Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καρατζαφέρης: «Όταν ο Τσουκάτος τούς μάζευε λεφτά με το τσουβάλι ήταν Στρατηγός του Κινήματος»


Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός τη χθεσινή δήλωση του τέως πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ο οποίος χαρακτήρισε λυπηρή την εμπλοκή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση της Siemens «αν αποδειχθούν αληθείς οι ισχυρισμοί που προβάλλονται».
«Μάλιστα! Αυτή είναι η δήλωση με την οποία -αντί κάποιας υποστήριξης- εγκατέλειψε στα κρύα του λουτρού ο "τέως καταλληλότερος" κ. Σημίτης τον στρατηγό, συνεργάτη και δεξί του χέρι, με τον πιο επαίσχυντο για "ηγέτη" τρόπο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ.
Και προσθέτει:
«Όταν ο Τσουκάτος τους μάζευε λεφτά με το τσουβάλι για να πραγματοποιούν πολυέξοδες εκλογικές καμπάνιες του ΠΑΣΟΚ, ήταν Στρατηγός του Κινήματος. Τώρα που άνοιξε το κουτί της Πανδώρας, όχι μόνο τον αποστράτευσαν αλλά τον καθαίρεσαν. Αναμένονται βολές κατά ριπάς».
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]