Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πόσο ανθέλληνας είσαι τελικά;

Αυτοί που χρησιμοποιούν
με ευκολία τον όρο "εθνικιστής"


"Κι ύστερα σου λένε ότι οι Έλληνες
δεν είναι καλοί άνθρωποι"

Αυτός είναι ο τίτλος κεντρικής είδησης του πρακτορείου ειδήσεων ΜΙΝΑ, που σας μεταφέρει το taxalia

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ:macedoniaonline.eu

Το δημοσίευμα είναι ακριβώς αυτό:

"And people say Greeks are not nice
ПОΣО KANEI AΥTO TO ΡΟΛOI...
Ljubomir Frckovski wears a golden Cartier Pasha watch, valued at 18,000 Euros.The watch is a gift from the Greek Government, as a thanks for his help on the acronym acceptance.
Branko Crvenkovski, wears a similar golden watch. His salary stands at 1000 euros. Our bet, the watch is not a gift from the Macedonian Government. "

Προσέξτε τι λένε:

Ο Λιουμπομιρ Φρσκόφσκι (καθηγητής νομικής, δημοσιογράφος και αναλυτής, που πρόσφατα μίλησε στο Πάντειο, μετριοπαθής/προδότης για τους σχιζοφρενείς υπερεθνικιστές των Σκοπίων, δηλαδή το 70% των κατοίκων της ΠΓΔΜ), φοράει ένα ρολόι Καρτιέ Πάσα, που αξίζει 18.000 ευρώ.

Το ρολόι είναι δώρο της ελληνικής κυβέρνησης, ως ευχαριστήριο για τη βοήθειά του στην αποδοχή του ακρωνυμίου (θεωρείται εμπνευστής του "FYROM" το 1992).

Ο Μπράνκο Τσερβένκοσφσκι (ούτε καν κύριος!), φοράει ένα παρόμοιο χρυσό ρολόι. Ο μισθός του παραμένει στα 1.000 ευρώ.

Στοιχηματίζουμε, ότι το ρολόι δεν είναι δώρο της "μακεδονικής" κυβέρνησης. (υπενθυμίζουμε ότι ο περί ου ο λόγος, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους!!!).

Και ρωτάμε τους γνωστούς Έλληνες πρόθυμους ανθελληνολάγνους, σκοπιανολιγούρηδες :

- Σε ποιά χώρα του κόσμου υπάρχει αυτή η απίστευτη καφρίλα;

- Ποιά χώρα του κόσμου θα ανεχόταν τέτοια κατασυκοφάντηση; Η Ελλάδα που τόσο μισείτε , την ανέχεται!!!

- Αν οι Ελληνικές εφημερίδες έγραφαν συνεχώς ότι ο Έλληνας πρόεδρος της δημοκρατίας, λαδώνεται από την Τουρκία, με ρολόγια, για να ξεπουλήσει τα εθνικά συμφέροντα, τι θα γινόταν;

- Από τη μια, διαβάζοντας όλα αυτά στο Σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων κι από την άλλη ακούγοντας για χιλιοστή φορά την εκκωφαντική σιωπή σας (κοινώς "μούγκα", στην οποία επιδίδεσται με μεγάλη επιτυχία, όταν οι φίλοι σας Σκοπιανοί γράφουν αυτές τις παπαριές) σας κάνω για μια ακόμη φορά την απλή ερώτηση:

Εμείς είμαστε εθνικιστές ή εσείς μαλάκες;"

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]