Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καστανιές: Κάτοικοι συμμετέχουν ενεργά στην φύλαξη των συνόρων


Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα μετά την δύση του ηλίου, οι κάτοικοι της περιοχής Καστανιών Έβρου, σε συνεργασία με τις αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, συμμετέχουν στην φρούρηση των ευαίσθητων σημείων των συνόρων της περιοχής, τα οποία γνωρίζουν σε άριστο βαθμό.

Περίπου 800 κάτοικοι, έχουν πάρει θέσεις σε «προβληματικά σημεία», και με τη βοήθεια του σκότους πυροβολούν (με τις καραμπίνες τους) συντονισμένα στον αέρα προς εκφοβισμό, όποτε διαπιστώνουν κινήσεις στην συνοριογραμμή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα συγκεκριμένα σημεία ενισχύονται συνεχώς από τρακτέρ (και άλλα τετρακίνητα οχήματα) κατοίκων που καταφτάνουν προς ενίσχυση των συντοπιτών τους.


Κομάντος εθελοντές από την Κρήτη ανεβαίνουν στον Έβρο

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης καλεί εθελοντές Ειδικών δυνάμεων να δηλώσουν συμμετοχή όσοι εξ αυτών ενδιαφέρονται για να μεταβούν στον Έβρο για 10 ημέρες για ενίσχυση του στρατού.

Το ταξίδι για τα σύνορα της χώρας έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 10 ημέρες.

Στην ανακοίνωση που έχουν εκδώσει στην σελίδα τους στο Fecebook, οι ενδιαφερόμενοι για να κατοχυρώσουν την θέση τους θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους μέσα στα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να γνωρίζουν από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας αριθμητικά την δύναμη που θα συγκεντρωθεί.

Ανάμεσα στα απαραίτητα στοιχεία που καλούνται να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι είναι όνομ/νυμο, έτος υπηρέτησης, σώμα υπηρέτησης και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Η ανακοίνωση έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον από εθελοντές, οι οποίοι ενδιαφέρονται πραγματικά να βρεθούν στον Έβρο, ενώ δεν είναι και λίγες οι γυναίκες που σαν γνήσιες “Μπουμπουλίνες” ρωτούν αν μπορούν να βρεθούν κι εκείνες εκεί.

Οι διοργανωτές αν και τις ενημερώνουν πως πρόκειται για μια καθαρά ανδρική υπόθεση, τις ευχαριστούν και τις εμψυχώνουν για την στάση και την παλικαριά τους σε μια τέτοια στιγμή για την χώρα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης καλεί εθελοντές Ειδικών δυνάμεων να μεταβούμε στα σύνορα για να ενισχύσουμε τον στρατό για 10 ημέρες.
Λόγω πολλών τηλεφώνων στον διοργανωτή κ. Μανούσο Τρευλακη όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα.
Όνομ/νυμο, έτος υπηρέτησης, σώμα υπηρέτησης, κινητό.
Η αναχώρηση θα γίνει οργανωμένα μόλις συμπληρωθεί η πρώτη ομάδα”.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]