Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ε.Ε. απέρριψε την πρόταση Σαρκοζί για μείωση φόρου στο πετρέλαιο

Υποτακτικοί του κεφαλαίου



Τους ενδιαφέρουν τα χρήματα και όχι οι πολίτες


Για την κρίση που προκαλεί, σε διεθνές επίπεδο, η αύξηση της τιμής του πετρελαίου αλλά και την ακρίβεια προσπάθησαν να βρουν λύσεις οι 27 αρχηγοί κρατών στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ο Επίτροπος Ενέργειας της Ε.Ε. απέρριψε την πρόταση του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για μείωση του φόρου προστιθέμενης αξίας για το πετρέλαιο μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης.

Η Γερμανίδα καγκελάριος τόνισε ότι πρέπει να αποφευχθούν τα οικονομικά μέτρα ενάντια στις τιμές ρεκόρ που καταγράφει ο «μαύρος χρυσός».

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκονται κινητοποιήσεις Ευρωπαίων πολιτών κατά της ακρίβειας, με κύριο αίτημα την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων τιμών των καυσίμων και των πρώτων υλών.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]