Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μία πρόκληση της Τουρκίας θα φέρει την πείνα στην Ελλάδα που βρίσκεται μπροστά στην είσοδο της πτώχευσης

  • Γέροντας Παΐσιος: «Μία πρόκληση θα μας κάνει η Τουρκία και θα πέσει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα»
Ανοιχτά έθεσε θέμα πλήρους οικονομικής υποταγής ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Βank Γιόζεφ Άκερμαν προς τον πρωθυπουργό στη μεταξύ τους συνάντηση την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει έμπρακτη οικονομική στήριξη των γερμανικών κρατικών τραπεζών με εξαγορά ελληνικών ομολόγων!
Δηλαδή, ο γερμανός τραπεζικός έθεσε έναν ευθύ εκβιασμό εκ μέρους της Γερμανίας, η οποία για να μας βοηθήσει απαιτεί να «παραδοθούμε» και να δώσουμε τον πλήρη οικονομικό έλεγχο στους γερμανούς λογιστές τραπεζών που θα διοικούν πλέον ατύπως την χώρα μας!
Όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό, ίσως να είναι και η μοναδική λύση απέναντι στο θέμα της αναξιοπιστίας-ανικανότητας των πολιτικών μας και των κατά καιρούς «τσάρων» της οικονομίας που κατάφεραν να φέρουν προ του τέλους ένα ολόκληρο κράτος.
Κανείς δεν μπορεί να αποδώσει αυτή τη στιγμή ευθύνες στους πραγματικούς υπαίτιους της εθνικής ταπείνωσης που ζούμε, αλλά και του μεγάλου κινδύνου που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να γίνει αυτό. Σήμερα προβάλει επιτακτικά η ανάγκη να βρούμε λύση ή λύσεις προκειμένου να γίνει κατορθωτή η οικονομική (άρα και η ολική) επιβίωσή μας ως χώρα.
Κάποιοι, κατάφεραν να δημιουργήσουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που δίνουν σήμερα στην Γερμανία το δικαίωμα απαίτησης της άμεσης παρουσίας και παρέμβασής τους στη διακυβέρνηση της χώρας… Στην ουσία δηλαδή δε μιλάμε απλά για περιστασιακώς μειωμένη "εθνική κυριαρχία" -όπως ήδη έχει αφήσει να εννοηθεί ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου- αλλά καθαρή αποικιοκρατική κηδεμονία με τους επαχθέστερους και προσβλητικότερους όρους που θα μπορούσαν να υπάρξουν... Και αυτό, επειδή δεν έχουμε γλιτώσει από την χρεοκοπία (όσο και αν επιχαίρουν προσωρινά τα κυβερνητικά παπαγαλάκια), αλλά έχουμε καταφέρει να σταθούμε μπροστά στην πόρτα της, στην είσοδο της καταστροφής (την οποία θα μας προβάλουν υπέρμετρα
οι ίδιοι κυβερνητικοί παπαγάλοι, για να μας φοβίσουν και να αποδεχτούμε οτιδήποτε μας ζητηθεί από τους "καλούς" δανειστές" μας)…
Το ζητούμενο, μέσα από όλα αυτά είναι κατά πόσο οι γερμανοί λογιστές θα εμμείνουν στην οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας, εάν οι γείτονες Τούρκοι αποφασίσουν να δημιουργήσουν ένα θερμό επεισόδιο επιπέδου Ιμίων… Η απάντηση σε αυτή την πιθανότητα είναι πως ΟΛΟΙ θα απομακρυνθούν τρέχοντας από την Ελλάδα, για να γλιτώσουν τα δικά τους συμφέροντα (μην ξεχνάμε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει στρατιωτική πρόβλεψη για κοινή άμυνα, αν και η πρόβλεψη για προστασία κρατικών οικονομιών πετάχτηκε ήδη στο καλάθι των αχρήστων ελέω κερδοσκόπων και τραπεζών). Τα δεκανίκια που σήμερα μας προσφέρονται, θα τραβηχτούν και