Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βοήθεια με 500.000 ευρώ από την Εκκλησία στους σεισμόπληκτους


Τη διάθεση ποσού 500.000 ευρώ για τους σεισμοπαθείς αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος, μετά την ενημέρωση που έγινε από τον Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανό για τα προβλήματα που προκάλεσε ο σεισμός των 6,5 Ρίχτερ στη ΒΔ Πελοπόννησο.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΔΙΣ, ο μη κυβερνητικός οργανισμός της Εκκλησίας της Ελλάδος, «Αλληλεγγύη», κινητοποιήθηκε άμεσα και ήδη έχει παραδώσει στους αρμόδιους φορείς ανθρωπιστική βοήθεια, αποτελούμενη από σκηνές, κλινοσκεπάσματα, είδη ρουχισμού, τρόφιμα και πόσιμο νερό, προς διανομή στους πληγέντες.

Επιπρόσθετα, ανέθεσε σε κλιμάκιο τεχνικών της Ναοδομίας να καταγράψει τις ζημίες σε ιερούς Ναούς και να συντάξει σχετικές μελέτες.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]