Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μάκης Βορίδης: Ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ;


Πείτε με φαντασμένο, πείτε με συνωμοσιολόγο, πείτε με ο,τι θέλετε: Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις διάβασα την ανακοίνωση προσχώρησης Βορίδη και Άδωνι στη ΝΔ. Ότι ο Βορίδης προαλείφεται για επόμενος αρχηγός της ΝΔ. Θα με ρωτήσετε, φίλοι: Κι επειδή το σκέφτηκες εσύ, τι σημαίνει αυτό; Δεν σημαίνει τίποτε, αλλά θέλω απλώς να σας εκφράσω αυτό που σκέφτομαι, μια που το σκέφτηκα. Και να προσπαθήσω και ο ίδιος να βρω, πού θα μπορούσε να στηριχθεί αυτή η σκέψη μου.

Η πολιτική διαδρομή του Βορίδη και η “ακροδεξιά”

Ο Βορίδης υπήρξε το “καθωσπρέπει” πρόσωπο της ελληνικής ακροδεξιάς. Μετά τα “νεανικά αμαρτήματα” της συμμετοχής στην Ε.Π.Ε.Ν. του πρώην δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου (κατά τη διάρκεια της οποίας ελήφθη και η γνωστή φωτογραφία με το αυτοσχέδιο τσεκούρι), ο Βορίδης ίδρυσε το 1994 το “Ελληνικό Μέτωπο” και συνδέθηκε πολιτικά με το γαλλικό “Εθνικό Μέτωπο” του Λεπέν. Ένα κόμμα με θέσεις φιλοπατριωτικές, “καθαρές”, καθόλα νόμιμες, χωρίς καμία κίνηση ή υπαινιγμό για βίαιες ή αντικοινοβουλευτικές ενέργειες, το μοναδικό “αμάρτημα” του Ελληνικού Μετώπου ήταν η κάθετη αντίθεσή του στην πολιτική ορθότητα της τότε εποχής, που ήθελε κατευναστική πολιτική με την Τουρκία, επέβαλε το άνοιγμα των συνόρων της χώρας στους λαθρομετανάστες κλπ. Οι περισσότερες από τις τότε θέσεις του Ελληνικού Μετώπου (ακόμη και, ελέω κρίσης, η αντίθεσή του στο ευρώ) έχουν ήδη γίνει σήμερα πολιτικώς πολύ “ορθότερες” σε σχέση με τη δεκαετία του 1990. Ήταν δηλαδή ένα κόμμα που, αν εξαιρούσε κανείς τις ακροδεξιές καταβολές του ίδιου του Βορίδη και των περισσοτέρων μελών του, δύσκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακραίο με μόνες τις θέσεις που διατύπωνε.

Το Ελληνικό Μέτωπο, παρά το ότι διέθετε πληθώρα αξιόλογων στελεχών (πολύ υψηλότερου επιπέδου σε σχέση με τους Ελλαδέμπορούς του Καρατζαφέρη) δεν μπόρεσε ποτέ να έχει αξιόλογη εκλογική επίδοση. Ωστόσο, η απήχηση του Μετώπου και προσωπικά του Βορίδη έμελλε να αλλάξε μια κομβική απόφαση: Το 2005 ενσωματώθηκε με προσωπική απόφαση του Βορίδη (με την οποία διαφώνησε σχεδόν το σύνολο των υπολοίπων στελεχών) στο ΛΑ.Ο.Σ. και προσέφερε στον (εκτός Βουλής, τότε) Καρατζαφέρη αυτό που του έλειπε: “ακροδεξιά νομιμοποίηση” στο αντίστοιχο εκλογικό ακροατήριο και στελεχιακό δυναμικό ικανό να διεκπεραιώση τη λειτουργία κομματικών οργάνων στο ΛΑ.Ο.Σ. Με το Βορίδη και το Μέτωπο στις τάξεις του, ο Καρατζαφέρης γινόταν “πατριώτης και με τη βούλα”, πλέον. Το 2007 η είσοδος του ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή ήταν πια εύκολη – βοήθησε και ο Καραμανλής με το βιβλίο ιστορίας της Ρεπούση, είναι αλήθεια.

Είναι βέβαια γεγονός ότι ο Καρατζαφέρης φοβόταν εξαρχής τη δυναμική του νεαρού Βορίδη. Φρόντιζε με κάθε τρόπο να τον μειώνει σε επίπεδο προβολής και σε επίπεδο ανάληψης αξιωμάτων. Ωστόσο, η απήχηση των θέσεων και του προσώπου του Βορίδη μέσα και έξω από το ΛΑ.Ο.Σ. αυξανόταν αλματωδώς.

Με την εκλογή Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ άρχισε, σχεδόν ταυτόχρονα, η διασπορά φημών ότι επίκειται η ένταξή του στη ΝΔ. Παρά το ότι ο ίδιος τα διέψευδε, οι φήμες κατά καιρούς επέμεναν, μέχρι που τελικά αποδείχθηκε ότι οι φήμες είχαν δίκιο. Διότι, μη μου πείτε ότι τώρα ξαφνικά αποφάσισε ο Βορίδης ότι του ταιριάζει περισσότερο η νέα (μνημονιακή) ΝΔ, παρά ο ΛΑ.Ο.Σ…

Το colpo grosso της παγκόσμιας διακυβέρνησης

Τι δουλειά έχει όμως ένας “ακροδεξιός” στην συστημική ΝΔ;

Εδώ θα πρέπει καταρχάς να διευκρινιστούν μερικά πράγματα για το ρόλο της ακροδεξιάς διεθνώς και ειδικότερα στην Ελλάδα.

Όσα πρεσβεύει σήμερα η λεγόμενη “ακροδεξιά” είναι πατριωτικές θέσεις και πολιτική πρακτική, η οποία ήταν η καθιερωμένη θεωρία και πρακτική των κρατών-εθνών στους τελευταίους αιώνες και ιστορικά πιθανότατα ανέκαθεν. Μόνον μετά τον Β΄ ΠΠ άρχισαν οι θέσεις αυτές να θεωρούνται, σταδιακά, ακραίες και να “χρεώνονται” σε ακροδεξιούς πολιτικούς σχηματισμούς.