θα αφεθούμε σε μία αμφίβολη κατάσταση, να πρέπει να αμυνθούμε στρατιωτικά αλλά και να πρέπει ταυτόχρονα να βρούμε χρήματα για να πληρώσουμε τις δανειακές ανάγκες μας. Εκείνη τη στιγμή, που οι σύμμαχοι και οι εταίροι θα απομακρυνθούν, πολύ φοβούμαι πως θα επέλθει το απόλυτο χάος. Κι αυτό, επειδή η σημερινή κυβέρνηση θέλει αλλά δεν μπορεί –λόγω φοβικών συνδρόμων της- να εμπιστευθεί τον ελληνικό στρατό και την ηγεσία του. Το νεκρό αυτό χρονικό σημείο, που θα είναι και το κρίσιμο σημείο αντίδρασης που θα αναδείξει την ικανότητα αυτοπροστασίας μας, θα καταβαραθρώσει τις εσωτερικές αγορές και θα επιφέρει τα μέγιστα δεινά στους απλούς πολίτες.
Μήπως πρέπει, άραγε, να αναρωτηθούμε κατά πόσο είναι διατεθειμένοι οι γείτονές μας Τούρκοι να ανοίξουν ένα μέτωπο κατά της χώρας μας; Δεδομένης της χρονικής στιγμής και της συγκυρίας, η πιθανότητα «θερμού επεισοδίου» μεταξύ των δύο χωρών δεν απομακρύνεται, αλλά πλησιάζει επικίνδυνα και απειλεί κυρίως την Ελλάδα, αφού για την Τουρκία αποτελεί σημαντική ευκαιρία για να εκτονώσει την εσωτερική της κρίση (μεταξύ Ερντογάν και Στρατηγών), αλλά και για να τονώσει το ηθικό των πολιτών, που βάλλονται εσχάτως και από την δεινή κατάσταση της τουρκικής λίρας.
Μία τέτοια σύγκρουση (ωρών ή ημερών) είναι δεδομένο πως θα αποβεί υπέρ της Τουρκίας, εκτός εάν η Ελλάδα αποφασίσει να αντεπιτεθεί για να κερδίσει τις χαμένες αγορές… χάνοντας αυτόματα την αξιοπιστία της ως φιλειρηνική χώρα…
Τι μέλλει γενέσθαι, λοιπόν, εάν οι Γερμανοί μας αναλάβουν οικονομικά και οι γείτονες Τούρκοι αποφασίσουν να μας «ενοχλήσουν» στρατιωτικά; Ο γέροντας Παΐσιος, είχε πει πως «η Τουρκία θα επιτεθεί, θα χάσουμε ένα-δύο μικρά νησάκια και θα πέσει μεγάλη πείνα στην χώρα για λίγο καιρό…» και οι σημερινές εξελίξεις δείχνουν πως είναι αρκετά αυξημένη η πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο. Εξάλλου, όπως είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, "έχουμε χάσει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας" (το ότι συνεχίζει να παραμένει ως πρωθυπουργός και δεν έχει ακόμη παραιτηθεί ή δεν του έχει ζητηθεί –έστω- η παραίτησή του, είναι παγκόσμια μοναδικότητα και οι ιστορικοί του μέλλοντος που θα σταθούν αντικειμενικά μπροστά σε αυτό το γεγονός, θα αντιμετωπίσουν,
ανίκανοι να εξηγήσουν, την παραδοξότητα που λέγεται ελληνικό κομματόσκυλο ή έλληνας πολίτης με μικροκομματικά συμφέροντα…).
Αλήθεια, πόσο έτοιμη είναι σήμερα η χώρα να αντιμετωπίσει μία ολιγοήμερη κρίση με την Τουρκία; Και κατά πόσο αξιόπιστη είναι για να πείσει τους δανειστές της να συνεχίσουν να την δανείζουν εν μέσω μίας στρατιωτικής κρίσης; Οι «λαμπροί» σύμβουλοι του Γιώργου Παπανδρέου έχουν σκεφτεί τι θα κάνουν εάν ο Ερντογάν ή οι στρατηγοί αποφασίσουν να τα βρούνε εις βάρος της Ελλάδας;
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Υπάρχουν κρατικά αποθεματικά μερικών μηνών για να μπορέσουν να στηρίξουν τον ελληνικό λαό σε μία περίπτωση που θα κλείσουν οι "βάνες" που φέρνουν χρήμα και αγαθά στη χώρα;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

