Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μιλόσοσκι: Μόνο αν μας αποδεχτείτε ως Μακεδονία θα κάνουμε συζήτηση

"Αν η Ελλάδα αποδεχθεί το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας ως λαού τότε μπορεί να υπάρξει προσέγγιση ως προς την επιλογή του ονόματος της χώρας", δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της ΦΥΡΟΜ.
Παράλληλα, στη διάρκεια της ειδικής συνέντευξης Τύπου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο κ. Μιλοσόσκι χαρακτήρισε θετικό γεγονός την πρόσκληση του Μάθιου Νίμιτς για νέο γύρο διαπραγματεύσεων Αθήνας -Σκοπίων στην Νέα Υόρκη στις 12 Ιουνίου.
Τέλος, υποστήριξε ότι τα Σκόπια θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τη δύναμη των επιχειρημάτων τους κι όχι το επιχείρημα της δύναμης όπως κάνει η Ελλάδα.
Pontikopagida
Συνεχίζουν λοιπόν στο πνεύμα της αδιαλλαξίας οι έφηβοι πολιτικοί των Σκοπίων. Συνεχίζουν να προκαλούν και να ισχυρίζονται πως διαθέτουν επιχειρήματα!!!
Η Ελληνική διπλωματία οφείλει να δίνει ένα ηχηρό χαστούκι σε κάθε φασιστική προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.
Όποτε και όπου και αν συμμετέχουν αυτά τα ανθρωπάκια, θα πρέπει να υπάρχει και Έλληνας επιτετραμένος, προκειμένου να αναφέρεται η αλήθεια και να μην αφήνεται ανοιχτός ο δρόμος στα όσα ανιστόρητα και παράλογα ισχυρίζονται οι Σκοπιανοί αξιωματούχοι.
Τώρα, για την ηλιθιότητα που εκστόμισε ο Μιλόσοσκι, πως η Ελλάδα επιδεικνύει την δύναμή της, μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει πως δεν έχει γευτεί την δύναμή μας. Αλλά, και στην περίπτωση που θα συναντήσει την "δύναμη" αυτή, θα φύγει τρέχοντας από τα Σκόπια και θα αφήσει τους πολίτες να αντιμετωπίσουν την Ελληνική δύναμη.
Και καλό θα είναι να αντιμετωπίσουν μόνο τη δύναμη και όχι την οργή των Ελλήνων...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]