Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί τόσο πολύ παρακαλητό κύριε πρωθυπουργέ;

Παρακαλάει και ξαναπαρακαλάει και ξαναμαναπαρακαλάει και φτου και απ’ την αρχή, παρακαλάει και ξαναπαρακαλάει και ξαναμαναπαρακαλάει και άντε πάλι παρακαλάει και ξαναπαρακαλάει και ξαναμαναπαρακαλάει τους… Σκοπιανούς να προσέλθουν λέει σε ένα ειλικρινή διάλογο για να βρεθεί μία αμοιβαία λύση…
Εντωμεταξύ οι Σκοπιανοί εδώ και 17 χρόνια δεν έχουν κάνει εκατοστό πίσω, ενώ εμείς πολλά χιλιόμετρα «μπροστά». Αυτό σημαίνει ότι εμείς παρουσιαζόμαστε διαλλακτικοί και έχουμε δώσει όλα τα δείγματα καλής μαλακίας εεε sorry, θέλησης. Ποια είναι αυτά? Να αποδεχόμαστε τον ονομασία «Μακεδονία» να εμπεριέχεται στην κοινά αποδεκτή λύση αρκεί να προστεθεί και ένας τοπικός προσδιορισμός, δηλαδή ας πούμε «Άνω Μακεδονία» ή και «Νέα Μακεδονία» κλπ κάτι δηλαδή σαν Άνω και Κάτω Τούμπα ή Νέα Ζηλανδία, Νέα Γουινέα, Νέα Καλιδονία λες και η Μακεδονία έχει την ιστορία της Τούμπας. Ζηλανδίας, Γουινέας και Καλιδονίας ... Και μετά από αυτό οι Σκοπιανοί θα ονομάζονται Ανωμακεδόνες ή Νεομακεδόνες, ας γελάσω χα χα χι χι χο χο.

Η ονομασία Vardarska που είναι και η πραγματική ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων ή «Δαρδανία» που ήταν η πρότερη ονομασία της ευρύτερης περιοχής της Vardarska, δεν απασχολούν την ελληνική κυβέρνηση και ούτε επικαλέστηκαν ποτέ αυτές τις ονομασίες! Αρκείται η κυβέρνηση σε ονομασία που να περιέχει το Ελληνικό καθαρά όνομα «Μακεδονία» και παρακαλάει ουσιαστικά τους Σκοπιανούς δηλαδή να τους πουλήσει τη δική μας και καθαρά Ελληνική Ιστορία που σέρνει το όνομα Μακεδονία πίσω του! Και να πεις ότι εμείς καιγόμαστε να βρεθεί λύση και όχι οι Σκοπιανοί, να το καταλάβαινα δηλαδή... Μόνο οι Σκοπιανοί και οι Αμερικάνοι καίγονται, εμείς γιατί παρακαλάμε? Έχει καταλάβει κανείς σας γιατί εμείς καιγόμαστε και παρακαλάμε? Άμα το βρείτε φωνάξτε και την πυροσβεστική... Η μήπως θα μας βομβαρδίσουν οι Αμερικάνοι? Θα μας κλάσουν μια μάντρα αρχ...., αυτό είναι το μόνο που μπορούν να μας κάνουν.
Οι Σκοπιανοί βρίσκονται σε εθνικιστικό και ανθελληνικό παροξυσμό και ντελίριο, έχουν μάλιστα εδώ και χρόνια δηλώσει ξάστερα, ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να αποδεχτούν ποτέ καμία ονομασία πλην της Συνταγματικής τους δηλαδή «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και αντί οι καραγκιόζηδες που μας κυβερνούν τόσα χρόνια, να κλείσουν τα σύνορα δια παντός και να γνωστοποιήσουν σε όλο τον πλανήτη ότι μόνο σαν Vardarska θα ανοίξουν ξανά και το κρατίδιο των απατεώνων μόνο με αυτή την ονομασία ή οποιαδήποτε άλλη, εκτός της «Μακεδονίας», θα μπορέσει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., αντί λοιπόν να τα κάνει όλα αυτά ο Καραγκιόζης νυν ταβερνιάρ... εεεε sorry, πρωθυπουργός μας, παρακαλάει και ξαναπαρακαλάει και ξαναμαναπαρακαλάει και φτου και απ’ την αρχή, παρακαλάει και ξαναπαρακαλάει και ξαναμαναπαρακαλάει και άντε πάλι παρακαλάει και ξαναπαρακαλάει και ξαναμαναπαρακαλάει….
Από "Υγρό Πυρ"

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]