34 σχόλια :

  1. Πολύ καλή ανάλυση σε βάθος, αλλά, τον παΐσιο τι τον ήθελες Κωνσταντίνε?

    Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για πολιτισμό, οικονομία, άμυνα κλπ, και να αναφέρεσαι σε ένα καλόγερο που δεν έχει προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ στη κοινωνία, παρά κούφια λόγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. K. ZANGLE DIAVASE LIGO GIA TON GERONTA PAISIO KAI OTAN TELIOSIS THA KATALAVIS TI ITAN O GERONTAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Zanglos,
    Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς για τις προφητείες του Παϊσιου και του Κοσμά του Αιτωλού. Πιθανότατα θα αλλάξεις άποψη γι αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, ο Παΐσιος θα επαληθευθεί..

    Επομένως , όσο και να προσπαθούν κάτι '' Έλληνες '' να το μειώσουν και να πετάξουν λάσπη , δεν θα το καταφέρουν!!!

    Έχει ο καιρός γυρίσματα...''Έλληνες''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Zangle, ΆΠΙΣΤΕ ΣΟΥΗΔΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ;;...
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ;;;;

    ΤΡΙΣΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός είναι ο Zanglos ;;;
    Κάποιος παγκοσμίως άγνωστος όποιο κι αν είναι το πραγματικό του όνομα.
    Ποιος ήταν ο π.Παϊσιος ;;

    Κατάλαβες zangle ;; Πρώτη θέση πίστα ο γέροντας και εσύ ακόμα ψάχνεις θέση να παρκάρεις κοντά στο μαγαζί.
    Άϊντε κρυφτείτε πουθενάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρεις που ξεχάσανε το όνομα τους και ο γνωστός υβριστής τρισσόν. Δεν θα αναφερθώ στον παΐσιο γιατί δεν θα το επιτρέψει ο διαχειριστής του blog, αλλα παραθέτω θέσεις του αιτωλού, τρομάρα σας γενίτσαροι!

    «Αδελφοί μου, έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθε Έλληνες, δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ορθόδοξοι χριστιανοί...»
    ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Zanglos,
    Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
    Ανώνυμος 10:59

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ...ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ..
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ,....

    ΤΡΙΣΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωνσταντίνε δεν κατάλαβες τίποτα από τους Γερμανούς.
    Το ελληνικό κράτος χτίστηκε με βάση την γερμανία με λίγο γαλλία. Σε αυτό βοήθησαν οι βασιλιάδες που είναι από εκείνη την περιοχή.
    Η εκπαίδευση ΤΕΙ,ΤΕΕ,ΙΕΚ βασίζονται στα γερμανικά πρότυπα.
    Τα κόμματα ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ βασίζονται στον γερμανό Μαρξ και τα προβλήματα του στην γερμανία. Εμείς χωρίς να έχουμε τα προβλήματά τους υιοθετήσαμε τις ιδεολογίες-λύσεις τους και πληρώνουμε το τίμημα.
    Το ΠΑΣΟΚ αντέγραφε τους σοσιαλιστές της γερμανίας.
    Τα ΝΔ-ΛΑΟΣ και το κόμμα των κυνηγών βασίζονται στα αντίστοιχα γαλλικά κόμματα.
    Οι "έλληνες" της χρυσής αυγής πουλάνε το βιβλίο του γερμανού Χίτλερ.
    Έχουμε τον μηδενισμό του γερμανού Νιτσε, να εφαρμόζεται από τα ΜΜΕ.
    Ο στρατός "ψωνίζει" από την γερμανία.
    Οι επιδοτήσεις της ΕΕ πήγαν σε γερμανικό εξοπλισμό για τα μεγάλα δημόσια έργα και τα εκμεταλλεύονται οι ιδιώτες(γερμανοί μέτοχοι) τώρα, π.χ. αεροδρόμιο σπάτων.
    Η ΕΕ χρηματοδότησε την φυγή της ελληνική βιομηχανίας και βιοτεχνίας στα βαλκάνια και κίνα.
    Η ΕΕ χρηματοδότησε τον αθέμιτο ανταγωνισμό στις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να καταστραφούν και να αντικατασταθούν από τα γνωστά φτηνά γερμανικά σουπερ-μαρκετ.

    ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 160 ΔΙΣ ΕΥΡΟ ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.

    Γερμανός + Καλό για την ελλάδα = επιστημονική φαντασία

    Θα κοιτάξω να σπείρω λαχανικά στο χωριό. Γίνει, δεν γίνει πόλεμος, δεν θα ξοδέψω χρήματα σε υπερ φορολογημένα-υπερτιμολογημένα "φτηνά" τρόφιμα των γερμανικό-γαλλικών σουπερ-μαρκετ. Έτσι και αλλιώς δουλειά δεν έχω.
    Όσοι ζουν σε μεγάλες πόλεις θα υποφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ τρισσόν.
    Λοιπόν ας το πιάσουμε το κουβάρι από την αρχή. Υβριστής μονο για μένα? Μια φορά πόρνη, πάντα πόρνη.
    Μετάνοια και προσκύνημα? ο Έλληνας δεν προσκυνά παρά μόνο οι ασιάτες.
    Μισογεμάτο το ποτήρι μου? σε πληροφορώ ακόμη μια φορα είμαι ευτυχισμένος πατέρας, τυχερός σύζυγος και επιτυχημένος επιχειρηματίας.

    Την παναγια κράτα την για το εαυτό σου, αν έχω ανάγκη θα αναφερθώ στη θεά Αθηνά που είναι Ελληνίδα και όχι εβραία. Όσο για τους γονείς μου που αναφέρεσαι συχνά σε πληροφορώ ότι έχουν πεθάνει.

    Ζήσε στο σκοτάδι σου, αλλα έχε την τόλμη, ευαισθησία και ευγένεια να δέχεσαι και την διαφορετικότητα, ο χριστιανισμός για μένα είναι ο νεκροθάφτης του Ελληνισμού, κάτι που εσύ δεν θα το μάθεις ποτε γιατί δεν έχεις τους αδένες ανδρός παρα φουντούκια νεανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ZANGLE O ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ....ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ...ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ(ΤΟ ΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ)...??ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ??ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΠΤ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΛΟ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ....

    ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΟΣ.....
    Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ....
    ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΠΟΚΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΕΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΑ. ΚΑΝΕ ΣΠΟΝΔΕΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΟΣ....

    Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΕΣ...

    ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ....
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ...

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΡΕΘΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ...ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΟΜΩΣ...
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ...

    ΤΡΙΣΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ZANGLE.
    ΕΠΙΣΗΣ..
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ. ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!!!!

