Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκλεισαν τη Σχολή Αστυνομίας Ξάνθης και την έκαναν κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών!


Επικίνδυνη η κυβέρνηση Σαμαρά για την Θράκη, η οποία δημιουργεί πυρήνα ανωμαλίας και εθνικών κινδύνων, ενώ "βάφει" γκρίζα μία ολόκληρη γεωγραφική περιφέρεια της Ελλάδας

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Αιφνιδιαστικό κλείσιμο για την Αστυνομική Σχολή της Ξάνθης, αφού η κυβέρνηση Σαμαρά, αποφάσισε πως είναι προτιμότερο για την Ξάνθη να έχει κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, παρά κάποια παραγωγική σχολή των Σωμάτων Ασφαλείας.

Είχαν περάσει δύο (2) ώρες από τα μεσάνυχτα, όταν παρατηρήθηκε αιφνιδιαστική κίνηση στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυνομίας στην Ξάνθη. Σε πολύ σύντομο χρόνο άδειασαν οι εγκαταστάσεις από υλικό που είναι σχετικό με την εκπαίδευση των Αστυνομικών και στη συνέχεια παραδόθηκαν τα κτίρια της Σχολής Αστυνομίας προκειμένου να φιλοξενήσουν 500 λαθρομετανάστες. Οι μετανάστες, μεταφέρθηκαν με λεωφορεία, τα οποία συνοδεύονταν από κλούβα των ΜΑΤ, και μπήκαν από την πίσω πόρτα στην Αστυνομική Σχολή, για να αποφύγουν το συγκεντρωμένο διαμαρτυρόμενο πλήθος στην είσοδο της Σχολής.

Έτσι αποφάσισε η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, έτσι έπραξε μέσα στη νύχτα και αναστάτωσε την τοπική κοινωνία, αφού πέρα από το ότι εγκαθιστά σημαντικό αριθμό (500) λαθρομεταναστών, πέρα από το ότι κρατικά κτίρια (πληρωμένα από τον Ελληνικό λαό) αλλάζουν χρήση χωρίς να ρωτηθεί η τοπική κοινωνία, θα υπάρξει και ένας αριθμός νέων ανέργων εξαιτίας αυτής της αλλαγής χρήσης των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Δεν θα ρωτήσουμε τους ιθύνοντες πόσο ασφαλής είναι για την τοπική κοινωνία της Ξάνθης η εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε κτίρια που είναι σε κατοικήσιμη περιοχή (π.χ. υγειονομικά, αφού δεν έχουν εξεταστεί κατά την λαθραία είσοδό τους στην Ελλάδα). Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε ποιος πολιτικός (και όχι κρατικός υπάλληλος) θα φέρει την ποινική ευθύνη σε περίπτωση που υπάρξουν ανωμαλίες στην ασφάλεια των πολιτών της περιοχής Ξάνθης ή σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα υγείας λόγω διασποράς μολυσματικών ασθενειών από τους λαθρομετανάστες. Και θέλουμε όνομα πολιτικού που θα τον σύρουμε άμεσα στην Δικαιοσύνη. Ο καιρός που κάποιοι έπαιρναν αποφάσεις ερήμην του λαού και ο λαός αντιμετώπιζε τα ό,ποια δυσάρεστα αποτελέσματα των κενών πολιτικών εγκεφάλων, τελείωσε ανεπιστρεπτί.

Καλούμε τον κ. Σαμαρά, ο οποίος σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και ο υπεύθυνος για τις ό,ποιες αποφάσεις παίρνονται, να μας δώσει άμεσα το όνομα του πολιτικού που θα είναι νομικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε έκτροπα συμβούν και ταράξουν την κοινωνία της Ξάνθης. Εάν ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της χώρας δεν ονομάσει τον υπεύθυνο, τότε θα θεωρείται ο ίδιος υπεύθυνος. Και αυτή του η ευθύνη δεν θα είναι πολιτική (δηλαδή χωρίς κανένα περιεχόμενο και χωρίς καμία ουσιαστική «ποινή»), αλλά καθαρά νομική.

