Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατασκευασμένο βίντεο προσπαθεί να διασύρει το Λιμενικό Σώμα

  • Οι ρόλοι ήταν γνωστοί, αλλά από εχθές άρχισαν να γίνονται διακριτοί
  • Οι κρυπτοφασίστες δημιουργούν μέχρι και βίντεο για να διασύρουν
  • Αν δεν τους αρέσουν οι παρελάσεις, μπορούν να μην τις παρακολουθούν
  • Χωρίς δεύτερη σκέψη το κατάπτυστο βίντεο έγινε αποδεκτό από τον κύριο Χρυσοχοΐδη
Άθλιο, πανάθλιο κατασκευασμένο βίντεο ανήρτησε γνωστότατο ιστολόγιο διασύροντας το πλέον σκληρά εκπαιδευμένο τμήμα του Λιμενικού Σώματος.
Σύμφωνα με το βίντεο, άνδρες της μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών φέρονται να εκφράζουν ρατσιστικό σύνθημα κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.
Εάν οι διαχειριστές του ιστολογίου είχαν τη διάθεση να ενεργοποιήσουν έστω και στο ελάχιστο το μυαλό τους –ακόμα κι αν δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία στην βιντεοσκόπηση- θα διαπίστωναν μεταξύ άλλων ότι:
1. Ο ήχος του συνθήματος παραμένει αναλίωτος σε όλη τη διάρκεια των βηματισμών ενώ οι φωνές του κόσμου που χειροκροτά(!!!) δεν ακούγονται παρά το γεγονός ότι είναι πιο κοντά στη ερασιτεχνική κάμερα ή το κινητό τηλέφωνο που πραγματοποίησε τη βιντεοσκόπηση.
2. Ανάμεσα στα άτομα που επαναλαμβάνουν τη πρώτη φωνή, περιλαμβάνεται ΣΤΑΘΕΡΑ και μια παιδική φωνή. Γεγονός που ενισχύει την βεβαιότητα ότι το σύνθημα κάπου ειπώθηκε, αλλά όχι στην παρέλαση.
3. Το από ποιους και πότε ειπώθηκε φυσικά είναι αδύνατον να προκύψει από το βίντεο αφού είναι βέβαιο ότι οι διαχειριστές του δεν θα το παραδώσουν ποτέ στην ηγεσία του Λ.Σ. ακόμα κι αν ζητηθεί προκειμένου να αναλυθεί.
4. Υπάρχουν και άλλες παρατηρήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση το γενικό συμπέρασμα είναι ότι το σύνθημα ενσωματώθηκε πάνω στην εικόνα και έγινε η «συρραφή» προφανώς για να ενισχύσει την άποψη ότι όλοι οι Έλληνες είναι ρατσιστές και ότι συμφωνούν με το άθλιο σύνθημα το οποίο βέβαια εδώ σ’ αυτή τη σελίδα δεν θα το δείτε.
Σε κάθε περίπτωση το θέμα απασχολεί την ηγεσία του Λ.Σ. και εκτιμάται ότι σύντομα θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.
Για όποιον όμως έχει ακόμα και ελάχιστες γνώσεις γύρω από το θέμα «βιντεοσκόπηση» δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα άθλιο κατασκεύασμα για το οποίο προφανώς τον λόγο θα πρέπει να έχει ο εισαγγελέας καθώς οι ιστοσελίδες δεν μπορεί να είναι άμοιρες ευθυνών όταν λαμβάνουν αμφιβόλου προέλευση υλικό. Εκτός και εάν το κατασκεύασμα έχει ως εργολάβους του ίδιους τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.
Έτρεξε να το αποδεχτεί ο Χρυσοχοΐδης με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου του
Ένορκη Διοικητική Έρευνα διετάχθη από τον αρχηγό του Λ.Σ. προκειμένου να διερευνηθούν οι τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες άνδρες της Μονάδας Ειδικών Αποστολών, φώναξαν ρατσιστικά συνθήματα κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα στις 25 Μαρτίου. Παράλληλα τέθηκε στη διάθεση της Υπηρεσίας ο επικεφαλής αξιωματικός.
Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζει ότι «Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα αφήνοντας έτσι να υπονοηθεί ότι εφόσον υπάρξουν αξιόπιστα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος όσων εκφώνησαν τα συνθήματα, θα αποταχθουν από το Σώμα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Χρυσοχοίδη έχει ως ακολούθως:
«Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος φώναξε ακραία ρατσιστικά συνθήματα, όπως καταδεικνύει και σχετικό βίντεο.
Επαναλαμβάνω κατηγορηματικά ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κανέναν ένστολο που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Κανείς ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την υπηρεσία του και τον εορτασμό μιας ιστορικής ημέρας μνήμης με ρατσιστικά συνθήματα μίσους και ξενοφοβίας.
Προφανώς και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για το επίπεδο της εκπαίδευσης, για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της χώρας. Είναι ανάγκη όμως να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους. Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα».
Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των ενστόλων, φώναξε τέσσερα διαφορετικά ακραία ρατσιστικά συνθήματα, ενώ πλησίαζε το σημείο διάλυσης της παρέλασης. Όλα στρέφονταν κατά σύγκεκριμένης εθνικότητας πολιτών και ήδη το γεγονός αναστάτωσε αρκετά στελέχη του Σώματος.
Αξίζει να τονιστεί ότι το αναφερόμενο από τον υπουργό βίντεο, αναρτήθηκε σε blog, ωστόσο η ποιότητα του προκαλεί αμφιβολίες. Ιδιαίτερα γιατί μεταξύ άλλωνα κούγεται και μία παιδική φωνή να φωνάζει τα συνθήματα ενώ δεν ακούγεται ο ήχος των συγκεντρωμένων πολιτών. Φαίνεται όμως ότι υπήρξαν επιβεβαιώσεις για το θέμα από στελέχη του Λιμενικού που συμμετείχαν στην παρέλαση.
ΥΓ: Με στοιχείο μόνον το κακής ποιότητας βίντεο, σε προηγούμενη ανάρτησή μου είχα εκφράσει εντελώς διαφορετική άποψη για το θέμα. Γι αυτό ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες του nextok.blogspot.com
Θεοδοσία Κοντζόγλου