Είμαι της γνώμης ότι αυτό συνέβη κάθε άλλο παρά τυχαία. Είναι φανερό ότι η στοχοποίηση των πατριωτικών πολιτικών θέσεων εξυπηρετεί ευθέως την αποδόμηση του κράτους-έθνους και την επιβολή της “παγκόσμιας διακυβέρνησης”. Η στοχοποίηση αυτή επιτεύχθηκε ακριβώς μέσω της δημιουργίας ”ακροδεξιών” κομμάτων, που έχουν ρητορική όμοια με τη ρητορική που στήριξε το κράτος-έθνος ανά τους αιώνες και έμαθε να πιστεύει με την ενστικτώδη προσκόλληση στην πολιτική του συλλογικότητα σχεδόν κάθε πολίτης. Η ευρεία υιοθέτηση θέσεων αποδομητικών του κράτους-έθνους περνούσε, αναγκαστικά, μέσω της τοποθέτησης των υποστηρικτικών του κράτους-έθνους θέσεων σε κόμματα χαρακτηρισμένα ως “ακραία”, προκειμένου να εξαναγκάζονται οι συστημικοί πολιτικοί, εκόντες-άκοντες, να υιοθετούν τις αντίθετες θέσεις και να απολογούνται κάθε φορά που “τολμουν” να αρθρώνουν τον έως χθες κατεστημένο πολιτικό λόγο του κράτους-έθνους.

Δεν αποκλείεται πολλά από τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης να προέκυψαν από ειλικρινή υιοθέτηση τέτοιων θέσεων από τους ιδρυτές τους και συνειδητή απόφαση να αντιδράσουν στην πολιτική ορθότητα που ήθελε αποδόμηση του κράτους-έθνους. Σε ό,τι αφορά, πάντως, την Ελλάδα, η ιστορία της ελληνικής Ακροδεξιάς δείχνει ότι, στις περισσότερες τουλάχιστον περιπτώσεις, ο σχηματισμός τέτοιων κομμάτων ήταν εξαρχής στημένο παιχνίδι, που αποσκοπούσε ακριβώς στη στοχοποίηση των πατριωτικών θέσεων και (στην περίπτωση τουλάχιστον της Χρυσής Αυγής) και στη στοχοποίηση των προσώπων που θα έκαναν το λάθος, ελαυνόμενα από πατριωτισμό, να πλησιάσουν τις τάξεις της.

Η καθαρά πρακτορίστικη αυτή τακτική αποκαλύφθηκε πλήρως σε διάφορες πατριωτικές δράσεις, όπως στην περίπτωση του βιβλίου ιστορίας της Ρεπούση, όταν πρόσωπα και ιστοσελίδες που πρωταγωνιστούσαν στην αντίδραση κατά του βιβλίου συνδέονταν εν αγνοία τους (μέχρι και με αφίσες που κολλήθηκαν παντού στην Αθήνα!) με ακροδεξιές οργανώσεις και φορείς, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή σχέση με τους ακροδεξιούς αυτούς. Ρόλος δηλαδή των ακροδεξιών ήταν και είναι, αποδεδειγμένα, η στοχοποίηση και η “μόλυνση” κάθε πατριωτικής δράσης και θέσης. Και βέβαια, ο ρόλος αυτός αποδεικνύεται με την ευκολία με την οποία διάφοροι τιμητές τύπου “Ιών” αναλαμβάνουν δράση τσουβαλιάζοντας προβοκάτορες ακροδεξιούς και μη ακροδεξιούς πατριώτες στην ίδια πολιτική κατηγορία, αποκλειστικά και μόνον επί τη βάση ταύτισης πατριωτικών θέσεων, που προβοκατόρικα οικειοποιούνταν για “δικές τους” οι ακροδεξιοί.

Ακροδεξιά + Μνημόνιο = το άλλοθι του τέλειου εγκλήματος

Έχοντας λοιπόν τον (προβοκατόρικο) πατριωτισμό ως ακροδεξιό άλλοθι στις αποσκευές του, ο ευπαρουσίαστος και απείρως ευφυέστερος από τους περισσότερους προβεβλημένους ΝΔτες Βορίδης εντάσσεται πανηγυρικά στο κεντροδεξιό κόμμα εξουσίας, σε χρονική στιγμή κατά την οποία η ΝΔ έριξε όλες τις αντιμνημονιακές της μάσκες και ευθυγραμμίστηκε πλήρως με τις απαιτήσεις του εγχώριου και διεθνούς “συστήματος”. Η χρονική αυτή στιγμή μόνον σύμπτωση δεν είναι: Η υπερψήφιση του Μνημονίου αποτελεί εξετάσεις έναντι του “συστήματος” για όλους τους πολιτικούς (χωρίς η μη υπερψήφιση να αποτελεί αναγκαστικά αποτυχία στις εξετάσεις). Ο “πατριώτης” Βορίδης λέει ένα μεγαλοπρεπές “ναι” στο Μνημόνιο της υποτέλειας και, ταυτιζόμενος πια με τον παλιό “Μακεδονομάχο” Σαμαρά, αναλαμβάνει να δώσει όλα τα αναγκαία άλλοθι πατριωτισμού στη δεξιά-κεντροδεξιά, που εκπροσωπεί η ΝΔ, προκειμένου να συνεχίσει να εγκλωβίζει σε αυτήν τους ποτισμένους με το γάλα της εθνικοφροσύνης από τα γεννοφάσκια τους ψηφοφόρους της.

Το κόλπο της χρήσης του πατριωτισμού για τον εγκλωβισμό οπαδών λειτούργησε αποτελεσματικά από πολύ παλιά. Από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΚΚΕ που απέκτησε οπαδούς από το πουθενά, προσποιούμενο ότι κάνει αντίσταση κατά του Γερμανού κατακτητή, από την εθνικοφροσύνη της δεξιάς και τις χούντες κάθε είδους, μέχρι τον Ανδρέα Παπανδρέου και το μπααθικό ΠΑΣΟΚ, ο πατριωτισμός αποτελεί το αναγκαίο συστατικό κάθε πολιτικής απάτης. “Δεν ζει χωρίς πατρίδες η ανθρώπινη ψυχή”, μας είπε ο Παλαμάς. Όσο και να συκοφαντείται ο πατριωτισμός μετά από την αποκάλυψη κάθε πολιτικής απάτης, η ιδέα της πατρίδας εξακολουθεί να αντέχει και να παρέχει πρόσφορο έδαφος στον κάθε επόμενο πολιτικό απατεώνα.