Η Ξάνθη και η Θράκη δεν αντέχουν επιπρόσθετα προβλήματα. Ό,ποιος πολιτικός ανεγκέφαλος δεν μπορεί να κατανοήσει την βλάβη που μέχρι στιγμής έχει υποστεί αυτή η ακριτική περιοχή, λόγω των άκριτων πολιτικών αποφάσεων, ό,ποιος πολιτικός δεν μπορεί να διανοηθεί την ευαισθησία αλλά και τα προβλήματα που έχουν ήδη σωρευθεί είτε λόγω της εγκατάλειψης της Θράκης από την Αθήνα, είτε λόγω της δράσης του τουρκικού προξενείου (που χρησιμοποιεί το ισλάμ ως προμετωπίδα των ενεργειών του) που έχει ήδη δημιουργήσει πλείστα όσα προβλήματα στην Θράκη, ό,ποιος πολιτικός δεν είναι σε θέση να κατανοήσει τι ακριβώς σημαίνει να τοποθετείς ισλαμιστές σε μία περιοχή που απειλείται από το Ισλάμ, τότε αυτός – αυτοί οι πολιτικοί θα πρέπει να γνωρίσουν πως η Θράκη σπρώχνεται σε καθεστώς άτυπης συγκυριαρχίας με το τουρκικό προξενείο και απειλείται με την δημιουργία ενός νέου Κοσόβου (αλλά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά).

Η μετατροπή της σχολής Αστυνομίας Ξάνθης, σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, αποτελεί μία εγκληματική πράξη εις βάρος του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας της περιοχής και λειτουργεί ως τοποθέτηση ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού του οποίου η «κυριότητα» θα βρίσκεται στα χέρια ξένων δυνάμεων και υπηρεσιών. Όπως φαίνεται, ούτε το παράδειγμα της Λιβύης, ούτε το παράδειγμα της Συρίας έδωσαν μαθήματα πολιτικής σωφροσύνης στους κυβερνώντες την Ελλάδα και δη την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, η οποία εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα τρίτων χωρών, αλλά και ταυτόχρονα εξυπηρετεί τάσεις και δυνάμεις που επιθυμούν να επιβάλουν στην Θράκη (και όχι μόνο) ιδιαίτερα καθεστώτα.

Αλήθεια, ο Αντώνης Σαμαράς έχει κατανοήσει τι ακριβώς σημαίνει η πρόσθεση ισλαμιστών (αγνώστου ταυτότητας και πιθανής «εκπαίδευσης») στην περιοχή της Θράκης; Δεν μπορεί να «δει» πως δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα για την περιοχή; Μήπως θα πρέπει να κηρυχθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο (persona non grata) για την Θράκη, τόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όσο και η υπόλοιπη λαθροκυβέρνηση; Μήπως οι κάτοικοι της Θράκης πρέπει να κατανοήσουν πως κάποιοι τους παραδίδουν βορά στις διαθέσεις ξένων και δη του Ισλάμ;

Τέλος, θα θυμίσουμε σε αυτούς τους ελληνόφωνους πολιτικούς, πως η Ελλάδα δεν είναι χώρος, είναι χώρα. Και η Θράκη ανήκει στην Ελλάδα. Εάν έχει αλλάξει κάτι, οφείλουν να το δηλώσουν επισήμως, αντί να υποσκάπτουν τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα της Θράκης.


ΥΓ: Τέλος, επειδή η "αλλαγή χρήσης κτιρίου" έγινε νύχτα, να θυμίσουμε τόσο στον κ. Σαμαρά όσο και στην θλιβερή παρέα του, πως "όποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί"... Εξ όσων γνωρίζουμε, ο κ. Σαμαράς έχει ένα τεράστιο σπίτι, με μία τεράστια αυλή. Να πάρει τους λαθρομετανάστες στο σπίτι του λοιπόν, αντί να τους "φορτώνει" στους υπόλοιπους Έλληνες.

