Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκεφαλισμός και εκτέλεση θυμάτων Ναζί - Απαγορευμένο βίντεο - Παράκληση να μην το δουν παιδιά

Το παρόν βίντεο αφαιρέθηκε κατόπιν διαμαρτυριών.

Η αλήθεια που μας κρύβουν είναι πολύ ηπιότερη από αυτά που μας επιβάλλουν και που περιχαρείς τα επικροτούμε. Εάν διαμαρτύρεστε (και καλώς κάνετε) για την ωμότητα ενός βίντεο, γιατί δεν διαμαρτύρεστε το ίδιο για τα παιχνίδια που παίζουν τα παιδιά σας στους Η/Υ; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που γίνονται στο όνομα της Νέας Τάξης πραγμάτων;
Γιατί σας ενοχλεί να βλέπετε αυτό που επιμελημένα σας κάνουν καθημερινά; Όπως και να έχει, το αίτημά σας έγινε δεκτό, αν και ο επίμονος τελευταίος ανώνυμος αναγνώστης δεν τιμά ούτε την γλώσσα ούτε την νοημοσύνη του με τις εκφράσεις του.

Τέλος, μία απορία: επειδή έγινε λόγος για μήνυση, έχετε άραγε σκεφτεί ποτέ να την υποβάλλετε εναντίον αυτών που έκαναν αυτή την απαίσια πράξη; Απορία εκφράζω, απάντηση δεν περιμένω...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. κόσμια σχόλια δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν σε μία τέτοια σκηνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειστε καθολου καλα που βαζετε τετοια βιντεο ειστε ανιθηκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. epitelous auto to video to exoun dei xiliades paidia pou einai mona tous sto spiti bre ilithioi ti einai auta pou bazetai den ntepeste ligo blakes e blakes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα εισται ηλιθιοι που βαζεται τετοια βιντεο αυτο το βλεπουν παιδια παρα πολλα και σκευτονται σχετικα με αυτα που βλεπουν να κανουν και αυτοι βλαμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου ειναι απαγορευμενο γιατι δεν το διαγραφεται γαμωτο δεν ντεπεσται λιγο γαμω τους αποκεφαλισμους γαμω μαλακες βλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαλακες σεν ντεπεσται που βαζεται τετοια βιντεο ανικανοι μαλακισμενοι γαμω τους αποκεφαλισμους.βλακες αυτα τα βλεπουν παιδια τα βιντεο κια θα πρεπει να φατα μια καλη μυνηση για να βαλεται μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρε δεν μας παραταται τι ειναι αυτα βρε εε υβρεις απαγορευοντα εε αφου και το βιντεο απαγορευεται τοτε γιατι δεν βαζεται αυτι τιν βλακεια για βιντεο που εχεται βαλει για πειτε μου εε. κια ειμαι ενηλικος μην στεναχοριεσται .????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποιοι εισται εσεις για πειται μου λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gia tin mynusi plaka ekana gia na sas tromaxo to ekana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. exo diamartyhei kai gia ta piaxnidia alla ayto to binteo se tromazei einai apotropaio ayto to binteo otan to edixe to paidi mou trelatheika ti einai ayta tora balte mia anakoinosei ano ton 18 xronon kai kala kanate pou to bgalatai tha sas eimai eygonomon paidia bravo gia auto pou kanate pantos

    kai me synxoritai gia tis brisies paidia me synxoritai poly alla trelatheika den einai kala ayta ts\a video na ta blepeis .pantos kala kanatai pou to vgalatai auto to video mpravo kai pala kai gia tis vrisies sorry poly.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ίδιος είναι σε όλα τα παραπάνω σχόλια ή στα περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]