Ο Βορίδης, έχοντας επιτύχει με άριστα στις εξετάσεις του ακροδεξιού δεκανικίου του καθεστωτισμού και της πολιτικής συστημικότητας, αποτελεί αυτή τη στιγμή τον ιδανικό πολιτικό για να προωθήσει στο δεξιό-κεντροδεξικό ακροατήριο τα Μνημόνια της Υποτέλειας ως δήθεν “αναγκαίο κακό”. Το διασφαλίζει το επίπεδο της επιχειρηματολογίας του και του λόγου του, σαφώς ανώτερο από αυτό των περισσότερων κοινοβουλευτικών, αλλά και η μαχητική παρουσία του έναντι των “κακών αριστερών”, που ξυπνάει τα παραταξιακά αντανακλαστικά δεξιών και κεντροδεξιών και του χαρίζει παραταξιακή αποδοχή και νομιμοποίηση. Τι κι αν έχει “μολυσμένο” ακροδεξιό παρελθόν και κρατούσε τσεκούρι ως φοιτητής; Τόσο το καλύτερα για το “σύστημα”. Όσο θα τους κάνει τα χατήρια, τα ΜΜΕ θα σιωπούν. Με το που θα σκεφθεί μόνον να μην τους κάνει τα χατήρια, οι ιστορίες αυτές θα ξεθάβονται ως εκ θαύματος και του πλήττουν το πολιτικό προφίλ.

Ευφυής, εμφανίσιμος, καθωσπρέπει, υπάκουος, με τη γοητευτική αύρα του νεοφερμένου και, κυρίως, εύκολα εκβιάσιμος. Τα έχει όλα. Ποιος θα ήταν καλύτερος για επόμενος αρχηγός της ΝΔ; Ο Στυλιανίδης; Ή ο καμένος λόγω νεοφιλελευθερισμού Χατζηδάκης; Καμία σύγκριση. Βορίδης και πάλι Βορίδης. Η νέα “μεγάλη” μεταγραφή της κεντροδεξιάς παράταξης, μετά το Μητσοτάκη, απειλεί να σημαδέψει τον 21ο αιώνα, όπως ο Μητσοτάκης σημάδεψε το τέλος του 20ου…

Επώνυμος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

21 σχόλια :

  1. Ναι, ναι! Ο Μάκης Βορίδης ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και η Χρυσή Αυγή συγχωνεύεται με το ΚΚΕ.

    Αρκεί να είναι καλά η κομματοκρατία που κατακερματίζει την Ελλάδα σε 13 προτεκτοράτα. Κάτι σαν τους 12 θεούς και τον Διόνυσο γιά μπαλαντέρ.

    Ζήτω η ξενόφερτη κομματοκρατία, με την ακραία της αριστερά, την ακραία της δεξιά και το ακραίο της κέντρο (ένα καθαρά ελληνικό φαινόμενο). Ζήτω η συμπολιτεία των 13 προτεκτοράτων της τέως Ελλάς.

    Ζήτω τα κομματόσκυλα! Αντίο Ελλάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι , ετσι , να ξεφτιλιστουν και να δουν καθαρα οι υπηκοοι των μαντριων , τι σαβουρα μαζευτηκε τα τελευταια 30 χρονια στο σβερκο μας . Και οτι δεν εχουν ΟΥΔΕΜΙΑ διαφορα μεταξυ τους . Ειναι σαν ενα κοπαδι κορακια που ολα ειναι ιδια μεταξυ τους .
    Αλλα το ζουμι της υποθεσεως ειναι τι τους κανει , τι τους ειπαν και πιστευουν οτι οι στοες που υπηρετουν θα επικρατησουν των τους Ελληνων και οι δωσιλογοι θα την σκαπουλαρουν , ΓΙΑ ακομη μια φορα !
    Αλλα οτι και να ειναι αυτο...ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Αυτή η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που μας έχετε γεμίσει με ανακοινώσεις και μανιφέστα, πού δτο διάολο είναι; Πού είναι αυτός ο Μαρκόπουλος και τα περίφημα στελέχη του; Μήπως έχουν μείνει στα λόγια, επειδή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ; Εγώ έχω πεί ένα κάρο λόγια γι αυτούς στις παρέες μου και τώρα τρώω καρπαζιές! Θα βγούν επιτέλους στο μειντάνι ή θα αρχίσουμε να τους κράζουμε όποτε δούμε καιμμιά βαθυστόχαστη πάλι ανακοίνωσή τους; Ή θα πρέπει μια και καλή να γυρίσουμε εντελώς τις πλάτες στα κόμματα γενικώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ"
      Κυριακή, Φεβρουάριος 19, 2012 John 0 Σχόλια

      Η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" σαρώνει στη Μακεδονία και Θράκη! Βαρυσήμαντη συνέντευξη Μαρκόπουλου στον ANT-1 Radio!



      H δυναμική παρουσία της κίνησης των Ελλήνων Πολιτών "Νέα Ελλάδα" είναι πλέον στάτους, καθώς ο πρόεδρος της κύριος Ηλίας Μαρκόπουλος και κλιμάκιο απο στελέχη του κινήματος, οργώνουν καθημερινά τη Βόρεια Ελλάδα και προκαλούν ρίγη συγκίνησης στους δοκιμαζόμενους Ελληνες.

      Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του κινήματος, ο κ. Μαρκόπουλος είχε την Πέμπτη που μας πέρασε θερμότατη συνάντηση με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο και άλλα στελέχη της Εκκλησίας, όπου και συζητήθηκαν τόσο τοπικά θέματα που αφορούν την κοινωνία της
      συμπρωτεύουσας, όσο και κρίσιμα εθνικά θέματα, όπως το σκοπιανό ζήτημα και το θέμα της Θράκης. Ο Μητροπολίτης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος στο θέμα των Σκοπίων και στην πορεία των διαπραγματεύσεων με την ελληνική πλευρά στο θέμα του ονόματος και για το γεγονός της αδιαλλαξίας της κυβέρνησης του κρατιδίου σχετικά με το θέμα αυτό. Ο κ. Μαρκόπουλος πάντως, τόνισε ιδιαίτερα πως η θέση της Νέας Ελλάδας  στο ζήτημα αυτό είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη: "Η Μακεδονία είναι Μία και Ελληνική". Αυτό νομίζουμε πως τα λέει όλα.


      Ο Ηλίας Μαρκόπουλος
      Προχθές, ημέρα Παρασκευή και στις 7.00 το πρωί, ο Ηλίας Μαρκόπουλος παραχώρησε εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΝΤ-1 Radio και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Βαραγιάννη, όπου και παρουσίασε και επισήμως πλέον στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας,  τις θέσεις της "Νέας Ελλάδας" για όλα τα θέματα που αφορούν τις προτάσεις της για μια νέα δημόσια διοίκηση, τις θέσεις της απέναντι στο προδοτικό Μνημόνιο και την οικονομία, την κοινωνία και τα εθνικά θέματα. Οι ριζοσπαστικές θέσεις του κινήματος των Πολιτών, έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από το κοινό της Μακεδονίας και της Θράκης που παρακολουθούσε έκείνη την ώρα την εκπομπή, με αποτέλεσμα τον καταιγισμό των τηλεφωνημάτων που δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού εκείνη την ώρα όχι μόνο απο τη Μακεδονία, αλλά και απο το εξωτερικό, μιας και ο ΑΝΤ-1 Radio μεταδίδεται και διαδικτυακά.

