Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να τελειώνουμε με τους πωλητές των Εθνικών θεμελίων


Ατομικές προσκλήσεις.... για την πιο δύσκολη ώρα της Πατρίδας!

1. Ποιος άραγε κινεί με τόση δαιμονική ευφυΐα τα νήματα κατά της Ελλάδος;

Γιατί δεν ανακηρύσσουν οι ελληνικές κυβερνήσεις την ελληνική ΑΟΖ χρόνια τώρα; Πώς εξηγείται ότι ποτέ, από το 1982 που ισχύει το Δίκαιο της θάλασσας, δεν ανακηρύχτηκε από καμία κυβέρνηση η ελληνική ΑΟΖ; Γιατί μονάχα η Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη δεν έχει κατοχυρώσει το κυριαρχικό αυτό δικαίωμα και όσα άλλα της παρέχει το Δίκαιο αυτό; Φοβόντουσαν οι κυβερνήσεις μας την Τουρκία; Από το 1982; Δε στέκει λογικά! Πρόσχημα ήταν και είναι ο δήθεν φόβος για την υπεροπλία της Τουρκίας που συστηματικά καλλιεργείται προς εκφοβισμό των Ελλήνων.

Στην πραγματικότητα δεν ανακηρύχτηκε η ελληνική ΑΟΖ για να μπορούν τώρα να κάνουν “κάποιοι” άσχημο παιχνίδι εις βάρος μας. Είναι πιο λογικό να σκεφτούμε ότι η τουρκολυβική ΑΟΖ έχει σχεδιαστεί από τη Γερμανία, (δε μοιάζει πιθανό να διαθέτουν τέτοιας ευφυΐας think tank οι Τούρκοι!) και ότι τα δύο νήματα ένθεν και ένθεν του Αιγαίου τα κινεί η ίδια η Γερμανία στο θέμα αυτό, ως ηγέτιδα χώρα της Νέας Τάξης και ιδιαίτερα μεθοδική σε βήμα-βήμα προγραμματισμούς.

2. Αναίμακτο(;) λαχείο από την κ. Μέρκελ προς στην Τουρκία η πατρίδα μας

Δε νομίζω κανένας νοήμων Έλληνας να πιστεύει ότι ότι, εισχωρώντας οι Τούρκοι στο Αιγαίο μας, θα αρκεστούν στο λαχείο που τους έστειλε η κ. Μέρκελ και που οικονομικά εξαργυρώνεται με εκατοντάδες δισ. ευρώ, αλλά γεωστρατηγικά είναι ανεκτίμητο!

Πρέπει να είσαι τελικά πολύ αφιλόπατρις ως πρόσωπο, κόμμα ή κοινωνική τάξη για να ισχυροποιείς έτσι τον πιο φανατισμένο εχθρό της πατρίδας σου.

Για τον οποίο μάλιστα είσαι βέβαιος ότι θα καταβροχθίσει άμεσα αυτά που του έβαλες στο πιάτο και στη συνέχεια θα θελήσει να καταπιεί ολόκληρη τη “χώρα” σου, ως κρατική και εθνική οντότητα. Και το πράττεις αυτό σε μια στιγμή που ο εχθρός αυτός σχοινοβατεί πάνω από έναν οικονομικό και γεωπολιτικό μέγα γκρεμό, όπου τον έχουν οδηγήσει η οικονομική αρπακτικότητα και η γεωστρατηγική απληστία του.

Αλλά οι παγκοσμιοποιητικές “ελίτ” δεν αφήνουν στην τύχη το παραμικρό, πόσο μάλλον τα μέγιστα, όπως το τωρινό σημαντικό γεωπολιτικό παιχνίδι σε Αιγαίο-ΝΑ Μεσόγειο. Ο κορωνοϊός, τα κατασταλτικά των ψυχοσωματικών δυνάμεων αλλά και συναθροίσεων μέτρα προστασίας και η προεδρία Γερμανίας, (με το πρόσχημα: η Γερμανία θέλει “ειρήνη” κατά την προεδρία της , πρόσχημα που δεν μπορεί να κρύψει τον οξύτατο ανθελληνισμό τού “βρήτε τα”) είναι ο πλέον κατάλληλος συνδυασμός για να διαλύσουν, χωρίς ν' ακουστεί “κιχ”, την Ελλάδα ακριβώς τώρα!


3. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία οργανωμένη αντίδραση, μόνο μεμονωμένες φωνές αλήθειας

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία οργανωμένη αντίδραση στην προδοσία που έρχεται με φόρα κατ' επάνω μας. Υπάρχουν βέβαια γεωστρατηγικοί αναλυτές και σοβαρά ενασχολούμενοι δημοσιογράφοι που αναλύουν με αξιοθαύμαστη ακρίβεια τα ελληνοτουρκικά και προτείνουν με γνώση και φρόνηση τα δέοντα γενέσθαι, ώστε να εξέλθει νικηφόρα και οριστικά η πατρίδα μας από τη χρόνια κρίση με την Τουρκία.

Είναι σαν να λύνουν ένα γεωστρατηγικό σταυρόλεξο. Τους προσφέρει ικανοποίηση η λύση, την ανακοινώνουν δημόσια και μένουν εκεί. Μάλιστα , συνήθως αναφέρονται σε α' πληθυντικό πρόσωπο σαν να είναι μέρος αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις και όχι δυναμικά απέναντι τους.

Βέβαια, καλώς πράττουν και λύνουν το γεωπολιτικό σταυρόλεξο και ακόμα καλύτερα που το δημοσιοποιούν, αλλά η λύση και δημοσιοποίηση, αν δεν συνοδεύεται από κάτι άλλο, καταντάει βερμαλιστικός αυτοσκοπός.

Αυτό το άλλο είναι η επίγνωση ότι στο παρόν σύστημα εξουσίας δεν υπάρχει κανένας να τους ακούσει κι αν τυχόν τους ακούσει να ακολουθήσει την ορθή στρατηγική που προτείνουν. Μόνον, απ' όσο μπορώ να γνωρίζω, ο κ. Κ. Γρίβας (και ο Ελληνισμός πρέπει να τον τιμά και να τον ευχαριστεί για το θάρρος του) δηλώνει ξεκάθαρα και καταγγέλλει επωνύμως, χωρίς να μασάει καθόλου τα λόγια του, ότι το σύστημα εξουσίας της Ελλάδος είναι ξενοκίνητο και δρα αντεθνικά και κατάφωρα υπέρ της Τουρκίας.

Η επίγνωση αυτή φέρνει αυθορμήτως ενώπιον όσων, με ανυστερόβουλο πατριωτισμό, παίρνουν θέση υπέρ του εθνικών δικαίων το πιο καίριο ερώτημα που είναι δυνατόν να διατυπωθεί, ενώ βρισκόμαστε στο παρά πέντε μεγάλης εθνικής καταστροφής, με ορκισμένους εχθρούς “πάνω” και γύρω μας και εξ ίσου εντός των πυλών μας.

4. Το ερώτημα και οι απαντήσεις που θα κρίνουν αν θα ζήσουμε ως Έθνος

Το ερώτημα, στην κρισιμότερη ώρα του Ελληνισμού, είναι πώς θα υποχρεώσουμε την παρούσα εθνικά μειοδοτική κυβέρνηση να δράσει σύμφωνα με τη γεωστρατηγική ορθότητα και το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, ώστε να διαφυλαχτούν τα κυριαρχικά δικαιώματα και η ακεραιότητα της Ελλάδος, που είναι άρρηκτα συνυφασμένα με τη συνέχεια της στον Ιστορικό Χρόνο. Αν δεν τα διεκδικήσουμε και δεν τα κατοχυρώσουμε τώρα, νομοτελειακά θα πάψουμε να υπάρχουμε ως Έθνος.

Αυτό είναι το δύσκολο ερώτημα στο οποίο καλούμαστε να απαντήσουμε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ γιατί είναι θέμα “Ζωής ή Θανάτου” μας. Όχι ως σχήμα λόγου, αλλά ως ουσιαστική αλήθεια.