    TΡIΣΣΟΝ

    ΥΓ:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΝΩΝ...Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ..
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ....ΧΑΜΗΛΑ....ΚΡΙΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε ανώνυμε ΄5.44 σωστά αναλύεις τά πράγματα. Οδεύουμε γιά μιά πρόσκαιρη καταστροφή, λύτρωση από τούς πολιτικούς-μειοδότες πού ξεπουλάν τήν πατρίδα, κατασρέφουν τό έθνος μας αποδομώντας το. Ετοιμάζοντας μας νά ζήσουμε μιά νέα κατοχή από εποίκους - εισβολείς αλλοεθνείς αλλοθρήσκους μουσουλμάνους.Διαβάζοντας τό σχόλιο σου διαπιστώνω ότι μιλά άτομο πού πρεσβεύει τήν ορθόδοξη πίστη καί Ελλάδα.Φτάνει ή εποχή πού όλοι οί Έλληνες τό γένος πού θά ΞΑΝΑΚΥΝΗΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. Όπως επί τουρκοκρατίας. Ταυτόχρονα θά αυξηθούν οί εξισλαμισμοί ελλήνων [ βρές άν υπάρχει στό olympia.gr τό μελαγχολικαί ενοράσεις τού μακαριστού γέροντος Θεοκλήτου Διονυσιάτου, προφητικό άρθρο]. Σύμφωνώ απολύτως μέ τά όσα έχει προειπεί Ό γέροντας Παίσιος. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 36ΧΡΟΝΙΑ Πού ξεκίνησε μέ τήν προδοσία τού ΚΥΠΡΙΑΚΟΎ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ καί τελειώνει μέ τή συρρίκνωση τού μητροπολιτικού Ελλαδικού χώρου άν προλάβουν οί πρακτορίσκοι τών ξένων συμφερόντων.Πού παριστάνουν τούς ηγέτες μας. Νά τό πούμε ξεκάθαρα έρχεται 3 παγκόσμιος πόλεμος. Θά έρθει ή ανάσταση μετά. Σωστά σκέφτεσαι νά φυτέψεις λαχανικά στό χωριό ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...... Όσο περί zaglos καί περίδωδεκαθειστών : πλανημένοι συμπατριώτες μας από εβραιοσιωνιστικές σέχτες ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή Αθηνα, (γιατί αλλάζεις όνομα σε Μαριάμ?)
    Μπαίνω σε όποιο blog θέλω και κάνω κριτική όπως θέλω αλλά δεν βρίζω την πίστη κανενός. Αν σας ενοχλεί και δεν αντέχεστε την κριτική και τον διάλογο να μην διαβάζεται παρά να πάτε να κρυφθείτε.

    Εσύ τρισσόν, επιτέλους αποκαλύφθηκες ότι εσκεμμένα με προκαλείς, μάθε λοιπόν ότι η κριτική δεν είναι ύβρις, εγώ σέβομαι την ανάγκη σου να πιστεύεις κάπου, η δική μου πιστη στη αθεΐα είναι ολοκληρωμένη και πρέπει και εσύ να την σέβεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ......ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ...ΕΡΙΔΕΣ, ΜΙΣΗ, ΕΧΘΡΕΣ, ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙΑ ΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ....
    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.....ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. gia ton tipo pou leei oti o gerontas paisios den prosfere tipota stin kinonia na 3erei ena pragma oti oles oi profities epibebewnontai k epeidi einai asxetos aniparktos pouthenas k adiabastos kala tha kanei na mi ilaei gia kati pou den 3erei........o komikotragikos tipakos......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παντελώς άγνωστος φίλε Ανώνυμε 1.35 ο Ζanglos.
    Βλέπεις, ΞΕΡΕΙ την Φύση του Θεού (ΟΥΑΟΥ) και έτσι μπορεί να κρίνει άν υπάρχει ή όχι.
    ΈΧΕΙ ΙΔΙΑΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, νομίζεις πως μιλά έτσι στην τύχη ;;
    Μιλάμε για κοσμοϊστορικές στιγμές.
    Ο Zanglos είναι ο Μεσσίας, ο 13ος θεός του Ολύμπου, ο Μαιτρέγια της Νέας Εποχής.
    Ανυπομονώ να διαβάσω την βελτιωμένη έκδοση της βιογραφίας του.
    Ειδικότερα το σημείο που του διαμαρτύρεται ο Δίας για τα 2.000 χρόνια παραγκωνισμού των Ολυμπίων Θεών.
    Τι πνευματική ανάτασις, τι ήθος !!
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς τον Zanglos,

