Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεγαλοπρεπέστατο τζαμί σε φτωχικό χωριό της Θράκης με χρηματοδότηση της Άγκυρας - Κουβέντα από την Αθήνα όπως συνήθως


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Περίλαμπρο τέμενος στην Μελέτη

Στο χώρο του παλιού τεμένους της Μελέτης ανεγέρθηκε με τις εισφορές των κατοίκων περίλαμπρο τέμενος χωρητικότητας 400 ατόμων το οποίο θα εγκαινιαστεί την Κυριακή όπως πληροφορούμαστε από σχετική πρόσκληση ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής.

Στις φωτογραφίες του "Χρόνου" το τέμενος τουλάχιστον τέσσερις μήνες πριν ακόμη ολοκληρωθεί

Ήδη στην τελετή των εγκαινίων κλήθηκε ο νομάρχης Ροδόπης, ο δήμαρχος Αιγείρου κι άλλοι παράγοντες της τοπικής ζωής ενώ υπάρχει προετοιμασία όπως θα πει ο ιμάμης Μουσταφά Μουσταφά για να προσφερθεί το παραδοσιακό γεύμα, αρνί με πιλάφι και γλυκό χαλβά σε όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα, συνοδεία αριανιού.

Η θρησκευτική τελετή στο τζαμί θα ακουστεί από την μεγαφωνική εγκατάσταση σε όλο το χωριό, ώστε να είναι κοινωνοί και οι μουσουλμάνες γυναίκες που δεν προσέρχονται σ’ αυτό.

Η προετοιμασία είναι μεγάλη για την επιτυχία της εκδήλωση που ο «Χρόνος» θα την καλύψει δημοσιογραφικά.

Πάντως το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα χαμηλού εισοδήματος οι κάτοικοι της Μελέτης δεν συνδυάζεται με την προσφορά χρημάτων για ένα τόσο μεγάλο και περίλαμπρο τζαμί και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βοηθά οικονομικά για την πιο ευπρεπή παρουσία του Ισλάμ στην Θράκη και η Σαουδική Αραβία κάτι που όμως δεν αποδεικνύεται επίσημα.

Πηγή:Χρόνος

Σχόλιο: Η Θράκη φωνάζει από καιρό ότι τουρκεύει και η Αθήνα κάνει τον κινέζο. Η Άγκυρα χρηματοδοτεί την ανέγερση υπερπολυτελών τζαμιών(με ότι αυτό συνεπάγεται), την στιγμή που στην Θράκη η παρουσία τζαμιών είναι σε κάθε στενό, και στην Τουρκία σφαγιάζονται χριστιανοί.

Καμία αντίδραση, κανένα ψέλισμα από την Αθήνα. Στην Εκάλη και στην Βάρκιζα βλέπετε δεν έχει εισβάλει η τουρκιά ακόμη και ποσώς τους απασχολεί. Αφήνουν την Θράκη στη μοίρα της και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν!

HellenicRevenge

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]