Βέβαια στις απαντήσεις που θα αναζητήσουμε, θα πρέπει εξ αρχής να αποκλείσουμε την οργάνωση συλλαλητηρίων.
Αποδείχτηκαν εντελώς αδύναμα να ανατρέψουν ειλημμένες αποφάσεις μειοδοτικών κυβερνήσεων.

5. Η από 5/8/ 2020 δημόσια τοποθέτηση του πρωθυπουργού στα Ελληνοτουρκικά

Πρόσφατα ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε στα ελληνοτουρκικά και έδωσε ξεκάθαρα το “στίγμα” του. Μόνον εθελοτυφλούντες και κλακαδόροι δε θα το εντοπίσουν.

Παραθέτω μία μόνον πρόταση του, με σύντομο σχολιασμό.
“Εάν δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία, ας πάμε στο Δικαστήριο της Χάγης. Να συμφωνήσουμε ότι αυτή είναι η μόνη διαφορά μας [οι θαλάσσιες ζώνες] και να σεβαστούμε την απόφαση του Δικαστηρίου. Να σεβαστούμε το διεθνές Δίκαιο”.
Εδώ υπάρχει καμουφλαρισμένη, ή μάλλον ολοφάνερη, η μειοδοσία που μας ετοιμάζει. Καλεί την Τουρκία στη Χάγη για να λυθεί εκεί το θέμα των θαλασσίων ζωνών (άλλαξε ήδη το μοναδικό θέμα της υφαλοκρηπίδας!) και άλλα που είναι σίγουρο ότι θα προσθέσει, ενώ όλα αυτά τα θέματα τα έχει λύσει ήδη το Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας που ο κ. Μητσοτάκης δεν το εφαρμόζει, άρα δεν το σέβεται. Τώρα μας προτρέπει να σεβαστούμε εμείς το Διεθνές Δίκαιο που ο ίδιος δε σέβεται, αποδεχόμενοι χωρίς αντιρρήσεις την όποια απόφαση του διεθνούς Δικαστηρίου.

Το δικαστήριο αυτό θα κρίνει με βάση το Δίκαιο της θάλασσας, αλλά και βάση άλλων συνυπαρχουσών παραμέτρων, που “στρώθηκαν” αρνητικά για μας από την κυβέρνηση, (συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο!) Επικαλείται ο κ. Μητσοτάκης το Διεθνές Δίκαιο για να μοιραστεί με την Τουρκία, μέσω Δικαστηρίου, κυριαρχικά μας δικαιώματα που μας τα δίνει πρωτογενώς το διεθνές Δίκαιο της θάλασσας. Απολύτως δημαγωγική λογική, προς συγκάλυψη του ακραίου ενδοτισμού του.

Όλο αυτό είναι το ήπιο σενάριο. Το σκληρό σενάριο -και ίσως το πιο πιθανό- είναι να έχει στηθεί καλομελετημένη παγίδα. Με άλλα λόγια να έχουν αρχίσει ήδη μυστικές διαπραγματεύσεις και ίσως συμφωνίες “εφ' όλης της ύλης” της Τουρκικής ατζέντας. Η αποδοχή της όποιας ατζέντας είναι συμφωνία και η Χάγη είναι απώλεια! Γεγονός που αν συμβεί, θα έχει ως φυσικό επακόλουθο να συρθεί η Ελλάδα στη Χάγη με σκληρές απαιτήσεις τις Τουρκίας που θα τις δημοσιοποιούν λίγο-λίγο, (επικοινωνιακή μέθοδος συμφωνίας Πρεσπών), μέχρι να οριστικοποιηθεί και υποβληθεί στη Χάγη το ολοκληρωμένο συνυποσχετικό. Και... καληνύχτα Ελλάδα!

