Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φταίνε οι νέοι που ερωτεύονται και οι πιστοί. Ποτέ η κυβέρνηση


Με ασκήσεις γκεμπελικής προπαγάνδας οι μηχανισμοί των καθεστωτικών ΜΜΕ κάνουν ότι μπορούν για να συκοφαντήσουν όποιον μπορούν εκτός από τους πραγματικά υπεύθυνους για την έξαρση της πανδημίας.

Είναι προδότες οι νέοι! Όταν μία τέτοια κουβέντα ακούγεται από το στόμα ενός πρωθυπουργού, τότε η χώρα είναι σε πολύ λάθος κατεύθυνση. Κανείς δεν είχε την απαίτηση από την παρούσα κυβέρνηση να κάνει θαύματα. Ειδικά απέναντι στην πανδημία, η οποία γονάτισε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού η κυβέρνηση απέτυχε οικτρά σε πολύ πιο απλά και βατά θέματα. Στην οικονομία, στα εθνικά θέματα, στην ανάπτυξη, στην κοινωνική πολιτική, πολύ πριν την πανδημία.

Το πιο επικίνδυνο όμως στην όλη υπόθεση δεν είναι κυβερνητική ανικανότητα. Αλλά ο τρόπος με τον οποίον καλύπτεται η κυβερνητική ανικανότητα, που βεβαιώνει ότι το μέλλον θα είναι ακόμα πιο ολέθριο.

Μέχρι εχθές τα υπόγεια του Μαξίμου μέσω λογαριασμών στα ΜΚΔ, χλεύαζαν τους ιερείς που πέθαιναν από κορονοϊό και κατηγορούσαν τους πιστούς ως βασικούς υπαίτιος για την διάδοση της πανδημίας. Σήμερα, ανακάλυψαν άλλο τροπάρι. Φταίνε οι νέοι που έκαναν σεξ ασύστολα όλο το καλοκαίρι για την έξαρση του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Δηλαδή οι πίστοί και οι νέοι, δεν ζούσαν στην Ελλάδα μέχρι τον Ιούνιο που τα κρούσματα ήταν μηδενικά. Φαίνεται ότι η προσευχή και το σεξ γέννησαν την πανδημία που η επιτυχημένη κυβέρνηση είχε καταφέρει να χαλιναγωγήσει.

Δεν έφταιγε το άνοιγμα των συνόρων, για να πλουτίσουν οι Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες. Δεν φταίνε τα ΜΜΜ όπου ο κόσμος στοιβάζεται σαν σαρδέλες, μαζί φυσικά με τους τουρίστες που μπήκαν χωρίς κανέναν έλεγχο στην χώρα. Δεν έφταιγε η κατάρρευση του κοινωνικού κράτους που μετέτρεψε μία πανδημία σε θανατηφόρα απειλή (Αλήθεια η Κίνα και η Κούβα πως κατάφεραν και εκμηδένισαν αυτή την θανατηφόρα απειλή; Με ιδιωτικά νοσηλευτήρια;)

Εάν τα ΜΜΕ δεν ξυπνήσουν σύντομα από την παραζάλη της λίστας Πέτσα και των μελλοντικών κρατικών ενισχύσεων που έρχονται, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια για τον τόπο. Και ουδείς θα μείνει στο απυρόβλητο.

Newsbreak

 






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]