    ειχες φτασει καποτε στο σημειο να ισχυριστεις οτι η Οθωμανικη Αυτοκρατορια ηταν πολυ καλυτερη της Βυζαντινης!!Επιχειρηματα ομως δεν εγραψες!
    Φθανεις στο σημειο να ισχυριζεσαι οτι ο Χριστιανισμος ειναι η απειλη για τον Ελληνισμο,οταν η Ελληνικη ορθοδοξια αποτελει ξεκαθαρη συνεχεια του αρχαιου ελληνικου πολιτισμου και δεν εχει καμια σχεση με τον Εβραϊσμο!Απειλη για την Ελλαδα ειναι η Νεα Ταξη Πραγματων και η Παγκοσμιοποιηση!!Δεν ειναι τυχαιο που βομβαρδιζεται συνεχως η Ελλαδα απο "αντιχριστιανικη" προπαγανδα(π.χ. καταργηση θρησκευτικων συμβολων,διαχωρισμος Εκκλησιας -Κρατους,κ.α)
    Προπαγανδιζεις συνεχως το τι αναφερει ο Κοσμας ο Αιτωλος,ενας ανθρωπος που εδωσε την ζωη του για την Ελλαδα και θανατωθηκε απο τους ιδιους τους Εβραιους.Ιδου λοιπον τι ελεγε ο Κοσμας ο Αιτωλος!
    "Ο Εβραιος οσο και αν ειναι φιλος σου,πηγαινε καλημερισε τον και βαλε το αυτι σου να ακουσεις τι σου λεγει.Εσυ τον ευχεσαι και τον χαιρετας και εκεινος σε καταραται και σου λεγει κακη η μερα σου,διοτι η καλη η μερα ειναι του Χριστου ,και δεν θελει ουτε να την ακουσει,ουτε να την ειπη ο Εβραιος.Κοιταξε στο προσωπο εναν Εβραιο οταν γελα,τα δοντια του ασπριζουν,το προσωπο του ειναι σαν πανι αφορισμενο,διοτι εχει την καταρα απο τον Θεο και δεν γελαει η καρδια του,εχει τον διαβολο μεσα του που δεν τον αφηνει.Κοιταξε και εναν Χριστιανο στο προσωπο και ας ειναι και αμαρτωλος,λαμπει το προσωπο του,χυνει η χαρις του Αγιου Πνευματος.Σφαζει ο Εβραιος ενα προβατο και το μισο μπροστινο το κρατα γι'αυτον ,ενω το πισινο το μουντζωνει και το πωλει στους Χριστιανους για να τους μαγαρισει.Και αν σου δωσει ο Εβραιος κρασι ή ρακι ειναι αδυνατον να μην το μαγαρισει πρωτα, και αν δεν προφτασει να κατουρησει μεσα ,θα φτυσει.Πωλουν ψαρια στην πολη οι Εβραιοι?Ανοιγουν το στομα του ψαριου και κατουρουν μεσα και τοτε το πωλουν στους Χριστιανους.Ο Εβραιος μου λεει πως ο Χριστος μου ειναι μπασταρδος και η Παναγια μου ειναι πορνη,το αγιο Ευαγγελιο λεγει πως το εγραψε ο διαβολος.Τωρα εχω τα ματια να βλεπω τον Εβραιο?..."
    Και φυσικα δεν τελειωνει εκει!
    Εκει ομως που η προπαγανδα σου φτανει στο αποκορυφωμα της ειναι η αναφορα σου στα λεγομενα του Κοσμα του Αιτωλου
    "«Αδελφοί μου, έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθε Έλληνες, δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ' είσθε ορθόδοξοι χριστιανοί...»"