6. Λίγα λόγια προς τον πρωθυπουργό

Χρωστάμε κάτι, κύριε Μητσοτάκη, στην Τουρκία και δεν το ξέρουμε; Ή μήπως επειδή παριστάνει τον νταή, τον μπαμπούλα-νταή, πρέπει να σπεύσουμε έντρομοι, μέσω Χάγης ή άλλου δρόμου, σε μοιρασιά της πατρίδος μας μαζί της;

Πώς το βλέπετε, άραγε, εμείς να χάσουμε πατρίδα μέσω Χάγης κι εσείς σε ρόλο “ανεύθυνου του αίματος”, Πόντιου Πιλάτου: “Νίπτω τας χείρας μου! ό,τι πει η Χάγη!” Κι όμως, είστε ξεκάθαρα ο κύριος υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει ή θα συμβεί.

Γιατί, άραγε, οριοθετήσατε μερική ΑΟΖ στα μουλωχτά με την Αίγυπτο (δε γνώριζε ότι πάει να υπογράψει οριοθέτηση μας είπε ο κ. Δένδιας!) απεμπολώντας κυριαρχικά δικαιώματα που μας δίνει το Δίκαιο της θάλασσας, πριν την έκβαση του πολέμου GNA-LNA που θα κρίνει και την τύχη της τουρκολυβικής ΑΟΖ;

Γιατί η σπασμωδική αυτή μειοδοτική ενέργεια, ενώ θα μπορούσατε να πετύχετε πληρέστερο αποτέλεσμα ακύρωσης του τουρκολυβικού μνημονίου, ανακηρύσσοντας εξ ολοκλήρου την Ελληνική ΑΟΖ και στέλνοντας τις συντεταγμένες της στον ΟΗΕ ή οριοθετώντας ΑΟΖ με την Κύπρο, όπως σας προέτρεπαν όλοι οι έγκριτοι ειδικοί, πλην των δικών σας συμβούλων!

7. Ήρθε η ώρα να φανεί αν κρατάμε κάτι από το DNA και την ψυχή των προγόνων μας

Το παρόν ελληνικό και τουρκικό σύστημα εξουσίας νομίζουν ότι το τελικό αποτέλεσμα θα φτάσει εκεί που το επιθυμεί και το έχει σχεδιάσει η Γερμανική εξουσιαστική “ελίτ”. Εκτός αν κάτι της χαλάσει τους σχεδιασμούς.

Οι Έλληνες! Να δούμε, κρατάμε κάτι από το DNA και την ψυχή των προγόνων μας; Τώρα θα φανεί. Αν έχουν “μωρανθεί” μέσα μας πλήρως οι αξίες και τα ιδανικά των προγόνων μας, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης. Ισοπεδωμένους λαούς έχει πολλούς σήμερα η ανθρωπότητα. Νομοτελειακά, θα σβήσουμε, όπως κι αυτοί, ως διακριτά Έθνη.

Όμως όχι! Δεν πρέπει να σβήσουμε, όσο κι αν φρόντισαν οι επικυρίαρχοι της γης να μωρανθούμε! Έχουμε ακόμα πολλά να προσφέρουμε στην ανθρωπότητα, όταν αναγεννηθούμε ως Έθνος.

Εμείς, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, σύσσωμοι και ομόψυχοι και ομονοούντες, μια γροθιά Ένοπλες Δυνάμεις και λαός, θα πούμε ακόμα μια φορά στα εξ Ανατολών βάρβαρα στίφη: “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” και στην κυβέρνηση: “ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ”!

Ο γόρδιος δεσμός, που επί χρόνια συνέπλεξε το ελληνικό και διεθνές κατεστημένο με την Τουρκία, μόνον με την απάντηση τού “Μολών λαβέ” μπορεί να λυθεί. Μόνο με αυτήν την απάντηση θα ζήσουμε ως Έθνος. Με κάθε άλλη, θα χαθούμε όπως χάθηκε ο Ελληνισμός της Μ. Ασίας.