      Παρα πολύς κόσμος, ιδίως απο το εξωτερικό, εξέφρασε επίσης τη συμπαράσταση και τη στήριξή του στον αγώνα που δίνει η Νέα Ελλάδα , στέλνοντας email στην εκπομπή και πολλά από αυτά διαβάστηκαν εκείνη την ώρα απο τον παρουσιαστή κύριο Βαραγιάννη. Ο κύριος Μαρκόπουλος, ιδιαίτερα σαφής και ξεκάθαρος στις απαντήσεις του, εξέφρασε την αναγκαιότητα ο τόπος να γυρίσει το συντομότερο δυνατόν σελίδα και να αποτινάξει απο πάνω του τη σάπια και νοσηρή Μεταπολίτευση, που τόσα μύρια κακά κληροδότησε στο λαό μας και στη πατρίδα. Τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση την ανάγκη να ξεκαθαρίσει μια για πάντα ο δημόσιος βίος, να πάνε επιτέλους στη δικαιοσύνη όσοι έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα και όσοι έχουν σκιάσει με τις πράξεις τους τη δημόσια εικόνα της χώρας λέγοντας οτι "καμμία αλλαγή ή πρόοδος δεν μπορεί να επιτευχθεί, χωρίς τη παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων".

      Επίσης, ξεκαθάρισε με ιδιαίτερη έμφαση πως "η "Νέα Ελλάδα" δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτεί κανενός είδους μνημόνια τα οποία έχουν ως μόνο στόχο τη καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου όλων των Ελλήνων, οτι δεν αναγνωρίζει κανενός είδους παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας διότι είναι και παράνομη με βάση το Διεθνές Δίκαιο και αντισυνταγματική" και τέλος οτι "η Νέα Ελλάδα  θα απαιτήσει πλήρης επανεξέταση του απεχθούς χρέους και άρνηση πληρωμών μέχρις ότου να διαπιστωθεί κατά πόσον υπάρχει νομιμότητα σε αυτό".

      Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη του κυρίου Μαρκόπουλου μέσω διαδικτύου σε αυριανή μας ανάρτηση.

      Την επόμενη εβδομάδα, ο Ηλίας Μαρκόπουλος θα βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα μιλήσει σε ημερίδα με θέμα το Μνημόνιο και τα Εθνικά Θέματα. Την εκδήλωση θα καλύψουν τα τοπικά ΜΜΕ και αναμένεται μεγάλη προσέλευση απο το βορειοελλαδίτικο κοινό.

      Διαγραφή
    2. KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ! ΟΛΗ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ! ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

      Διαγραφή
  4. Η Νέα Ελλάδα, αγαπητέ μου, κινείται εκτός των γνωστών ΜΜΕ κι αυτό επειδή έχουν επιλέξει την απομόνωσή της. Προχθές, όμως, έγινε παρουσία του κινήματος - κόμματος στην Θεσσαλονίκη, μέσα από το Ραδιο Μακεδονία (αν δεν κάνω λάθος). Οι άνθρωποι υπάρχουν, αλλά δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί και ούτε έχουν το χρήμα ή τα κονέ για να παίζουν στις οθόνες των γνωστών ΜΜΕ. Επειδή, είσαι έτοιμος να κράξεις (μάλλον ειδικώς) κράξε εκείνους που μας έχουν φέρει στο χάλι που ζούμε. Μην το γενικεύεις, γιατί τότε δεν γίνεσαι άδικος, αλλά μάλλον... βαλτός. Δεν υπάρχει ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, που τόνισες. Και δεν μένουν στα λόγια, όπως άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε Feb 18, 2012 02:37 AM, μην χαλιέσαι. Ο άνθρωπος είναι από τους γνωστούς βαλτούς, που προσπαθούν να ρίξουν λάσπη εκεί που το σύστημα φοβάται. Κι επειδή στη Νέα Ελλάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ σημεία να την χτυπήσουν, το ρίχνουν σε "ανύπαρκτη παρουσία". Αφήστε ρε. Σας μάθαμε, τρολ του διαδικτύου

