Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν: Κανείς δεν θα πρέπει να διανοείται πόλεμο με τη Ρωσία


H Ρωσία δεν σχεδιάζει να πάει σε πόλεμο με κανέναν, προετοιμάζει όμως το έδαφος ώστε και άλλες χώρες να μην έχουν την παραμικρή διάθεση να εξαπολύσουν μία ένοπλη σύγκρουση με τη Μόσχα, δηλώνει ο Πούτιν σε συνέντευξή του στο TASS.

«Δεν πρόκειται να πάμε σε πόλεμο με κανέναν. Θα δημιουργήσουμε όμως τις συνθήκες ώστε κανείς να μη θέλει να πολεμήσει εναντίον μας», ανέφερε ο Πούτιν στο TASS σε μία συνέντευξη που τιτλοφορείται «20 ερωτήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν», περιεχόμενο δε της οποίας δημοσιοποιεί τμηματικά από τις 20 Φεβρουαρίου το ρωσικό πρακτορείο.

Η δημοσιοποίηση των σχολίων του Πούτιν έρχεται σε μία χρονική στιγμή που αυξάνονται οι εντάσεις στο Ιντλίμπ όπου η Μόσχα στηρίζει τη συριακή κυβέρνηση εναντίον της Τουρκίας, σημειώνει το Reuters.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]