    Μαθε λοιπον οτι η Ορθοδοξια προσπαθουσε οσο μπορουσε να αντιμετωπισει τις δεισιδαιμονιες,τους οιωνους,την μαγεια,τα φυλακτα κ.α.
    Εν τουτοις η Χριστιανικη Θρησκεια παρολο που ασκουσε τεραστια πιεση στη ψυχολογια του κοσμου ,δεν καταφερε να εξαλειψει τις ειδωλολατρικες αντιληψεις και κατεφυγε στην εσχατη λυση ,που ηταν τελικα η ενσωματωση τους!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. mia aporia

    giati eseis oi kaloi xristianoi oloi epititheste ston zanglos (an den kanw lathos) to onoma tou den eida pouthena na sas epitithete isa isa tou epititheste eseis gia poion logo?
    epeidi den exei ta pisteyw ta dika sas? i epeidh den pisteyei sthn eyraikh istoria?
    diladi opoios den exei ta pisteyw sas symfwna me esas panta einai airetistis .paganistis.
    alhtheia pou to kako sto pisteyw tou zanglou?
    eimaste ellhnes h kanw lathos? ti sxesh exoume emeis me tous evraious kai thn istoria tous? gia na pistepsw
    oloi eseis oi xristianoi exete asxolithei pote me thn THRISKEIA TWN ELLHNWN thn gnwrizete arage???
    milate gia geronta paisio kai kosma aitwlo
    tha mborousate arage pote na diavasete kai ERMH TRIMEGISTO h ola ayta einai paganistika????
    xristianismos= eksolothreysi ths ellhnikihs koinwnias TELOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς τον ανωνυμο 3/3 2'50 μμ,

    οφειλουμε σαν Ελληνες να σεβομαστε το "ομοθρησκον" της φυλης μας!!Καποιοι προσπαθουν πολυ εξυπνα να σπειρουν την διχονοια μεσω προπαγανδας και να προκαλουν!
    Ο καθε ανθρωπος εχει τα πιστευω του και αυτο ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του.Εσυ ομως πως εξηγεις οτι αυτο το ατομο(Zanglos)αναφερεται με σχολια μονο σε θεματα θρησκειας!!Γιατι δεν τον βλεπω να σχολιαζει αλλα αρθρα,παρα μονο τετοιου ειδους!
    Η Ελληνικη Ορθοδοξια δεν εχει καμια σχεση με τον Εβραϊσμο-Σιωνισμο.Αν ηξερες εστω και λιγη ιστορια και ειχες διαβασει Ερμη Τρισμεγιστο,Ορφεα,Νοννο,Στραβωνα,θα ηξερες οτι ο ισοπλευρος σταυρος ειναι ελληνικος,οπως επισης και ο αγκυλωτος, το συμβολο του Θεου Απολλωνος!
    Διαβασε προσεκτικοτερα το σχολιο μου,ειδικα στο τελος για να διαπιστωσεις σημαντικες λεπτομερειες που ο Zanglos σκοπιμως αποσιωπει!!
    Ο Χριστιανισμος και ο Θεσμος της Εκκλησιας βοηθησε τα μεγιστα στην απελευθερωση του εθνους μας!!Και αν η Ελλαδα κινδυνευει να υποδουλωθει,κινυνευει απο τον Νεοταξιτισμο και την Ισλαμοποιηση και οχι απο την Ορθοδοξια!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΧΟΥ ΤΟ ΜΩΡΕ ΤΟ ΑΘΩΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ 03 Μαρτίου 2010 2:50 μ.μ. ΑΧ ΤΟΥ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ....ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΩΡΕ ΕΣΥ??ΤΙ?ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ??ΔΙΑΒΑΣΕΣ 1-2 ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ZANGLOS AΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ...ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΩΣ ΜΑΡΙΑΜ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ...ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΑ(ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΙΣΩΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ...ΖΕΙΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΖΟΥΛΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΘΕΑ" ΑΘΗΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ....

    ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ZANGLE..
    ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ.....ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΡΓΑ..ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ...

    ΤΡΙΣΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΜΗ ΕΙΔΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ.

