Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη σέντρα, φρέσκο "αίμα"....


Μετά τα δελτία ειδήσεων σήμερα το βράδυ - όπου ο μεν Σημίτης αμήχανος κάτι...ψέλλισε γραπτά, ο δε Γιώργος έδειξε οτι μπορεί πραγματικά να είναι ο ηγέτης που θέλει ο κόσμος, αν και θα πρέπει να παρατήσει το...κουκούλωμα της εξεταστικής γιατί σωστά παρατήρησε η Μ.Πυργιώτη με όλα αυτά δείχνει να...εκλιπαρεί για...συμψηφισμό και δεν...κάνει - μαθαίνουμε οτι αύριο ετοιμάζονται να...σεντράρουν τον Ακη!
Και επίσης μην ξεχνάμε οτι οι άνθρωποι της Siemens καταθέτουν οτι το 1 εκ.μάρκα δεν τα έδωσαν για την...(προεκλογική) ψυχή του ΠΑΣΟΚ, αλλά για να μεσολαβήσει ο Τσουκάτος ώστε να περάσει απο το ΚΥΣΕΑ κλπ κλπ (και εκει Σημίτης και Ακης έλεγαν ΜΟΝΟ το "ναι" - προφανως ο Θόδωρος ενεργούσε για λογαριασμό του Σημίτη - αλλιώς δεν περνούσε απο το ΚΥΣΕΑ....)
Από i-reporter
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]