Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προκαλεί ο Γκρούεφσκι και ακολουθεί και ο ΣΥΝ


Μία φράση τους ξεμπρόστιασε


Μετά την προκλητική και χωρίς καμία απολύτως πρόφαση, ακολουθώντας τον υπουργό Εξωτερικών της Βαρντάρσκα, Αντόνιο Μιλόσοσκι, ο πρωθυπουργός Γκρούεφσκι σε επιστολή που απέστειλε στον Έλληνα πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή θέτει ανοιχτά και απροκάλυπτα πλέον θέμα μειονοτήτων, επιζητώντας τον εκτροχιασμό των συζητήσεων αλλά και την πόλωση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Είναι άγνωστο σε τι ευελπιστεί ο νεαρός πολιτικός, αλλά επίσης άγνωστη θεωρείται και η στάση των Ελλήνων πολιτών, που είναι απολύτως βέβαιο πως θα αρχίσουν να πιέζουν την Ελληνική κυβέρνηση για να «κλείσει το θέμα των Σκοπίων» οριστικά.

Τόσο τα κόμματα όσο και πολλές προσωπικότητες πήραν αμέσως θέση στην «επίθεση» των Σκοπίων κατά της Ελλάδας. Δεν προξένησε όμως καμία έκπληξη η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΝ στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Ενέργειες, όπως η σημερινή επιστολή του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, επιβαρύνουν το κλίμα, λειτουργούν στην παρούσα φάση αρνητικά…»

Και μένοντας στην φράση «λειτουργούν στην παρούσα φάση αρνητικά», θα ήθελα να ρωτήσω,

ποια είναι η επόμενη «φάση» αγαπητοί κύριοι του ΣΥΝ;

Τι γνωρίζετε εσείς για τις «φάσεις» και τους σχεδιασμούς των Σκοπίων όσον αφορά το θέμα του ονόματος;

Δηλαδή, σε κάποια άλλη «φάση» θα λειτουργούσε αλλιώς αυτή η κατάπτυστη επιστολή;

Δηλαδή, πιστεύετε ότι το ατόπημα ήταν η χρονική επιλογή και τίποτε άλλο;

Όσο κατάπτυστη και προκλητική είναι η επιστολή του Γκρούεφσκι προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, άλλο τόσο κατάπτυστη και ανίερη είναι η ανακοίνωση του ΣΥΝ απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Και αυτό είναι απολύτως λογικό για κάθε σώφρονα άνθρωπο που κατοικεί στην Ελλάδα. Για κάθε σώφρονα άνθρωπο που θεωρεί τον εαυτό του πραγματικό Έλληνα και δεν ασπάζεται οτιδήποτε είναι κατά της πατρίδας του.

Όμως η λογική του ΣΥΝ σαφώς διαφοροποιείται, κατά τα γραφόμενά τους, από την λογική των πολιτών. Ίσως αυτή να είναι και η νέα γραμμή που αποφάσισαν πρόσφατα. Ίσως…

Το απολύτως βέβαιο είναι πως εάν ο Γκρούεφσκι δεν δικαιούται να υβρίζει και να εμπαίζει τους Έλληνες και τον Ελληνισμό, αυτός ο εμπαιγμός είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΣ από κάποιο πολιτικό κόμμα που σχεδιάζει να προσελκύσει στις τάξεις του Έλληνες και όχι αλλοδαπούς πολίτες…

Κωνσταντίνος


Υ.Γ.: Δεν θα δώσω εγώ μαθήματα πολιτικών τοποθετήσεων σε κανέναν, όμως για άλλη μία φορά ο ΣΥΝ αποδεικνύει πως είτε δεν έχει εθνικό πολιτικό σχεδιασμό είτε η πολιτική που ευαγγελίζεται έχει να κάνει μόνο με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων για τους ομοφυλόφιλους και την χρήση της κάνναβης…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]