Σχόλιο ιστολογίου: Και εις ανώτερα, να ευχηθούμε στον κύριο Χρυσοχοΐδη για την αμεροληψία του, την αντικειμενικότητά του, αλλά πάνω από όλα για το... πολιτικό του ένστικτο... Όσο για τους αξιωματικούς του Λιμενικού που επιβεβαίωσαν το αληθές του βίντεο αυτού, φρόντισαν να ξεχωρίσουν εύκολα την ποιότητα της συναδελφικότητάς τους, αν και κάποιες "γλώσσες" ήδη λένε για ευκαιρία "ξεκαθαρισμάτων" λόγω κομματικών διαφορών... Εμείς απλά παρακολουθούμε το πως αυτή η κυβέρνηση "ποινικοποιεί" και τιμωρεί εκείνους τους οποίους ίσως να χρειασθεί κάποια στιγμή. Επίσης παρακολουθούμε την γελοιότητα δημοσιογραφίσκων και ψευτοκουλουτουριάρηδων που βρήκαν ευκαιρία να "χτυπήσουν" τον στρατό και τις ειδικές δυνάμεις, τα στρατόπεδα και την στρατιωτική εκπαίδευση, που προφανώς έχουν ακούσει από κάποιους. Δυστυχώς, για τους ίδιους, δεν κρίθηκαν κατάλληλοι για να γίνουν μέλη των ειδικών δυνάμεων, αλλά είτε απαλλάχθηκαν της στράτευσης είτε υπηρέτησαν σε ειδικές θέσεις που έχουν δημιουργηθεί για πολύ σκληραγωγημένους άντρες, όπως η θέση του καντηλανάφτη του Λυκαβητού ή η θέση του σιτιστή των αλόγων του στρατού στον ιππόδρομο... και το μόνο σύνθημα που τους "εξιτάριζε" ήταν να φωνάζουν τηλεφωνικά στον "μπάρμπα" τους: "θα πάρω αναβολή"...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

17 σχόλια :

