Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανικόβλητη η κυβέρνηση του Παπανδρέου -Τσολάκογλου

  • Πανικοβλήθηκαν από την εξέγερση του ελληνικού λαού
  • Η αστυνομία φοβάται για "άγρια νύχτα"...
  • Αρνείται ο στρατός να βγει στους δρόμους της Αθήνας
Πανικοβλήθηκε το πολιτικό σύστημα της χώρας μας από την εξέγερση του ελληνικού λαού και τι λαϊκή απαίτηση του ΟΧΙ στο ΔΝΤ.
Σήμερα η Ελλάδα εξεγέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης και του συνόλου του πολιτικού συστήματος και αυτή η εξέγερση έπεσε θύμα προβοκατόρων που ήθελαν νεκρούς για να την ανακόψουν. Δεν ήταν προβοκάτορες αυτοί που μπροστά στη Βουλή έλεγαν τον εθνικό ύμνο, ήταν εξεγερμένοι Έλληνες. Οι προβοκάτορες έδρασαν αλλού... μακριά από τους πολίτες που διαμαρτύρονταν...
Ο Πρωθυπουργός στη βουλή τα είχε χαμένα… δεν ήξερε στην κυριολεξία τι να πει... γιατί τα ψέματα τα είχε πει πρόσφατα και ο ελληνικός λαός τα θυμάται.
Αν είχαμε ΧΟΥΝΤΑ σήμερα θα είχε το φιλότιμο να πέσει μόνη της…..
Πολιτική λύση είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και εκλογές ή δημοψήφισμα. Αν δεν μιλήσει ο λαός η σημερινή ημέρα είναι μόνο η αρχή… Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μιλάει ο λαός…
Φόβους για συνέχιση των επεισοδίων τις επόμενες ώρες, εκφράζουν οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη συσκέψεις για την αντιμετώπισή τους, για να μην επαναληφθούν, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, γεγονότα ανάλογα με αυτά του Δεκεμβρίου, μετά τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.
Γίνεται σαφές πλέον πως αυτή η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να επιβάλει την κοινωνική ειρήνη και την εσωτερική ασφάλεια. Φήμες φέρουν ανώτατο αξιωματικό, ο οποίος όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει ο στρατός αν κληθεί να συνδράμει στην επιβολή της τάξης απάντησε: "Οι μ@λ@κες πέθαναν. Να ψάξουν αλλού για κορόιδα. Το Σύνταγμα της χώρας είναι σαφές. Ο Στρατός έχει υποχρέωση να προστατεύει την πατρίδα από τους εχθρούς εκτός συνόρων...".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]