8. Ατομικές προσκλήσεις... συμμετοχής στην πιο δύσκολη ώρα της Πατρίδας

Θα ξεκινήσω, θέτοντας το ερώτημα “Ζωής ή Θανάτου μας”, πρώτα σε όλες τις οργανωμένες συλλογικότητες που γνωρίζω, αλλά απευθύνεται και σε όσες, από δική μου άγνοια, δεν αναφέρονται. Όχι ως “ανάκριση”, αλλά ως πρόσκληση για κοινό αγώνα όλων μας στην πιο δύσκολη ώρα της Πατρίδας.

Τι θα πράξετε “ Εθνικοί Φύλακες”, ώστε αυτοί που στήθηκαν γύρω από μια “εμποροτράπεζα” διαπραγματεύσεων, λέγοντας μισόλογα και υπό τύπο διαρροών από τους Τούρκους προς εμάς τους Έλληνες, (η διακοπή τους ίσως αποδειχτεί προσωρινή και για το θεαθήναι... συνεργάζονται στην επικοινωνιακή τακτική οι δύο χώρες, “μέσω Γερμανίας”), ώστε να μαζέψουν τα χαρτιά τους και να αποχωρήσουν;

Άκουσα στις εκπομπές σας ότι στείλατε γράμμα στον Πρόεδρο Τραμπ και ακολουθεί ο Πρόεδρος Πούτιν.

Εύγε! Έξοχη πρωτοβουλία. Αλλά βέβαια δεν αρκεί.

Τι θα πράξεις “Ενωμένη Ρωμιοσύνη” για το ίδιο αυτό θέμα;

Κι εσύ “Ιερέ Λόχε” έχεις καταστρώσει σχέδιο πώς θα αντιδράσεις , στις εν όψει καταστάσεις “εσχάτης μειοδοσίας”;

Παμμακεδονικές Ενώσεις έχετε επίγνωση ότι αυτό που πάει να συντελεστεί τώρα δεν μπορεί να συγκριθεί σε μέγεθος με τη συμφωνία των Πρεσπών;

Τι θα κάνετε, έχετε ως συλλογικότητες αντιμετωπίσει το θέμα;

Κι εσείς Ομογενειακές Οργανώσεις και Σύλλογοι απανταχού της υφηλίου, θ' αφήσετε τη γη των προγόνων σας να σφαγιαστεί από τον Ερντογάν; Ένα πρώτο βήμα επιχειρείται τώρα. Αν πετύχει, τα υπόλοιπα θ' ακολουθήσουν. Έχετε καταστρώσει σχέδια να πιέσετε τις κυβερνήσεις χωρών που έχουν ρόλο στα τεκταινόμενα (ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία κ.α.) εφόσον ζείτε εκεί σε πολυπληθείς κοινότητες; Και να ενημερώσετε πλατιά τις υπόλοιπες χώρες, έστω και αν σε αυτές είστε ολιγάριθμοι;

Κι εσύ αξιόλογε ΙΗΑ (International Hellenic Association) πώς σκέφτεσαι να συμβάλεις, ώστε να αποφευχθεί η βαθμιαία διάλυση της πατρίδος μας;

Σύλλογοι Κρητών, Ηπειρωτών, Θεσσαλών, Μακεδόνων, Ποντίων, Θρακών, Πελοποννησίων, Νησιωτών, Στερεοελλαδιτών, Βορειοηπειρωτών, έχετε άραγε όλη την προσοχή σας στην Ελλάδα τούτη την πιο κρίσιμη ώρα της; Και έχετε επίγνωση ότι πρέπει οπωσδήποτε να δράσετε για να πούμε όλοι μαζί στην κυβέρνηση: “ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ”!

Το κάλεσμα απευθύνεται και προς ιστολόγους/σελίδες και προσωπικά κανάλια. Φυσικά το κάλεσμα αυτό δεν περιέχει τίποτα το προσωπικό. Συνεπώς η απάντηση μπορεί να δοθεί από το κάθε ιστολόγιο/σελίδα ή κανάλι που θα θελήσει να συμμετέχει σε αυτήν την αναζήτηση. Για την ΕΛΛΑΔΑ και μόνον!