  1. Paidia signomi kiolas alla dn mou fenete pos einai fake... Den ksero apo pou to vgalate... k ego patriotis eimai kai na to eipan afto dn me peirazei katholou... alla FAKE dn mou fenete..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί είναι στημένο το βίντεο: Δεν βλέπεις τα πρόσωπα και δεν μπορείς να ξέρεις εάν λένε κάτι, απλά βασίζεσαι στο "ηχητικό" μέρος. Μόνο που ποτέ οι άνδρες των ειδικων επιχειρήσεων του λιμενικού δεν θα φώναζαν ΟΥΚ... επειδή τα ΟΥΚ ανήκουν στον Στρατό και όχι στο Λιμενικό... Κι εγώ δεν έχω να πω τίποτε, παρά να θαυμάσω την τάση επιλεκτικής απώλειας μνήμης του κυρίου Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ψάχνει 3.000 καλάσνικοφ μέσα στην Αθήνα, που βρίσκονται σε χέρια Αλβανών και έχουν δημιουργήσει τεράστιους φόβους για πιθανή χρησιμοποίησή τους... όσο για τους τούρκους, ας ακούσουν όλοι αυτοί οι... "προοδευτικοί" συνθήματα των των ειδικών δυνάμεων, για να δούνε την "ελληνοτουρκική προσέγγιση" και πως ακριβώς η τουρκική ηγεσία την... αντιμετωπίζει (χωρίς να τιμωρεί αυτούς που την εκφράζουν)... Λυπάμαι πολύ, όχι για εμένα για εσένα ή για τον προοδευτικούλη που στην θητεία του φώναζε στον μπάρμπα πως θέλει αναβολή, αλλά λυπάμαι για την πολιτική μας ηγεσία η οποία είναι κατώτερη των περιστάσεων, δημιουργώντας πολλά και σοβαρά ερωτηματικά για τις προθέσεις της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο απώτερος σκοπός αυτής της αθλιότητας είναι:
    α) Να σταματήσουν εντελώς οι παρελάσεις, ώστε να μην παρουσιάζονται τέτοια "έκτροπα" και
    β) Να ρίξουν το φρόνημα των υπηρετούντων στις Ειδικές Δυνάμεις, όποιες κι αν είναι αυτές.

    Πριν μερικά χρόνια, στην Ρόδο, αν θυμάμαι καλά, είχαν τιμωρήσει αξιωματικό των ΛΟΚ, διότι οι άνδρες του φώναξαν το γνωστό τους σύνθημα "Τούρκοι δεν ξεχνώ, θα εκδικηθώ". Και θα φώναζαν τώρα τέτοια πράγματα στην Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ..ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω πω κάτι κρυφοαδερφες πρωην καταδρομεις και παρτιωτες της τεμπελιας και της μισαλλοδοξιας. F16 θα ειναι οι ωρες σας στρατοκαπηλοι.

    Υ.Γ.1 Αν ακουμπησει κολωτριχα μετρα??
    Υ.Γ.2 Τα οπλα που έχει ο κάθε τσομπανης στην Κρητη τι διαφορετικό έχουν από τα καλασνικοφ των Αλβανων?? Πετάνε λουκουμοσκονη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ ΟΥΚ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ...
    Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΚΙΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙΣ ΕΣΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσέξτε την ημέρα και την ώρα που έγινε η ανάρτηση.

    .........................................

    EGERSIS1912@gmail.com

    Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010
    ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
    ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

    Μια παρέλαση που δεν θύμιζε σε τίποτα αυτές των προηγούμενων ετών ήταν η σημερινή. Εκατοντάδες οργισμένοι πολίτες που για πρώτη φορά δεν είδαν να παρελαύνουν τεθωρακισμένα και σχηματισμούς της πολεμικής Αεροπορίας να πετούν πάνω από την πόλη των Αθηνών ξέσπασαν και φώναζαν συνθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης εναντίων των πολιτικάντηδων. Η χούντα του ΠΑΣΟΚ περιφρούρησε με εκατοντάδες αστυνομικές δυνάμεις την διάρκειας σχεδόν μισής ώρας παρέλαση, τρομοκρατώντας και διώχνοντας τους πολίτες για να μην ενοχλούνται οι πολιτικάντηδες από τη παρουσία τους.

    Οι "Ανένταχτοι Πατριώτες" αφού πρώτα εκδιώχθηκαν από το αρχικό σημείο συγκέντρωσής τους, μετακινήθηκαν σε άλλο σημείο, μοίρασαν εκατοντάδες ελληνικές σημαίες και φυλλάδια στον κόσμο και έδωσαν διαφορετικό χρώμα στη πασοκικής εμπνεύσεως παρέλαση φωνάζοντας συνθήματα όπως "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ" . Οι συγκεντρωμένοι πολίτες ακολούθησαν ενώ πολλά πεζοπόρα τμήματα του Στρατού φώναξαν κι αυτά συνθήματα όπως το "ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ" ενώ τραγούδησαν το απαγορευμένο πλέον "Μακεδονία ξακουστή" με όλους τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα τραγουδώντας μαζί τους και σίγουρα τους πολιτικάντηδες να τρέμουν ολόκληροι βλέποντας τις αντιδράσεις του λαού που δεν θα σταματήσουν εδώ.