Ανησυχία για αθρόα είσοδο μέσω Ελλάδας

Υπό τον φόβο της μαζικής εισόδου προσφύγων από τη Συρία μέσω Ελλάδας, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χ.-Π. Φρίντριχ πιέζει την Τουρκία να συμβάλει, ώστε σταματήσει η παράνομη μετανάστευση προς την ΕΕ.
Στην συνέντευξη με την εφημερίδα Rheinische Post ο Γερμανός υπουργός Eσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ υποστηρίζει ότι η ΕΕ προσπαθεί «με όλες τις δυνάμεις να κλείσει τις διόδους» στα ελληνοτουρκικά σύνορα προς την Ευρώπη, επειδή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτό είναι πάνω από τις δυνάμεις της Ελλάδας.

Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να συμβάλει όμως και η Άγκυρα βάζοντας την υπογραφή της στο ήδη έτοιμο σύμφωνο επαναπροώθησης των προσφύγων μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας.

Αυτό που δεν λέει ο κ. Φρίντριχ σε αυτήν την συνέντευξη είναι ότι η Άγκυρα έχει θέσει ως προϋπόθεση για να συναινέσει διευκολύνσεις στο θέμα της βίζας για Τούρκους πολίτες. Επ’ αυτού δεν υπάρχει προς στιγμή καμία ένδειξη ότι η ΕΕ θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει.

Αφορμή οι πρόσφυγες από τη Συρία

Μιλώντας με τη Deutsche Welle, πηγή του γερμανικού υπουργείου Eσωτερικών επιβεβαίωσε ότι άμεση αφορμή για τις δηλώσεις του κ. Φρίντριχ είναι το αυξανόμενο ρεύμα προσφύγων από τη Συρία και ο φόβος ότι οι πρόσφυγες δεν θα σταματήσουν στην Τουρκία αλλά ότι θα επιδιώξουν να έρθουν στην ΕΕ, ως συνήθως μέσω Ελλάδας.

Μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλούσε νέα ένταση στη συζήτηση που διεξάγεται σε επίπεδο υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, για κατανομή των προσφύγων σε όλα τα κράτη-μέλη και όχι την παραμονή τους στις χώρες μέσω των οποίων για πρώτη φορά εισήλθαν στην ΕΕ. Ενώ τα κράτη του Νότου επιδιώκουν ένα νέο κανονισμό, τα κράτη της δυτικής και της βορείου Ευρώπης επιμένουν στη διατήρηση των ρυθμίσεων του Δουβλίνου ΙΙ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

20 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. Γιατί τον αδικώ; Ποιός φέρει την ευθύνη σε αυτή την χώρα; Ο καφετζής της Βουλής; Ποιός παίρνει ή συμφωνεί σε αποφάσεις; Ο γαλατάς της γειτονιάς; Δηλαδή, ο Σαμαράς δεν ξέρει, δεν έμαθε, δεν κατανοεί τους κινδύνους μίας τέτοιας μεταφοράς; Πρέπει να μας συμβεί το μοιραίο για να συζητάμε μετά τους λόγους που το δημιούργησαν; Δεν τον αδικώ καθόλου. Απλά τον βρίσκω από ανεπαρκή έως και επικίνδυνο. Αφού ολοκλήρωσε το "έργο" του ΓΑΠ στην οικονομία, τώρα αρχίζει να "παίζει" με σοβαρότερα παιχνίδια. Και αν η πτώχευση αποτελεί ντροπή, αυτού του είδους οι χειρισμοί φέρνουν το χειρότερο από την ντροπή. Διάβασε κι αυτό (http://kostasxan.blogspot.com/2012/08/blog-post_3905.html) και πες μου... γιατί τόση βιασύνη; Ή δεν το ξέρει ούτε αυτό το Σαμαράς;

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο. Αύτος δεν ήθελε, πιθανόν, άλλοι να του το επέβαλαν. Πλάκα κάνεις?

      Διαγραφή
    3. Σαμαράς, ο πρωθυπουργός του "δεν ήξερα τίποτε, δεν άκουσα τίποτε, δεν κατάλαβα τίποτε"... Όταν η γελοιότητα κάνει παγκόσμιο ρεκόρ...