Η συνέχεια θα κριθεί από τις απαντήσεις, αν υπάρξουν.

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Υ.Γ.-1 Ανέθεσαν σήμερα, 11/8/2020, στον κύριο “Καταγόμαστε από τους Οθωμανούς” Δ. Καιρίδη, τον χρήσιμο ηλίθιο όλων των ανθελλήνων της κυβέρνησης, να βγει και να δηλώσει την υποχώρηση της στους Τούρκους και το γκριζάρισμα της ζωής μας και του Αιγαίου μας. Τώρα πρέπει να μιλήσουν και οι ελληνικές πέτρες! Δεν πάει άλλο!

Υ.Γ.-2 Για να γίνει πλήρως κατανοητό σε ποιο σημείο κινδύνου βαθμιαίας διάλυσης βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας καλόν είναι να διαβαστούν τα τρία παρακάτω πολύ σημαντικά άρθρα.

α. Το πρώτο άρθρο έχει τίτλο: “Γιατί η προσφυγή στη Χάγη είναι γεωπολιτική αυτοκτονία”. Το γράφει ο Αντιστράτηγος (ε.α.) κ. Αντώνης Βασιλείου και δημοσιεύτηκε στο militaire.gr. Το θεωρώ ένα από τα σημαντικότερα και με βαθιά γνώση του αντικειμένου που έχουν ποτέ γραφτεί για το θέμα της προσφυγής στο ΔΔ της Χάγης.
Εδώ: https://kostasxan.blogspot.com/2020/08/blog-post_465.html

β. Το δεύτερο είναι ένα εξαιρετικά οξύ άρθρο του antinews με τίτλο “Βαφτίζουν την προδοσία πατριωτισμό” που αξίζει να διαβαστεί από όλους όσους θέλουμε να σταματήσουμε τη διάλυση της Ελλάδος , γιατί περί αυτού πρόκειται!
Εδώ: http://www.antinews.gr/action.read/politiki/baftizoun-tin-prodosia-patriotismo/2.146446
και εδώ: https://kostasxan.blogspot.com/2020/08/blog-post_859.html

γ. Τέλος ένα άρθρο από την ειδήμονα και έγκυρη γραφίδα της κ. Κύρας Αδάμ με τίτλο “Η πλασματική ελληνο/αιγυπτιακή Συμφωνία οδηγεί σε συρρίκνωση την Ελλάδα και την Κύπρο στην καταστροφή” που καταγράφει επακριβώς την πανωλεθρία που οδήγησε ο Μητσοτάκης την Ελλάδα κατά τη συμφωνία με την Αίγυπτο, στρώνοντας τις προϋποθέσεις της πανωλεθρίας που μας ετοιμάζει στη διένεξη με την Τουρκία.
Εδώ: https://www.militaire.gr/i-plasmatiki-ellino-aigyptiaki-symfonia-odigei-se-syrriknosi-tin-ellada-kai-tin-kypro-stin-katastrofi/



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εξαιρετικα δυνατό το "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ"! Αλλά για να μπορέσουμε να το πούμε πολλοί Έλληνες μαζί και να το αισθανθεί μέχρι μυελού,(αλλιώς δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο προδοτικό σχέδιο που έχει ετοιμάσει η Γερμανία για την Ελλάδα)είναι καθήκον μας προς την αιματοβαμμένη γη της πατρίδας μας να ενεργοποιηθούμε δυναμικά.
    Όσοι νιώθουμε μέσα μας κάτι να βράζει από θυμό για όσα κάνει και λέει ο Κυριακούλης του Μητσοτακέικου, ας βρούμε τρόπους να ενωθούμε και να δράσουμε συλλογικά.

    Ας μπουν μπροστά οι καθαρές "φωνές" του Ελληνισμού και αν φωνάξουν δυνατά, ο λαός θα ακολουθήσει. Η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί είναι "ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ",
    Γιατί αν πετύχει ο Μητσοτάκης να εφαρμόσει το σχέδιο της Γερμανίας, αύριο για εμάς τους Έλληνες δε θα υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]