Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι πρότεινε η Εκκλησία στο υπουργείο Παιδείας για τη Μεγάλη Εβδομάδα


Η Εβδομάδα των Παθών πλησιάζει και η Ιερά Σύνοδος έστειλε στο υπουργείο Παιδείας την πρότασή της για τη λειτουργία των εκκλησιών τις άγιες μέρες του Πάσχα, ακολουθώντας τον τρόπο λειτουργίας του λιανεμπορίου.

Από την Κυριακή των Βαΐων έως και τη Δευτέρα του Πάσχα η Ιερά Σύνοδος ζητάει να αυξηθεί ο αριθμός των πιστών στις εκκλησίες. Συγκεκριμένα να είναι ένα άτομο ανά 15 τμ, αντί του 20 τμ όπως ισχύει τώρα.

Δικαιολογούν μάλιστα αυτή την πρόταση, επειδή τόσο το ύψος των ναών όσο και ο καλός καιρός θα βοηθήσουν στον καλό εξαερισμό των εκκλησιών. Να σημειωθεί ότι πρότειναν επίσης σε ναούς άνω των 1500 τμ οι πιστοί από 20 να είναι 100. Τέλος η Ιερά Σύνοδος πρότεινε οι πιστοί να μπορούν να παρακολουθούν τη Λειτουργία στα προαύλια των ναών.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]