      Διαγραφή
    4. Ακομη ασχοληστε με τους εφιαλτες ;

      Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕ και ο αλλος λεει οτι ο σαμαρας δεν φταιει .

      ΝΕΜΕΣΙΣ καταραμενοι γραικυλοι και πρωτοι εσεις θα καταλαβαιτε τι εστι ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ .

      ΓΡΑΙΛΥΛΕ
      Ξερεις γιατι εφεραν πανω απο 5.000.000 μουσουλμανους ;
      Ξερεις γιατι τους οπλισαν με οπλα για πολεμο ;
      Ξερεις γραικυλε γιατι ακομη αρχονται κατα εκατονταδες οι φονιαδες στην Πατριδα ;
      Ξερεις γιατι μας αφησαν απροστατευτους ;

      Μαθε προσκυνημενε και δεσε πετρα στο λαιμο σου , γιατι βρωμιζεις την Πατριδα μου .

      Ο.Υ.Κ και πιστος στην προσταγη του Σ. Κολοκοτρωνη .

      Διαγραφή
  2. Μπράβο, Κωνσταντίνε! Σίγουρα θα προσπαθήσουν να προωθήσουν και τους Σύρους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Αφού, βέβαια, τους καταληστέψουν πρώτα οι ομόθρησκοί τους Τούρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Τυφλός τα τ’ ώτα, τον τε νουν, τα τ΄όμματ΄ει”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαινω γιατι διαμαρτυρεστε. Τι ψηφισε η Ξανθη στις εκλογες????? Μην μιλατε λοιπον......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου πω, όμορφε, πριν σου την πει ο Κωνσταντίνος. Στην Θράκη υπάρχει ιδιαίτερο καθεστώς, επειδή οι πολιτικοό φρόντισαν να υπάρξει. Οι κάτοικοι της Θράκης τελούν υπό το καθεστώς άτυπου εκβιασμού απέναντι σε μία επεκτατική πολιτική της Τουρκίας, η οποία μένει αναπάντητη στην πράξη από τους πολιτικούς της Ελλάδας. Εσύ, τώρα, που μέμφεσαι τους κατοίκους της Θράκης, καλύτερα θα ήταν να έβλεπες την σκληρή πραγματικότητα του ανθελληνισμού των Ελληνικών κομμάτων και μετά να αναφερθείς σε έναν Ελληνικό πληθυσμό που επιμένει να παραμένει σε μία ξεχασμένη περιοχή της Ελληνικής επικράτειας. Οπότε, η ειρωνεία σου δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από την πολιτική κενότητα που προφανώς σε χαρακτηρίζει. Εάν τολμάς να τοποθετείς ένα θέμα εθνικό σε άμεση σχέση εξάρτησης από την συμπεριφορά των πολιτικών, τότε βρίσκεσαι πολύ μακρια από την πραγματικότητα, την οποία σαφέστατα αγνοείς. Το ζητούμενο είναι η φωνή και οι πιέσεις που πρέπει να ασκηθούν από τους υπόλοιπους Έλληνες. Το κατάλαβες; Αν όχι, πρόσεξε την πολιτική που ακολουθεί η 'Άγκυρα είτε μέσω δηλώσεων γνωστών πολιτικών υπέρ των "τούρκων" της Δυτικής Θράκης είτε μέσω δηλώσεων εθνικιστών γκρίζων λύκων που εμφανίζονται στα ΜΜΕ σποραδικά. Κάνε μας την χάρη λοιπόν και κάνε την αυτοκριτική σου κι έπειτα να τολμάς να στιγματίζεις ως απάτριδες εκείνους που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, την πατρίδα τους. Κι επειδή δεν ξέρεις τι ψήφισε η Ξάνθη στις εκλογές, μάθε ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ (οι τουρκόφρονες στήριξαν τον υποψήφιο του τουρκικού προξενείου, ενώ οι χριστιανοί ψήφισαν κατά βούληση). Βλέπεις, υπάρχουν περιοχές της Ελλάδας που οι επιλογές είναι πιό στενές από αυτές που έχεις εσύ, που προφανώς δεν ψήφισες Σαμαρά, όπως κι εγώ

      Διαγραφή
    2. εγω παντως δε καταλαβα ..... το "ψηφισε συριζα" ασ τι ειδους επιχειρημα το αναφερεις ?

