Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Γκαργκανιές του τώρα θα μαθευτούν - Στην Ελλάδα ζεις Γκαργκάνα και αφού θέλεις να μας γαμ...σεις... τότε πρέπει και να ξεβρακωθείς

Ο ίδιος πρότεινε να μην γίνουν αυξήσεις αλλά στον εαυτό του δίνει κοντά στα 20.000 ευρώ τον μήνα(χωρίς τα υπόλοιπα-πιστωτικές, μπόνους κ.α.) με απόφαση που πήρε ο ίδιος και το Δ.Σ της Εθνικής τράπεζας.

Ωραίος είναι ο διοικητής Νίκος Γκαργκάνας που πήρε απόφαση αυξάνοντας τον μισθό του με την αιτιολογία ότι έπρεπε να εξομοιωθεί με αυτούς των ομολόγων του στην ΕΕ. Γιατί δεν έκαναν το ίδιο και για τους συνταξιούχους; Να τους εξομοιώσουν με τις συντάξεις της Ε.Ε.

Ο ίδιος άνθρωπος... χτίζει βίλα στο Κουφονήσι και σηκώνει πολυκατοικία στα Βριλήσια. Μάλιστα τελευταία φέρεται να πήρε διατηρητέο στη Φιλοθέη. Αυτά διαβάσαμε και δεν είδαμε να διαψεύδονται.

Έχει προσλάβει ο κ. Γκαργκάνας δεύτερο σύμβουλο διοίκησης τον κ. Τζώρτζη Θεοφάνους. Κάνει τέτοιες… οικονομίες στην τράπεζα, που πρόσφατα άλλαξε τη Μερσεντές που είχε πάρει πριν από έναν χρόνο με Κάντιλακ η οποία διαθέτει τηλέφωνο, τηλεόραση και… μπαρ (!), ενώ έχει και ένα τζιπ Τσερόκι! (Τσάμπα πράμα δηλαδή…).

Δεν ξέρει τι να πει ο απλός πολίτης όταν διαβάζει πως ο "υπερασπιστής" του, ο "Ρομπέν της τσέπης" του, η κολώνα της οικονομίας του, ο άντρας με τα όλα του, είναι άλλος ένας που ζει εις βάρος του. Εις βάρος του απλού Έλληνα πολίτη, που μοχθεί καθημερινά, που χρωστάει και που ξέρει πως ποτέ δεν θα του δοθεί η ευκαιρία να "ξεπληρώσει" τα χρέη του.

Αλλά ξέρεις κάτι Γκαργκάνα, που σε πολλά την έχεις κάνει γαργάρα; Ο Έλληνας χαμογελάει, σπάει πλάκα, διασκεδάζει, γιατί ξέρει ένα πολύ απλό πράγμα: ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ και στην τελική, δεν πάει να έχεις όσα έχεις, τον ίδιο χώρο θα πιάσεις με όλους τους τίμια εργαζόμενους, σαν κλείσεις τα ματάκια σου.

Α, και μία ευχή να σου στείλουμε, έτσι για να μην μας λες και αχάριστους: Όσα καλά μας δίνεις, άλλα τόσα να βρούνε τα παιδάκια σου βρε, έτσι για να πας και ήσυχος στον άλλο κόσμο (όταν πας βέβαια...)
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]