    Φέρτε πίσω τα κλεμμένα και τα τεθωρακισμένα!
    "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"
    Αναρτήθηκε από EGERSIS στις 6:24 μ.μ.
    Ετικέτες 1821, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    2 σχόλια:

    Athenian είπε...
    "Μακεδονία ξακουστή"...απαγορευμένο??
    Den to hksera auto!!!
    Ftou G.....to
    25 Μαρτίου 2010 8:03 μ.μ.

    EGERSIS είπε...
    δες...

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2008/01/blog-post_9006.html
    25 Μαρτίου 2010 8:46 μ.μ.
    Δημοσίευση σχολίου

    ..........................................


    Αυτά έγραψαν την Πέμπτη στις 6.24μ.μ.
    Αυτό σημαίνει πως αυτοί που έκαναν την ανάρτηση στο Έγερσις στις 6.24μ.μ. ΓΝΩΡΙΖΑΝ πως έτσι έγιναν τα πράγματα, αλλά δεν είχαν το βίντεο. Αν είχανε και το βίντεο θα το έπαιζαν πρώτοι. Απλά ανάφεραν το γεγονός. Είναι τόσο αφελείς ώστε να δημιουργήσουν προβοκάτσια με ένα τέτοιο θέμα χωρίς να είναι σίγουροι;;
    Αν είναι προβοκάτσια της Ελευθεροτυπιας τότε η Εγερσις συνεργάζεται με την εφημερίδα.
    Και ας πούμε ότι ήταν ψεύτικο το σκηνικό. Γιατί δεν βγήκε ο επικεφαλής να διαψεύσει το γεγονός και να γλυτώσει και την ΕΔΕ και ότι άλλο του ετοιμάζανε ;;

    Εγώ πάντως έσκασα στα γέλια με την αγωνία των "προοδευτικών". Με συγχωρείτε για την φράση αλλά ...χεστήκανε πάνω τους.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ;;
    Άλλη μια φορά
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ;;
    Ακόμα μια φορά
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;;

    Ανώνυμε 26 Μαρτίου 10.01 μ.μ. πες αλεύρι...


    Από Φως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα, αλλά και τα μάτια μας, θα πρέπει να τονιστεί πως είναι διαφορετικό να φωνάζεις "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι" και είναι διαφορετικό το σύνθημα που ακούγεται στο βίντεο, το οποίο είναι κατασκευασμένο. Ο διμοιρίτης ομολόγησε; Και το όνομά του; Μήπως είναι πολύ γενική αυτή η ομολογία; Τι ομολόγησε; Για ποιό σύνθημα; Δεν βρισκεις ότι κάτι δεν πάει καλά στο σημείο αυτό; Κάπου δεν κολλάει το όλο θέμα. Το "παραμύθι" είναι καλό, έχει και δράκο, αλλά η εικόνα δεν είναι ξεκάθαρη ως προς το θέμα των συνθημάτων και από ποιούς ακούστηκαν... Απορώ πως ο δημοσιογράφος της "Ε" δεν έτρεξε να τους πάρει από μπροστά καθώς φώναζαν τα συνθήματα... Τα ΟΥΚ, πού τα είδαν; Πάνε καλά; Άλλο ΟΥΚ και άλλο η μονάδα του Λιμενικού που πέρασε... Γι αυτό μην ρίχνουμε ευθύνες στο ιστολόγιο "Έγερσις" επειδή η όλη υπόθεση μάλλον "χτίστηκε" στη συνθηματολογία, αλλά με κάποιες ιδιαιτερότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ρίχνω παραπάνω ευθύνες στο Εγερσις απ' ότι έριξαν οι ίδιοι. Το κείμενο το διάβασα με τα μάτια μου την ΠΕΜΠΤΗ λίγο μετά την ώρα ανάρτησης και δεν το ΠΙΣΤΕΥΑ.
    Όσο για τον επικεφαλής θα τα μάθουμε όλα.
    Το ζητούμενο είναι το σύνθημα "Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι".
    Εδώ είναι η ουσία.
    Τα άλλα συνθήματα δεν τα σχολιάζω, όποιος πήγε στρατό καταλαβαίνει. Λίγο με απασχολεί η "ευαισθησία" των "προοδευτικών".

