Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ΝΔ δεν θέλει να ρίξει το ΠΑΣΟΚ. Τέλος...

  • Η ΝΔ ασκεί χλιαρή αντιπολίτευση γιατί δεν μπορεί να εναντιωθεί στα συμφέροντα που και η ίδια ως κόμμα εκπροσωπεί και τα οποία αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί καλύτερα το ΠαΣοΚ

Η ηγεσία του ΠαΣοΚ αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί ΚΑΛΥΤΕΡΑ τα συμφέροντα της ίδιας ολιγαρχικής οικονομικής ομάδας που η ηγεσία της ΝΔ εξυπηρέτησε στο πρόσφατο και μακρινό παρελθόν και προφανώς θα εξυπηρετήσει στο μέλλον όταν θα γίνει κυβέρνηση.

Δεν μπορεί η ηγεσία της ΝΔ να πάει τώρα κόντρα, κάνοντας δυναμική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, στα συμφέροντα εκείνα που θα κληθεί να εξυπηρετήσει λίγο μετά ως κυβέρνηση η ίδια.

Διότι αν ήθελε η ηγεσία της ΝΔ να υπερασπιστεί και να συμπαρασταθεί στον λαό και πορείες και συγκεντρώσεις θα έκαμνε, και τους δημόσιους υπαλλήλους (δεν είμαι) θα υπερασπιζόταν, και τους φορτηγατζήδες, και τους φαρμακοποιούς και τους ιδιωτικούς υπαλλήλους με τις ατομικές συμβάσεις, και τους όποιους ξεχνάω.

Και δεν θα λεγε μόνο για “την κυβέρνηση του Μνημονίου” αλλά θα έλεγε και εναντίον του ΔΝΤ και της ΕκΤ κλπ κλπ. Οχι το σαμάρι (κυβέρνηση), τον γάϊδαρο θα έπρεπε να χτυπήσει… Χτυπάει όμως μόνο το σαμάρι δυστυχώς.

Αρα η ηγεσία της ΝΔ δεν θα καλέσει τους έλληνες σε πανελλήνιο συλλαλητήριο που θα διώξει αυτή την καταστροφική κυβέρνηση, γιατί μια τέτοια κίνηση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα που αντιπροσωπεύει.

Οσο κι αν αυτό έχει επίπτωση στα δικά της εκλογικά ποσοστά ως κόμμα.

Θραξ ο Αναρμόδιος





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. ΛΟΙΙΠΟΝ, ΠΑΥΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΠΑΔΕΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΝΑ ...ΕΞΑΕΡΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ζάβαρα = λάβαρα

    κάτρα = μαύρα

    νέμια = ανέμισαν

    ίλεως = έλεος

    νάμα = μάνα

    ...Χάνουμε τη μάνα μας και ο Αντώνης κάνει ψευτοξιφομαχίες.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο ηταν ηδη οφθαλμοφανες ηδη απο το 2009 λογω της στασης του Σαμαρα απεναντι στην αλλαγη του κωδικα ιθαγενειας!!Εκει αποδειχθηκε το ποσο "λιγος" ειναι!
    Πολλα λογια αλλα καμια πραξη!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, σωστά! Διότι όπως δείχνει και το νέο σήμα τους, έτσι και αυτοί (ΝΔ), δεν είναι τίποτε άλλο από μία τρίχα κατσαρή... πορτοκαλιά!

    Δεσποτική κομματοκρατία. Μας έμαθαν οι Άγγλοι να μην είμαστε πιά Έλληνες. Δυστυχώς φίλε μου, γεμίσαμε κομματόσκυλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

    Εις θάνατον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θραξ εχεις απολυτο δικαιο.δεν θελει.και πως να θελει,οταν λεει οτι θα τηρησει την υπογραφη,που εβαλε ο γαπ,με τα ψεματα που πηρε την εξουσια,και φορτωσε στον λαο το μνημηνιο.αν ηθελε,θα προκαλουσε δημοψηφισμα,εδω και τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το οτι δεν θελει ειναι γεγονος.
    Το ζητουμενο ειναι τι θα κανουμε εμεις;
    Το οτι θελουν ακομη γενικη εξεγερση ειναι αληθεια.
    Εμεις ομως;Θα πεθανουμε σκλαβοι;Και ακομη χειρωτερο θα καταδικασουμε στην σκλαβια και τα παιδια μας αλλα και τα εγγονια μας;
    ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ,εχει ελθει η ωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σαμαράς είναι η ρεζέρβα του συστήματος της ολιγαρχίας που μας διοικεί. Μπας και πιστέψουν κάποιοι αφελείς ότι θα τα... αλλάξει όλα. Και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υποψιάζομαι πάντως ότι όταν πάρει την εντολή από τα ξένα εξωθεσμικά κέντρα, ο Σαμαράς θα εντείνει την "αντιπολίτευσή" του, θα μας φλομώσει στο ψέμα, θα ανακοινώσει ότι "θα βγούμε από το Μνημόνιο", θα βγει και μόλις βγει θα πει "αχ, τώρα διάβασα τους όρους του Μνημονίου και δε γίνεται να βγούμε".
    Κάαατι μου θυμίζει από το 2009...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]