      Διαγραφή
  5. μπορει να εχετε τα χιλια + δικαια για τη κατασταση στη περιοχη, αλλα τοσα χρονια, εχω την εντυπωση πως μονο ορισμενοι φωναζαν και οι υπολοιποι βολεύονταν ..... τέλος πάντων, δε θελω να ριχνω ευθήνες χωρις να ξερω, απλά κρίνω απο τη γενική ατμόσφαιρα.
    για το κεντρο, εχω την αποψη, οτι αν μπορουσε να λειτουργησει σαν σταθμος αμεσης επαναπροώθησης και να λειτουργει βεβαια σωστα, δε θα μπορουσε να ειναι αλλου παρα στο σημείο εισόδου. ισως θα επρεπε να ειναι και εκει ακριβως, ωστε να μην υπαρχει η εντύπωση του "σουλατσαρω οπου γουσταρω". επαναλαμβανω, αν και εφόσον αυτός ειναι ο σκοπός και το αποτέλεσμα.
    τέλος, αυτη ειναι η κυβερνηση και αν σε οτιδηποτε γινεται προκαλει τοσες αντιδρασεις, δε καταλαβαίνω καθολου, πως μπορει να αρχίσει να γινεται κατι, εστω και λαθος για να το εξελίξουμε στη συνεχεια .....
    δηλαδη, ποιο θα ειναι αυτο που κανεις δε θα αντιδρασει, απο "τι" κυβερνηση ???
    δεν υποστηριζω οτι δε πρεπει να αντιδρα κανεις και σε τιποτα, το αντιθετο, απλα θεωρω απαραιτητη προϋποθεση να αντιδρουμε σε συγκεκριμενα πραγματα και οχι γενικα ....
    ετσι το μονο που γινεται ειναι να διαιωνίζεται η κακή μας μοίρα, που χαρακτηριζεται απο πολυ γκρινια.
    ευχομαι να τηρηθουν οι προϋποθέσεις για σωστη κρατηση, να εννοούν τους λόγους που λενε οτι κάνουν τις κινήσεις αυτες και να μη καταλήξει και αυτο σε καρκίνωμα για τη περιοχή και γενικότερα για τη χωρα.
    (καρκινωμα ειναι, αλλα καλό είναι να μη το αντιμετωπίζουμε σαν κατι που εχει πιθανότητες να μας νικήσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομη τους πιστευης ;
      Σειρηνες ειναι και θα αφανισουν .

      Διαγραφή
    2. εγω εγραψα τι πιστευω, δε βλεπω ομως τι πιστευεις εσυ .....
      απο "ατακες" χορτασαμε, και αυτο τελικα ειναι χαρακτηριστικο ολων, και των "σειρήνων" και των υπολοιπων.
      δε μπορεις να αποριπτεις τιποτα, χωρις να προτείνεις κατι αλλο παράλληλα .....
      αυτο ειναι ο ορισμός της ανέξοδης κριτικής .....

      εγω ποτε δε πιστεψα οτι δεν εχουν αλλα πραγματα στο μυαλό τους, και αλλα μας λενε και αλλα κανουν ..... τι ακριβως προτείνεις ομως ..... ??? να μη γινεται τιποτα ?!?!?

      Διαγραφή
    3. Εγω πιστευω οτι πρωτα πεταμε στα σκουπιδια τα κουφαρια των κοινοβουλευτικων και ο στρατος να καθαριζει την βρωμα απο την χωρα , με οποιοδηποτε τροπο .
      Πολεμο εχουμε και οσοι πιστευουν οτι οι εφιαλτες κανουν οτιδηποτε καλο για την Πατριδα , εχουν μεσανυχτα .
      Αυτο πιστευω .
      Οι σειρηνες σε επεισαν , εστω και λιγο , οτι κατι κανουν .
      ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ .
      Αυτα προτεινω εδω και παρα πολλα χρονια , αλλα ....
      Και μην με ξαναπεις σε παρακαλω σειρηνα .Ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ και αν χαθει η Πατρις , ΜΟΝΟ εγω θα φταιω .

