Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέοι "εφιάλτες", σύμμαχοι της Βαρντάρσκα!

Νέους συμμάχους στην Ελλάδα

βρήκαν τα Σκόπια

Τα Σκοπιανά μέσα προβάλλουν τον Γιάννη Σηφακάκη (δείτε και βιντεο με τους συμμάχους των Σκοπιανών στο παραλήρημά τους) και το βιβλίο του "Η κρίση στα Βαλκάνια, το Μακεδονικό και η εργατική τάξη".

Το "Μαρξιστικό βιβλιοπωλείο" κλείνει την παρουσίαση του βιβλίου, ως εξής:

"Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση το βιβλίο “Η κρίση στα Βαλκάνια, το Μακεδονικό και η εργατική τάξη” είναι το πιο πολύτιμο εφόδιο στη μάχη ενάντια στην εθνικιστική υστερία που προσπαθούν τώρα να ξαναξυπνήσουν η Ντόρα και ο Καραμανλής."

Εθνικιστική υστερία, λοιπόν, προσπαθούν να ξυπνήσουν η Ντόρα κι Καραμανλής, ενώ ο Γκρούεσκι ......;;; (ο καθείς με το χαβά του!!!! Άλλα, αντ΄άλλα, της Παρασκευής το γάλα...).

Οι γνωστοί που πάντα ενοχοποιούν την Ελλάδα. Αν κάποτε π.χ. μας βομβαρδίσει η Τουρκία, στην πλατεία Αριστοτέλους, μέρα μεσημέρι, θα βγουν στα διεθνή φόρα να κατηγορήσουν το δήμο, ότι έβαλε εθνικιστικές ζαρντινιέρες κι έτσι, γλίτωσαν κάποιοι, Έλληνες, αναγκάζοντας την Τουρκία να στερήσει πόρους από την εργατική τάξη και να υποβληθεί σε έξοδα επναβομβαρδισμού.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]