Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από καθαρίστριες, πρωθυπουργικοί σύμβουλοι επί οικονομικών θεμάτων!


Από σύμβαση καθαρίστριας στο Μαξίμου, μόνιμες διοικητικές υπάλληλοι με ειδικότητα στα οικονομικά θέματα... στο πρωθυπουργικό γραφείο!!! Αν αυτό δεν είναι σωστή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, αξιοκρατία και σαφές παράδειγμα προς όλους τους εργαζόμενους, ώστε να προσπαθήσουν για να... ανταμοιφθούν, τότε τί είναι;
Αυτό ίσως να ήταν το σκεπτικό στο Μαξίμου, όταν προσέλαβαν καθαρίστριες με σύμβαση και στη συνέχεια τις μονιμοποίησαν ως διοικητικές υπαλλήλους με ειδικότητα στα οικονομικά θέματα του πρωθυπουργικού γραφείου!!! Εκτός και αν εκεί στο Μαξίμου θεώρησαν σωστό να καθαρίσουν την... οικονομικά βρωμιά με ειδικές... καθαρίστριες.
Σχετική ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα κατέθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος, ρωτά τον πρωθυπουργό:
Ποιές είναι οι δύο καθαρίστριες που είχαν αυτήν την εντυπωσιακή εργασιακή και επαγγελματική εξέλιξη;
Ποιοί είναι οι υπόλοιποι 16 μετακλητοί υπάλληλοι που με απόφαση του ιδίου του πρωθυπουργού και χωρίς τη νόμιμη διαδικασία του ΑΣΕΠ μονιμοποιήθηκαν στο δημόσιο;

Ο κύριος Ντινόπουλος ρωτάει κι εμείς σκεφτόμαστε την λέξη αξιοκρατία, την λέξη ισονομία και άλλα πολλά που αρέσκεται να χρησιμοποιεί ο Γιώργος Παπανδρέου...

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Άντε, και του χρόνου βουλευτίνες.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και του παραχρονου υπουργινες..

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ειναι το περιεργο;
    Μηπως και οι υπουργοι τα τελευταια 30 χρονια και ειδικα ο τελευταιος δεν ειναι καθαριστριες;
    Αν οχι, μας μενει μονο το ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ξέρω και άνεργο παιδάκι, χωρίς προϋπηρεσία που έγινε... ειδικός γραμματέας και διευθύνει ολόκληρη δημόσια υπηρεσία. Επειδή είχε κατάλληλους συγγενείς. Αυτή είναι η αξιοκρατία και η διαύγεια του ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]