      Καλη Παναγια .

      Διαγραφή
    4. δε σε ειπα σειρηνα (ειναι ξεκαθαρο), το "υπολοιπους" πηγαινε σε εσενα, οπως και σε ολους μας ....
      αυτο ηθελα ακριβως απο εσενα, να πεις τι προτείνεις και τωρα το βλεπω ....
      ακου λοιπον ....
      το στρατευμα ειναι κομματικοποιημένο, εδω και χρονια, μαζι με ολο το υπολοιπο δημοσιο .... μπορει να "τη πατησε" τελευταιο, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ...... ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ..... !!!!

      επίσης αν ηθελα, θα μπορουσα να ανοιξω τεραστια συζητηση (αλλα βαρεθηκα να τα αναλύω) για το "ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ" που λες ....
      και ΕΛΛΗΝΑΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ δε γινεται ..... , ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ κανονικότατα, απλα, επειδη έγινε 1700+ χρονια πριν, πέφτει κομμάτι μακριά για να αντιδρασεις και επειδη επίσης είναι η "κρατουσα" κατάσταση ...... που να ερχόμαστε σε αντιπαραθεση "πια" ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ....
      ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙς, ΤΙΣ ΕΠΙΒΟΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ...... αλλα απο την αλλη αντιδράμε στους ΙΔΙΟΥΣ που μας τοκογλείφουν και ΟΡΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
      τοσο δύσκολο είναι τελικά να δείτε ότι μιλάμε για τουσ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ?!?!
      ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ" .... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕ (στη κυριολεξια) !!!!

      ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΆ ΓΕΓΟΝΌΤΑ, 1.000.000 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ .... μουγκα και πρακαλαμε γονατιστοί !!!!!

      αν πιστεύεις ότι αυτό που σε κατέστρεψε απο τις ρίζες, θα σε σώσει με θαύματα, σου εύχομαι καλή υπομονή στο "φαύλο κύκλο" !!!!!
      ..... ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ, ΝΑΙ !!!! ΜΟΝΟ "ΕΣΥ" ΦΤΑΙΣ, ασε το "θΑ" !!!!!!!!

      ΣΗΜ.
      τι εννοείς "προτείνεις" εδω και χρονια, "αλλά" ?!?!?
      που έκανες δηλαδή τις προτάσεις σου ?!?!?
      έμπαινες στο διαδίκτυο και το "πρότεινες" ?!?!? πλάκα κανεις ............ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ "ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ"

      (ψαξε να δεις ποιος ειναι αυτος που χρησιμοποιείς τις ατάκες του και σε παροτρύνει να σπάσεις τα σίδερα με το κεφάλι σου, ελπίζοντας ότι μια μερα θα σπάσουν και τα σίδερα (αφου εχουν μοιράσει οι ομόθρησκοι του τα καμμάτια σου)...... να μην ελπιζεις τιποτα για να εισαι ελευθερος ..... να μην αναγνωριζεις συνορα ........ για να δουμε αυτος εχει σχεση με τη "πηγη" του χριστιανισμου ΑΛΛΑ ΚΑΙ με αυτους που σημερα σε τοκογλείφουν ???)

      ΠΡΙΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΠΕΊΘΟΝΤΑΙ,
      ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΙΑΝΕΣΑΙ" ΓΙΑ ΤΟΣΟ "ΣΩΣΤΟΣ" ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ, ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!!

      ΚΟΙΤΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΠΕΣΜΕΝΗ ΚΑΤΩ, ΘΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑΠΗΝΟΤΗΤΑ, Ή ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ?!?!?!?