    Η ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ(Ν).
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΕΦΤΑΣΕ...ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ) ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΛΕΓΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ-ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ(Ν)).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ.ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ.ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ Η ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 50-50.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΧ ΙΣΛΑΜ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΙΛΑΦΙ .ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΙΣΤΗΣ.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς τον ανωνυμο 3/3 11'53 μμ,

    επειδη η βλακεια σου ειναι δεδομενη,οφειλεις να γνωριζεις οτι η διαφυλαξη της θρησκευτικης μας συνειδησης και ταυτοτητας -οπως και εθνικης και ιστορικης- ειναι αυτονοητο δικαιωμα και οχι φανατισμος!!
    Εδω δεν τιθεται θεμα αν υπαρχει Θεος ή οχι!!
    Το 95% στον κοσμο πιστευει οτι υπαρχει κατι ανωτερο!!Και οχι το 50%!!
    Εδω τιθεται απλως μια προσπαθεια διαστρεβλωσης της ιστοριας και της Ορθοδοξιας!!
    Δεν θεωρω ποτε οτι ενας Χριστιανος Ορθοδοξος θα διαννοειτο να καψει το Ντουμπαι,αν καποιοι φανατικοι Ισλαμιστες εσκιζαν το Ευαγγελιο!!
    Ποσο μαλλον να παραστησει τον καμικαζι!!
    Πισω απο την επανασταση του '21 σημαντικο ρολο επαιξε και η Εκκλησια μας!!
    Οπως και πρωτυτερα επι Βυζαντιου ,οπου οι εξωτερικοι εισβολεις υπηρχαν ανεκαθεν!!
    Αν υπηρχαν πραγματικοι εγκληματιες Χριστιανοι ,αυτοι ησαν οι καθολικοι(Παπιστες) που μισουσαν οτιδηποτε Ελληνικο Ορθοδοξο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 2.45 ΤΟ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 04 Μαρτίου 2010 10:26 π.μ.
    σιγα ρε φιλόσοφε εσύ...!!!.τόσο μυαλό χωράει σε ένα κεφάλι ή έχεις και δεύτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς τον ανωνυμο 4/3 10'26 πμ,

    αμφιβαλλω αν εσυ καταλαβαινεις τι διαβαζεις!
    Δεν σε συμφερει να συνεχισεις μαζι μου!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Eirini Ymin. As things stand this is an opportunity for Elleniko nation to actually realize its place in Historical & Theological context. It is not the fault of the average Ellhn, of where things stand economically. What now transpires is beyond the 'regular' politics and know this 'O kairos gar eggys'. It is time to trully pray. Do not be assailed by planted comments. There is no such thing as atheist- simply either one is an agnostic or knows VERY WELL and acts as an organ of those who always fought Hellinism and Christianity which by the way are one and the same (tautosima). Agios Paisios, Agios Kosmas the Aitolian, yes trully saints. Reference Iwannis, kef ib 20-23, and others. Hgoumeni Panagia is so immesurably beautiful you have no idea. O Kyrios, o Arxiereas OLWN, tosi Agapi, you have no idea. Agapi loipon. Pray without ceasing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γεια και χαρά και χρόνια πολλά.
    Ακούστε Χριστιανοί αδελφοί και μή.
    Δύο θέσεις υπάρχουν στο θέμα που αναπτύσσεται λίαν ως πείσμων ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Κλασικές Ελληνικές φιλοσοφικές αξίες και θρησκευτικός φανατισμός είναι αδιανόητα να συνυπάρξουν ως βάση ενός διαλόγου που θα έχει για στόχο έστω την ελάχιστη προσέγγιση.
    Συγχαρητήρια στον Zanglo που άντεξε τόσους γύρους.

    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. mou aresei pou se kathe protasi lete oti eiste xriastianoi,sugnwmoi alla xristianoi eiste mono sta logia kanenas xristianos dn tha epitithontan se kapoion pou exei diaforetiki apopsi,tha ithela sas parakalw na me peisete oti uparxei theos k oti o xristianismos dn einai kati pou mas to serviran sto piato...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φίλε, κανένας δεν μπορεί να σε πείσει ότι υπάρχει ο Θεός. Μόνο εσύ θα πεισθείς όταν τον δεις μέσα σου και γύρω σου. Αυτό είναι βλέπεις και το δύσκολο μονοπάτι που βαδίζουμε ο καθένας ξεχωριστά. Η αναζήτηση Εκείνου που μας έπλασε ελεύθερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]