      Διαγραφή
  5. ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ '67 !!ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΦΡΙΚΤΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΑΡΑ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΑΣΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΤΑΣΑΝΕ!!ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΕΡΠΕΤΟ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί να μας εξηγήσει ο σχολιαστής που κόλλησε τη Νέα Ελλάδα με το άρθρο - σκέψεις για τον Βορίδη; Ή να υποθέσουμε πως είναι μία ακόμη τακτική να συνδέουμε τα ασύνδετα, δημιουργώντας εντυπώσεις μέσα από ξεκάρφωτα δημοσιεύματα; Ντροπή. Αν είσαι Έλληνας, ντροπή. Τίποτε άλλο δεν έχω να σου πω. Ακόμη και για το μεροκάματο, αν το κάνεις, θα πρέπει να ντρέπεσαι διπλά. Όχι μόνο επειδή λερώνεις -ή τουλάχιστον προσπαθείς να λερώσεις- καθαρές θέσεις και ανθρώπους, αλλά κι επειδή το κάνεις επί αμοιβή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για μια στιγμή κύριοι και ..."κύριοι", για μια στιγμή! Εγώ μια ερώτηση έκανα κι εσείς πέσατε όλοι να με...φάτε; Βλέποντας και ακούγοντας όλα ετούτα περί ..νέου κόμματος Βόριδη, περι μετατροπής της ΝΔ σε ακροδεξιά παράταξη και άλλων τινών, εσείς με πήρατε απ τα μούτρα;;; Επειδή ρώτησα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ;;; Εισαστε σοβαροί όλοι σας εσείς και το ιστολόγιο σας και με βγάζετε και...βαλτό και εγκάθετο κι οτι παίρνω και μεροκάματο απο πάνω;;; Αυτή είναι η ...δημοκρατία που επαγγέλεστε;;; Τελικά, ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ;;; Εγώ με αφορμή το γεγονός οτι η σάρα και η μάρα εμφανίζεται συνεχώς με βορίδηδες και γώ δε ξέρω τι άλλο, οτι τα πράγματα πάνε για εκλογές και το παλαιοκομματικό σύστημα ανανεώνεται συνεχώς και ο κάθε τυχάρπαστος και τσαρλατάνος μπαίνει στα πράγματα και ακούγεται κι όλας και ρώτησα πού στα κομμάτια είναι αυτή η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ κι εσείς με αρπάξατε απ τη μούρη;;; Ελεώ βέβαια του κατόχου-ιδιοκτήτη του ιστολογίου εδώ;;; Και μου τη λέτε κι όλας οτι θα πρεπε να ντρέπομαι;;; Ε, όχι ρε, δε ντρέπομαι! Γιατί εγώ πίστεψα σε αυτά που γράφετε γι αυτούς! Και απλώς αγανάκτησα!!! Βγάλτε με τώρα οτι δουλεύω και για τους προσκυνημένους!!!
    Ο ένας μου λέει "Αν είσαι Έλληνας, ντροπή" κι οτι θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις, ο άλλος "Ανώνυμε Feb 18, 2012 02:37 AM, μην χαλιέσαι.
    Ο άνθρωπος είναι από τους γνωστούς βαλτούς, που προσπαθούν να ρίξουν λάσπη εκεί που το σύστημα φοβάται.
    Κι επειδή στη Νέα Ελλάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ σημεία να την χτυπήσουν, το ρίχνουν σε "ανύπαρκτη παρουσία".
    Αφήστε ρε. Σας μάθαμε, τρολ του διαδικτύου" ε, τι να πώ! Ξέρετε ρε τι μου θυμίζετε όλοι σας;
    Εργα και η μέρες του ΠΑΣΟΚ το 85, που έτσι και έλεγες τίποτε ένάντια στον λαοπρόβλητο Αντρέα, σε πετροβολούσαν και σε ρίχνανε και στο στόμα της
    ΑΥΡΙΑΝΗΣ και δε σε ξέπλενε ούτε
    ο ΠΗΝΕΙΟΣ!!! ΡΕ ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! Εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι!
    Εδώ η πατρίδα χάνεται, εμείς περιμένουμε αμάν και πως μια διαφορετική φωνή να βγεί επιτέλους να μας πεί πέντε πράγματα,
    να δούμε κι εμείς μιαν έλπίδα, ενα κάτι, πέσατε όλοι να με φάτε! Εσείς να ντραπείτε, όχι εγώ! Δημοκρατία θα πεί να μπορείς να απαντάς
    με επιχειρήματα σωστά και ορθά σε οτιδήποτε σου προσάψουν, να μπορείς να ανέχεσαι ακόμη και το κράξιμο και να προσπαθείς να πείσεις!
    Αυτό που κάνετε εσείς λέγεται π...στιά! Αυτή τη καραμέλα του "δε μας δίνουν φωνή τα ΜΜΕ" την ακούμε 8 μήνες τώρα!
    Ωραία, δε σου δίνουν φωνή τα ΜΜΕ, τα ιστολόγια σου τη δίνουν όμως τη φωνή μια χαρά! Ετσι δεν είναι; Γιατί δε βγαίνουν με ένα βίντεο λοιπόν
    αυτοί να μας πούν ποιοί είναι, τι σκοπούς έχουν, απο δώ που υποτίθεται οτι είναι το όργανό τους, να μας πούν κάτι!
    Δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι το κάθε τσουτσέκι στύλ Βορίδη ή Καμμένου ή Καρατζαφέρη ή Σαμαρά
    (που εσχάτως μας έγινε μνημονιακότερος του μνημονιακού!!!), τον Κουβέλη που μέχρι χτές ήταν ανύπαρκτος, του ενός και του αλλου
    τις μαλακίες και μια φορά που παρουσιάστηκε κάτι άλλο, υποτίθεται φρέσκο και νέο, δεν μπορώ ούτε να το...δώ ούτε να το ακούσω;;;
    Ρε δουλευόμαστε και μεταξύ μας;;; Τον Καζάκη τον καταλάβαμε τί ήταν γι αυτό κι εξαφανίστηκε, ο Βυτάλης, ένας απατεώνας και μισός,
    τι θα κάνουμε ρε παιδιά;;; Πού θα πάμε επιτέλους;;; Κραυγή αγωνίας βγάζω! Και σείς όλοι (το "όλοι" παίζεται, γιατί έχω ακούσει οτι τα
    πολλά σχόλια και αντισχόλια τα κάνει συνήθως ένας και μάλιστα αυτός που έχει το μπλόγκ!!!) με φωνάζετε "Βαλτό" κι οτι παίρνω και...μεροκάματο κιόλας!!!
    Δημοκρατία λέει θέλετε, χα! Α, ρε Παπαδόπουλε, εσύ έφυγες νωρίς μου φαίνεται! (αντε τώρα, πείτε με και Χρυσαυγίτη! Αυτό θα είναι και το αποκορύφωμα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, σταμάτησε να αναφέρεις το ιστολόγιο στις απαντήσεις που σου δίνουν. Αν δεν σου αρέσουν, είναι δικό σου θέμα κι αυτών που σου απαντάνε. Όχι πάντως του ιστολογίου. Επειδή όμως βλέπω πως το ιστολόγιο σε ενοχλεί (από άλλο σου σχόλιο που άφησες σε άλλη ανάρτηση, τελείως ξεκάρφωτα), μπορείς κάλλιστα να σκέφτεσαι πριν να γράψεις. Σχετικά με τη Νέα Ελλάδα, αν κάνεις ένα ψάξιμο στο διαδίκτυο θα βρεις και τα βίντεο που ζητάς. Κάποιος σου έχει γράψει πως υπήρξε συνέντευξη ραδιοφωνική στην Θεσσαλονίκη. Γιατί δεν διαβάζεις ό,τι σου λένε; Μήπως επιδιώκεις τον ντόρο τελικά; Είσαι ελεύθερος να τον κάνεις, αλλά μην εμπλέκεις αυτό το ιστολόγιο στον τρόπο με τον οποίο σε αντιμετωπίζουν αυτοί που διαβάζουν τι γράφεις

