Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μπάιντεν μίλησε με τον Πούτιν για την Ουκρανία, πρότεινε συνάντηση


Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μίλησε σήμερα με τον Ρώσο ομόλογο του Βλαντιμίρ Πούτιν και τον προειδοποίησε ότι οι ΗΠΑ θα "δράσουν με αποφασιστικότητα για την υπεράσπιση των εθνικών τους συμφερόντων" όσον αφορά τις ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις και τις παρεμβάσεις σε εκλογικές διαδικασίες, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο Μπάιντεν είπε επίσης στον Πούτιν ότι οι ΗΠΑ ανησυχούν για την ξαφνική συγκέντρωση ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην κατεχόμενη Κριμαία και στα σύνορα με την Ουκρανία "και κάλεσε την Ρωσία να αποκλιμακώσει την ένταση".

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρότεινε μια συνάντηση κορυφής σε τρίτη χώρα "τους επόμενους μήνες" προκειμένου να συζητηθεί το σύνολο των θεμάτων που αντιμετωπίζουν Ουάσινγκτον και Μόσχα, όπως ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Αυτή είναι η πρώτη συνομιλία των δύο ηγετών από τον περασμένο Μάρτιο όταν ο Μπάιντεν είχε αναφέρει σε συνέντευξη του ότι θεωρεί "δολοφόνο" τον Ρώσο πρόεδρο.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]