      Διαγραφή
    5. Το διαδυκτιο το εχω τα τελευταια 5 χρονια .
      Απο το 1985 - 1990 που εφυγα απο Ελλαδα , εδωσα μαχες και εγινα μισητος και "γραφικος" στα μερη μου , διοτι μιλουσα περι προδοσιας .
      Εχω προσφερει τα 40 στρεμ. σε γνωστους για να μπορεσουν να τα βγαλουν περα τις σκοτεινες μερες που ερχονται .
      Εχω δωση την οικια μου στην Ελλαδα σε αστεγη ΕΛΛΗΝΙΚΗ οικογενεια , αφιλοκερδος .
      Αφηνω την καλα αμειβωμενη εργασια μου στην Αλλοδαπη και επιστρεφω να βοηθησω την Ορθοδοξη Πατριδα μου σε τουτες τις μαυρες μερες .
      Δεν θα μας παρετε μαζι σας στις σκοτεινες στοες σας .
      Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ θα ΑΝΑΣΤΗΘΗ .
      Ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ επιτελους , με την βοηθεια και το ελεος του Κυριου Ιησου Χριστου .
      Οι αμπελοφιλοσοφιες σας με ταλαιπωρησαν για μερικα χρονια .
      Αλλα σας ξεφυγα !
      Την ασπιδα την κρατησα στα χερια μου ολα τα χρονια . Διοτι ειμαι σε πολεμο με την φαυλοκρατια απο τα χρονια του Γυμνασιου .
      Δεν με ξερεις . Μην γραφεις με κεφαλαια να σε φοβηθω . Δεν σε προσεχει κανενας επειδη γραφεις με μεγαλα γραμματα , διοτι υποδηλωνουν αβεβαιοτητα , φασισμο και φανατικο αμορφωτο ανθρωπο .
      ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗ .
      Εχετε αμολυθη σαν σκυλια και οπου διαβασετε Ορθοδοξους Πατριωτες σαν λυσσασμενα σκυλια βγαινουν οι αφροι και οι βρωμιες απο τον στομα σας .
      Αν χαθει η Πατριδα μου ναι , μονο εγω ΘΑ φταιω , διοτι ΔΕΝ χαθηκε ακομη . Μην βιαζεστε .

      Το Ελληνικο πνευμα , ασχετε , προετημασε την ανθρωποτητα για να δεχθει τον Σωτηριο λογο . Η το ξερεις και γι αυτο λυσσας ;

      Καλη φωτηση σου ευχομαι .
      Ειθε να σωθης .

      Διαγραφή
  6. Fotia kai Tsekouri stous exthrous tis THRAKIS mas kai tis ELLADAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτός από τις ίδιες τις επιλογές των νεοταξιτών, τις οποίες εκτελούν χωρίς σκέψη οι πρόθυμοι, η επιλογή των ημερομηνιών είναι από μόνη της μια περιφρόνηση στο πρόσωπο αυτού του λαού. 15 Αυγούστου θα γιορτάσουν μέσα στην ελληνική πρωτεύουσα οι μουσουλμάνοι, όπου κανονικά θα πρέπει οι πλατείες να είναι σημαιοστολισμένες και ο νους όλων μας στην Παναγιά μας. Το διανοείστε αυτό; Έχουμε γίνει τόσο αναίσθητοι που δεν αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει η σημειολογία και η κατάντια αυτή; Όσο για την μετακίνηση ελάχιστων λαθραίων εδώ κι εκεί στην περιφέρεια (από τα 2 και κάτι εκατομμύρια που μαζεύτηκαν στην Αττική), είναι εμφανώς άλλη μια κοροϊδία στο πρόσωπό μας. Μας χλευάζουν καθημερινά και εμείς τους κοιτάζουμε σαν χαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ, ΣΟΡΡΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ .....
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ......

      ΟΤΑΝ ΑΠΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΣΑ ΓΕΝΝΑΡΧΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ (ΑΒΡΑΑΜ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ...... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ............

      ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!
      ΑΠΛΑ ΘΑ ΡΑΨΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΧΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ..... ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ...... ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ..... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ !!!!

      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΙΜΑΕΙ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ...... ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ .......

      Διαγραφή
  8. Ε ναι, πρέπει να καθαρίσει η ήρα από το στάρι, είναι αντιληπτό.

    Βάφλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]