      Διαγραφή
  8. Oχι αγαπητέ μου, το τελευταίο πράγμα που θα επιδίωκα είναι ο ντόρος. Μου ζητάς να διαβάσω κάτι (που το έχω διαβάσει ήδη, μην ανησυχείς), μου παραδίδεις μαθήματα συμπεριφοράς τη στιγμή που η συμπεριφορά σας είναι απαράδεκτη παντελώς και πηγαίνεις να μου κολλήσεις ταμπέλες επειδή είπα μια κουβέντα, που δεν είχε κάν να κάνει με κακό τρόπο προς τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Ρ'ωτησα απλά πού είναι, πού βρίσκεται. Αυτός ο κάποιος που λές εσύ, μου απαντάει στην αρχή με ...ευγενικό τρόπο και με πληροφορεί για κάποιον Ρ/Σ όπου ακούστηκε συνέντευξη (μακάρι να έγινε), αλλά καταλήγει με ένα ειρωνικότατο σχόλιο που λέει "Επειδή, είσαι έτοιμος να κράξεις (μάλλον ειδικώς) κράξε εκείνους που μας έχουν φέρει στο χάλι που ζούμε. Μην το γενικεύεις, γιατί τότε δεν γίνεσαι άδικος, αλλά μάλλον... βαλτός. Δεν υπάρχει ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, που τόνισες. Και δεν μένουν στα λόγια, όπως άλλοι." Και κατα σύμπτωση, ξεφυτρώνουν την ίδια στιγμή άλλοι τέσσερις που μου τα σούρνουνε κανονικά! Την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΓΜΗ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ! Παρακολουθώ τον ρυθμό των σχολίων που γίνονται στο μπλόγκ σου, δεν είμαι βλάκας. Ποιός λοιπόν μου λέει εμένα, οτι δεν είσαι εσύ αυτός που μου τα σούρνει ή κάποιοι του κόμματος που παρακολουθούν το ιστολόγιό σου συνεχώς; Και γιατί να μου τα σούρουν τη στιγμή που απλώς, ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ; Οπότε, μην πας να αποστασιοποιηθείς, όπως εντέχνως πας να το σερβίρεις. Εγώ
    μια καθως πρέπει απάντηση ήθελα, που θαρρώ πως θα ήταν και ό,τι το καλύτερο! Αντ' αυτού, ξεκίνησε μια λογοδιάρροια με βρισιές και υπονοούμενα και ειρωνείες, που ΚΑΙ κακό κάνει στο όποιο κόμμα υπάρχει ΚΑΙ λάθος εντυπώσεις δίνει. Ποιός λοιπόν πάει να δημιουργήσει ντόρο; Και να σου πω και κάτι; Εχω χίλιους λόγους να είμαι οργισμένος! Με όλους! Με τους σημερινούς κυβερνώντες και με τους επίδοξους αυριανούς! Κι αν ανέβασα τόνους στο πρώτο μου σχόλιο, ήταν διότι ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΣΙΧΑΘΕΙ! Ο ένας (Σαμαράς) κάνει τη κωλοτούμπα του αιώνα και μας πουλάει μπίρ-παρά, ο άλλος (Καρατζαφέρης) έχει κάνει τις κωλοτούμπες της ζωής του σε σημείο σχιζοφρένειας, ο τρίτος (Βορίδης), από κοπρόσκυλο της Ε.ΠΕ.Ν. βρίσκει στέγη (πόυ;;;) στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πού ως τα χτές λοιδορούσε με τον πιο επαίσχυντο τρόπο! Ο ΓΑΠ βγαίνει και λέει οτι ..."μας έσωσε τελικά κι αν χρειαζόταν, θα το...ξανάκανε!" Οι δήθεν ήρωες βουλευτές των ΟΧΙ, έχουν ΞΕΧΑΣΕΙ οτι πριν ένα χρόνο είχαν στήσει και κ...ους και ψήφιζαν ό,τι τους έβαζαν μπροστά και τώρα τους έπιασε το...πατριωτικό τους!!!! Κι εγώ βλέπω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου να με κοιτάζουν στα μάτια κάθε μέρα επειδή δεν έχω να τους δώσω πλέον αυτά που τους έδινα πρίν και με πιάνει τρέλλα! Κοίταζα προχτές εκείνη τη γυναίκα που ήταν έτοιμη να φουντάρει απ τον 8ο όροφο του ΟΕΚ και κόντευε να μου στρίψει!!! Και δεν θα πω και μια κουβέντα παραπάνω στη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που όλο εμφανίζεται και όλο εξαφανισμένη είναι σαν το φάντασμα;;; Η δεν θα πω πέντε κουβέντες παραπάνω στον οποιονδήποτε μου ζητήσει τη ψήφο μου αν τα καμώματά του ή οι απαντήσεις που μου δίνει δε με ικανοποιούν;;; Είσαι σοβαρός ρε φίλε, όπως κι αν σε λένε;;; ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!! Εκτός κι αν αυτό σε ενοχλεί, οπότε μάλλον θα πρέπει κάποιος να σου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα Δημοκρατίας!!! Ακόμη αναρτημένο το έχεις το κείμενο για τον Σόιμπλε που μας λέει ορθά-κοφτά οτι ...δεν μας πάει η...πολλή δημοκρατία! Μάλλον κι αυτός ενοχλείται φαίνεται! Οπως και οι φιλαράκοι μας εκεί στο κοινοβούλιο, που φρόντισαν με ...σοσιαλιστικές δημοκρατικές διαδικασίες να μας ποτίσουν νωρίς-νωρίς με 5 τόννους χημικά της περασμένη Κυριακή! Κι αυτοί ενοχλήθηκαν, επειδή φωνάξαμε κι είπαμε δυό κουβέντες παραπάνω! Τελικά, μάλλον η δημοκρατία ενοχλεί πάρα πολλούς, και μάλιστα ιδίως αυτούς που την ...επαγγέλονται (νέα κόμματα, νέοι σωτήρες, ιστολόγια κλπ κλπ)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, το αν σου απαντάνε κάποιοι και σε ποιούς χρόνους, συχνότητες ή ό,τι άλλο, μου είναι αδιάφορο, αφού δεν περιέχει ύβρεις. Θέλεις να αμφισβητείς αυτό που σου γράφουν, δικαίωμά σου. Αλλά το να εμπλέκεις το ιστολόγιο στο ξεκάρφωτο, είναι άλλο θέμα. Δεν μπορώ να διαβάζω επαναλήψεις, με κουράζουν. Στο άρθρο που γράφτηκε αν έχεις να πεις κάτι, καλώς. Και τα υπονοούμενα να τα γράφεις αλλού. Όχι εδώ. Έχω και άλλα να κάνω, από το να ασχολούμαι με σχόλια. Και, τέλος, μαθήματα δημοκρατίας μπορείς να δίνει ελεύθερα, εκεί που σου την στερούν. Το κατάλαβες; Αν όχι, λυπάμαι πολύ, αλλά άλλη γλώσσα δεν έχω παρά την Ελληνική.

