να σπρωχνουν αλλα πληρης ακινησια. Αυτη ειναι η Βαλκανοταλιμπανια που δεν προκειται με αυτη τη νοοτροπια να παη μπροστα ποτε. Αφου εκεινοι που θα μπορουσαν να το επιτυχουν, φροντιζουν με τις ενεργειες τους ο ενας με χαρα να αναιρει του αλλου.

Διοτι ενω δεν υπαρχει ενας Ελληνας που να μην κατηγορει το καρκινικο υδροκεφαλο Δημοσιο. Τα ατελειωτα προνομια των τεμπελχαναδων στις ΔΕΚΟ.Τα χρηματα που καθημερινως επιβαρυνομεθα ως εαν ειμεθα κροισοι για να συντηρουμε μια Ολυμπιακη με 700.000,00 ευρω ημερησιως ζημια.Εναν ΟΣΕ που τα βαγονια του φεγουν στον Μπραλλο μονα τους. Εναν ΟΤΕ που επρεπε να πληρωσουμε τους μισους να πανε σπιτι τους ωστε να μας στοιχιζει φθηνοτερα.Συγκοινωνιες με ελλειματα Ζιμπαπουε , οπου απο 214 εκατομυρια ευρω το 2002, σημερα εχουν ξεπερασει τα 487 εκατομμυρια. Εξυπηρετησι τριτοκοσμικη.Οποτε θελουν κλεινουν το μαγαζι οποτε θελουν πανε αφου τα κοροιδα , δηλαδη ολοι μας , φορολογουμεθα αλλα και το Κρατος δανειζεται, για να συντηρουνται οι δια βιου «βασανιστες» μας.

Και εγινε το θαυμα. Και εφερε αυτη η κυβερνησι με τα οσα ελαττωματα και τα δειλα περιορισμενα εργα της ( κατηγορουμενη και ενοχη περισσοτερο για αυτα που δεν πραττει παρα για τα ελαχιστα που εκανε) μια τροπολογια που αφορα στους νεοπροσλαμαβανομενους των ΔΕΚΟ.Προβλεπει εξισωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων ( δηλαδη να το ξαναπουμε των νεοπροσλαμβανόμενων-δεν καταργει, δεν ανατρεπει τα δικαιωματα των αραχνουφαντων παλαιων- των πατρικιων στις ΔΕΚΟ,) με τους εργαζόμενους ( τους πληβείους) στον ιδιωτικό τομέα, ενώ δεν επιτρέπεται η προσφυγή στη διαιτησία, αν δεν συμφωνεί και η διοίκηση της ΔΕΚΟ.

Σκεπτομαι φωναχτα. Ε και τι εγινε? Εγω διαμαρτυρομαι γιατι δεν μειωνονται οι αχρηστοι, γιατι δεν κλεινουν οι ΔΕΚΟ που πιθανως δεν χρειαζονται.

Ομως χαος στο κοινοβουλιο εντος και εκτος. Μεχρι και ο Μανωλης εβαλε τα ρουχα του αλλιως, διοτι δεν το σηκωνε η «ταξικη» του συνειδησι.Συνδικαλιστης γαρ παλαιοθεν, το αιμα νερο δεν γινεται. Η καταστροφη της Ελλαδος, των επιχειρησεων ο αχαλινωτος ο ανερματιστος ο κομματικος συνδικαλισμος που ανδρωθηκε επι ΠΑΣΟΚΟ-κηφηναριας και η δειλια των τριακοσιων «ευγενικων» κληρονομικων απογονων (με τιμητικες εξαιρεσεις) να επαινεσουν και να υποστηριξουν μια σωστη εστω μερικως πρωτοβουλια.

Φαντασθειτε οταν σε λιγα χρονια, που δεν θα εχουμε λιγνιτη, και δεν θα λειτουργουν οι λιγνιτικες μοναδες, και Η ΔΕΗ μας εκτος των δικτυων διανομης θα ειναι αχρηστη.Αφου δεν θα εχουμε εργοστασια παραγωγης ενεργειας εφ οσον δεν θελουμε να ακουσουμε καν για πυρηνικα εργοστασια γιατι η γη μας τρεμει ( ενω της Ιαπωνιας, που τα μεταλλικα κτιρια αγγιζουν το ενα το αλλο οταν γινεται σεισμος εχουν 54!!!!, η Γαλια 59 αλλα και ο «σατανας» του κοσμου οι ΗΠΑ κατα Αρχαγγελον Θεοδωρακη 104) εμεις θα πρεπει να πληρωνουμε μεχρι δευτερας παρουσιας τους αχρηστους .

Αληθεια .Τι φταιει? Ο αμφιβληστροειδης του μυαλου μας?

ΙΑΣΩΝ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]