    Από Φως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ΡΕ ΕΑΤ ΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλήθεια υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι υπάρχουν Ελληνες που μπορούν (δηλ έχουν τ´ αρχίδια και κυρίως την ψυχή) να φωνάξουν τέτοια συνθήματα;
    Ποιά μπορεί να είναι αυτά τα Ελληνόπουλα; Πότε και που γεννήθηκαν; Πότε και που μεγάλωσαν. Που αντρώθηκαν; ποιοί γονείς τα γαλούχησαν; Σε ποιά σχολεία πήγαν; Τι διδάχθηκαν; Μα είναι δυνατόν να έχουμε τόσο ανασφαλείς (και ηλιθιωδώς συμπεριφερόμενους) υπουργούς;

    Όχι κύριε Υπουργέ μην συμπεριφέρεσθε με τόση επιπολαιότητα.
    Οι παρελαύνοντες είναι παιδιά της γεννηάς του Πολυτεχνείου.Της πιό εξευτελισμένης γεννηάς της χώρας μας. Είναι τα παιδιά σου και τα παιδιά μου. Μην ανησυχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπαμαι που το λεω αλλα δυστυχως υπαρχει μια τραγικη ΜΕΙΟΦΗΦΙΑ συναδελφων στο Λιμενικο Σωμα που δυσφημουν την πλειοψηφεια του προσωπικου που εργαζετε κατω απο δυσμενεις συνθηκες, ελλειψη προσωπικου , απανθρωπα ωραρια...Δεν νομιζω οτι το υλικο που παρουσιαζεται ειναι κατασκευασμενο αλλα το χειροτερο ειναι οτι οσοι ηταν παροντες να θεωρησουν οτι το Λιμενικο Σωμα αποτελειται απο φανατικους...Επισης σαν ενστολοι δεν εχουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να συμπεριφερονται σαν συμμορια οπαδων που φωναζει συνθηματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tarakoulas:
    Ανώνυμε 26 Μαρτίου 10.01 μμ πες αλεύρι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητε Υπουργε ΠροΠο,

    μαθε πρωτα τι θρησκευμα κατεχει ο Ομπαμα,
    μαθε ποιος εκαψε την εβραϊκη Συναγωγη στην Κρητη και μαθε τι εγινε με τον Χιλιανο που απο το πουθενα τον κανατε εν μια νυχτι "Ελληνα" διοτι ακομα δεν θα σε εχουν πληροφορησει!!
    Δεν φτανει που ξεφτυλιζεσαι,δεν φτανει που λες ενα σωρο ανακριβειες προσπαθεις να τις δικαιολογησεις κιολας!!
    Ξεπερασες ακομα και τον Παγκαλο στον παχυδερμισμο!!!
    Το καταφερες και αυτο!!!!
    Συγχαρητηρια ξεφτιλισμενε μισελληνα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θυμάστε σε τι σκάνδαλο είχε συμμετοχή ο υφυπουργός κ. Βούγιας, οικογενειακό βολεματάκι, ως πανεπιστημιακός! Μπροστά στις τηλεοράσεις ζητούσε συγγνώμη και δέχτηκε ταπεινά τη διαγραφή του. Τώρα είναι υφυπουργός ! Αν φύγει ο επικεφαλής, πρέπει να πάρει δρόμοκι αυτός!! Αρκετό θράσος είχε μπροστά σττις τηλεοράσεις προχθές για το περιστατικό! Ο ένας για την τρέλα του και ο άλλος για την πάρτη του!!! Οι προθέσεις κάνουν τη διαφορά! Ε!!! Κύριε Βούγια;Σοκαρίστηκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανωνυμε 29/3 2'11 πμ,

    το σκανδαλο αυτο που περιγραφεις ηταν το δευτερο,εξαιτιας του οποιου διεγραφη!!
    Ειχε ηδη (ξανα)διαγραφει λογω του σκανδαλου Παχτα!!!!!
    Και τα θρασιμια, στο δευτερο σκανδαλο τον διεγραψαν την ημερα της κηδειας των παιδιων που σκοτωθηκαν σε δυστυχημα με λεωφορειο στα Τεμπη!!
    Επιτηδες για να μην δωθει δημοσιοτητα!!
    Μονο και μονο απο αυτο καταλαβαινεις γιατι καθαρματα μιλαμε!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]