      Διαγραφή
  9. ρε πιο βοριδη αρχηγο ρε πιο τσουτσουκο ρε και τον τσεγκ χαν να ξυπνισουν μαζι με τις ορδες του ελληνες ελληνες δεν τους ψυφιζουν για να βγουν αυτοδηναμα κομα πρωτο μπορη ναερθει με κανα 15 20τις εκατο στο λεει νεοδημοκρατης που ειναι 30 χρονια μαλακας και τους ψυφιζαι τωρα αντιο σαβουρες παμε αρηστερα εκι πονανε στο κομα αυτο αθρογραφε επιδει εζησα πολα πραγματα απο πολυ κοντα και γνωριζω πολους ολα ειναι πειθανα μπορει να δεις και αρχηγο και τον μπερισια ετσι που εγινε και εξυπερετει την κομητατουρ και τους γκαουλαετερ και την αρμοστια προκτορατο εκαναν την ελλαδητσαμας τα καθαρματα κωννος αγραφιωτης ρε τα καριοφιαλια και τα γιαταγανια και ντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!
    ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνησω με τον ανωνυμο που ρωταει που ειναι η Νεα Ελλαδα .
    Μιλησα και εγω σε πολλους γνωστους μου για αυτους , αλλα εξαφανιστηκαν . Που και που γραφουν ενα ωραιο αρθρο , που οντως με εκφραζει 100% , αλλα περα αυτου ΤΙΠΟΤΑ .
    Για φανταστητε και τους Ηρωες , πχ , το '21 να εγραφαν ...και ΤΙΠΟΤΑ αλλο ;
    Αν πραγματι πιστευουν αυτα που γραφουν ας παρουν τους δρομους , αλλα και τα βουνα ( σχημα λογου , αλλα και κυριολεκτικα , αν χρειαστη , για να Ελευθερωθη το Εθνος). Ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι και εκλογες να κανουν τα κατοχικα μαντρια , ΤΙΠΟΤΑ δεν θα αλλαξη , αν πρωτα δεν δικαστουν , φυλακιστουν και εκτελεστουν οι Εφιαλτες .
    Πρεπει να καταργηθουν τα υπαρχοντα μαντρια .Οσο αυτοι κυκλοφορουν ελευθεροι, το Εθνος θα ειναι σκλαβωμενο .

    Αδικη η επιθεση στον συνελληνα .
    Λογικη η απορια του και οχι ασχετη του θεματος , Βοριδη .Διοτι βλεπουμε τους ελεεινους Ιουδες να προσπαθουν να συνεχισουν την αθλια προδοσια και αυτοι που υποτιθεται πρωτοστατουν στον Εθνικο-απελευθερωτικο αγωνα , αφαντους .

    Δεν θα παψουμε να σχολουμεθα με τα βρωμερα υποκειμενα , διοτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ . Και αυτοι που ειπαν ΝΑΙ και αυτοι που ειπαν ΟΧΙ , ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ . Αφου παρεδωσαν σε ξενους την κυβερνηση του Εθνους , οχι μονο τωρα φανερα , αλλα απο το '74 κρυφα .

    Οσο για τις κατηγοριες του αδικημενου συνελληνα , για το ρολο της ιστοσελιδας , ΘΕΛΩ να πιστευω οτι ειναι αβασιμες.
    Το λεω αυτο διοτι εγω , ξερω οτι οι κοινοβουλευτικοι ολιγαρχες ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ , εδω και παρα πολλα χρονια και ο
    Κωνσταντινος ειναι απο τους λιγους που εγραψε εξ'αρχης τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη .
    ΟΨΟΜΕΘΑ .

    ΥΓ . Επειδη οι καιροι ειναι πονηροι και ο εχθρος μας ειναι ο αρχοντας του ψευδους , εχετε τον νου σας μερικοι, σε ΟΛΟΥΣ τους υποψηφιους σωτηρες .
    Κατασραφηκαμε και μας πουλησαν σκλαβους με την τυφλη εμπιστοσυνη .
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ Ο ΔΕ ΜΗ ΝΟΩΝ ΕΣΑΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή βλέπω πως συνεχίζεται η κουβέντα σε εκτός θέματος άρθρου, διαβλέπω πως υπάρχει τελικά σκοπιμότητα. Αφού, λοιπόν, θέλετε να μάθετε για τη Νέα Ελλάδα, γιατί δεν επικοινωνείτε με τα γραφεία της; Γιατί δεν ρωτάτε τους ίδιους, αλλά αρκείστε σε επανάληψη πονηρών ερωτημάτων και μάλιστα εξ αποστάσεως; Εκ του σύννεγυς γιατί δεν πηγαίνετε να τα κάνετε αυτά τα ερωτήματα; Μήπως επειδή είστε πολύ μακριά; Τα μέλη της Νέας Ελλάδας είναι σε κάθε διαδήλωση, σαν απλοί Έλληνες. Χωρίς κομματικές ταμπέλες, πανό και άλλα γλαφυρά. Γνωρίζετε πόσες οικογένειες έχουτν βοηθηθεί σιωπηλά από τη Νέα Ελλάδα; Όχι. Γνωρίζετε πόσοι συνέλληνες βοηθήθηκαν επίσης σιωπηλά από τη Νέα Ελλάδα σε προβλήματα υγείας που είχαν; Και πάλι όχι. Αυτοί οι άνθρωποι προτιμούν να είναι πρώτα Έλληνες και μετά μέλη του κόμματος που τους εκπροσωπεί. Δεν τους ενδιαφέρει η "βιτρίνα", αλλά η ουσία. Οι ταμπέλες στον αγώνα, το μόνο που προσφέρουν είναι διχασμό. Και, τουλάχιστον οι άνθρωποι της Νέας Ελλάδας μόνο διχασμό δεν θέλουν. Αυτά τα γράφω με καλή βούληση, προκειμένου να σταματήσει ο επιδιωκόμενος "ντόρος". Και ευελπιστώ να σταματήσει

      Διαγραφή
  12. Χμ. Πάντα με προβληματιζε η υπερβολικη νηφαλιοτητα του και το γεγονος πως δεν τον νοιαζουν τα επιμερους, παρα μονο η διατηρηση του προφιλ του ωστε να ειναι συμβατο με τα εν δυναμει μελλουμενα, οπως ενταξη στη ΝΔ. Μυριζει σχεδιο.

    Σε αντιδιαστολη τα αλλεπαλληλα λαθη του Γεωργιαδη. Η μια γκαφα μετα την αλλη. Δεν γινεται να ειναι πρακτορας και να εχει δωσει δικαιωματα σε ολο τον ελληνικο λαο να τον δουλευει αγριως. Αρα δεν ειναι βαλτός.

    Ο Βοριδης ομως;; Μηπως στη ΝΔ θελαν μονο τον Βοριδη αλλα ηταν υποχρεωμενοι να παρουν και τον Γεωργιαδη για να μην καρφωθουν; Αυτο κολλαει με το γεγονος πως 'ακουγοταν' απο τα παπαγαλακια πριν τις μεταγραφες πως πολλοι στη ΝΔ θελουν τον Βοριδη αλλα οχι τον Γεωργιαδη. Πώς ομως γινεται να παρουν μεταξυ 2 φαινομενικα ομοιων πραγματων (την συγκεκριμενη στιγμη) μόνο το ενα; Απλα δεν γινεται.

    Ας εχουμε τον νου μας στον Βοριδη γιατι το στοιχημα με την ΝΔ ειναι το μεγαλυτερο που εχουμε για το καλο της Ελλαδας. Η μαχη για την ηγεσια της ΝΔ ειναι κεφαλαιωδους σημασιας. Και αυτο γιατι η ΝΔ ειναι το μονο κομμα που διατηρει ισχυ εξουσιας. Δεν χρειαζονται επαναστασεις και αιματηρες θυσιες. Αν στην ηγεσια της μπει ενα προσωπο που θα δρα υπερ του λαου, θα αποκτησει την δυνατοτητα να αλλαξει τα παντα στην Ελλαδα αμεσα και ειρηνικα. Δυσκολο, αλλα ο απροβλεπτος παραγοντας ειναι μεσα στη ζωη.

    StoXastis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στοχατη δεν εισαι αστοχος απο τυφλωση , αλλα σπιουνος του συστηματος .
    Τον νου μας τον εχουμε στον Βοριδη , επειδη ξερουμε οτι ειναι ενα ακομη πιονι τους .
    Ωστε η νδ ειναι κομμα εξουσιας ε ;και δεν χρειαζονται αιματηρες επαναστασεις ε ;
    Ναι μαζι σου . Αλλα αν μονο παραδοδουν οι 300+1 .
    Την συμβαση Νο 2 την διαβασες ; Αν οχι , διαβασε και μετα θα καταλαβεις ποσο καλο ειναι το γαλαζιο μαντρι σου .
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤ(Ε)ΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ετυχε δυστυχως να το δω το σχολιο σου νωριτερα, συγνωμη.
    Μην αγεσαι και φερεσαι με το θυμικο. Αποτελει κακο συμβουλο. Σιγουρα καποιος χανει το δικιο του οταν στον εκνευρισμο του δεν πραττει με συνεση.

    Και εξηγουμαι. Δεν προετρεψα κανενα να ψηφισει ΝΔ για να σωθει η Ελλαδα οπως αντιστοιχα καταλαβες. Αυτο που ειπα και ημουν σαφης ειναι πως η ΝΔ αποτελει κομμα εξουσιας. Ειναι γεγονος. Δεν σχολιαζω το γεγονος, απλως το αναφερω.

    Μιλαω υποθετικα και λεω πως αν στην ηγεσια ενος ετοιμου κομματος εξουσιας μπει ενας δικαιος ηγετης τοτε θα πετυχουμε ως λαος κατι πολυ σημαντικο. Να αποφυγουμε την επανασταση. Γιατι η επανασταση κρυβει τεραστιες παγιδες. Σιγουρα τα κορακια σε μια τετοια περιπτωση θα πεσουν με τα μουτρα πανω μας και ο λαος δυστυχως δεν εχει ακομα την ωριμοτητα να τα αντιληφθει.

    Το σεναριο ειναι υποθετικο και πολυ δυσκολα πραγματοποιησιμο. Γιατι ομως να μην το επιχειρησουν οσοι σχετιζονται με την ΝΔ; Σε καθε περιπτωση οφειλουμε να ελεγχουμε προσεκτικα καθε κομμα που αποκτα δυναμικη για το δικο μας καλο, αν οχι οτιδηποτε αλλο τουλαχιστον να γνωριζουμε εγκαιρως το ποιον του αν ειναι εχθρικο προς εμας.

    Για την συμβαση Νο2 τι να πουμε; Οι προδοτικες συμφωνιες πραγματοποιουνται πολυ πριν τα μνημονια. Δεν περιμενα να δω οικονομικα αντικτυπα για να αντιληφθω τις προδοτικες πολιτικες. Μου γινονται αντιληπτο ποιον εξυπηρετει ο καθε δοσιλογος πολιτικος απο τις λεξεις που χρησιμοποιει

    Εαν τελειωσανε πολυ καλως τελειωσανε. Ευχομαι ομως να μπουνε στη Βουλη αυτοι που πρεπει και οχι οι ιδιοι με νεους σχηματισμους που θα εχουν ξεφορτωθει τα βαρη των παλιων τους αμαρτηματων. Γιατι αυτα ειναι παιχνιδια παγιδευσης του λαου στο ιδιο κολπο. Ειμαστε σιγουροι πως ολοι οσοι ψηφισαν οχι, το εκαναν για το καλο της πατριδας και δεν ηταν μιλημενοι; Η Βασω Παπανδρεου δηλαδη εφυγε για να φυγει ή για να προετοιμασει τον χωρο που θα υποδεχθει και τους αλλους και θα αρχισει να μας το παιζει τιμητρια των παντων;
    StoXastis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Βουλη , στοχαστη , πρεπει να αδειαση , να γινει απολυμανση , Θεια Λειτουργια και να ανοιξη παλι , με Ελληνες Ορθοδοξους με κληρωση .
    Τα κομματα να γινουν τελειες - .
    Δεν τα εχει αναγκη το Εθνος . Σιγουρα θα υπαρχουν διαφορετικες αποψεις . Αλλα τα χρωματα και τα αρωματα ειναι Αγγλοσαξονικα κολπα .
    Ειμαι απο τους πρωτους που εγραψα , οτι ειναι ΟΛΟΙ τους προδοτες , και αυτοι που φωναξαν ΝΑΙ χωρις ντροπη και αυτοι που ταχα ειπαν ΟΧΙ .
    Ειναι προδοτες απο το '74 . Ειτε με πραξεις , ειτε με μουγκα .
    Συγνωμη αν καταλαβα λαθος . Αλλα , οταν εστω και ενα μηλο ειναι σαπιο στο καλαθι , θα σαπισουν ΟΛΑ .
    Για τον Βοριδη δεν σχολιαζω , γιατι ειναι χασιμο χρονου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]