Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι "επενδυτές" ρήμαξαν τον Άη Γιώργη της Μόριας!


Δεν είναι απλός βανδαλισμός, αλλά πράξεις εκδήλωσης μίσους...

Οι εικόνες που ακολουθούν θα μπορούσαν να σχολιασθούν ποικιλοτρόπως. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, θα είχε ο σχολιασμός από τους πολυπολιτισμικούς που κατέχουν θέσεις εξουσίας στην Ελλάδα. Έτσι, ρωτάμε τον πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη, τον αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, αλλά και το υπόλοιπο πλήθος των πρόθυμων να μετατραπεί η Ελλάδα σε ανθρώπινη χαβούζα και να καταπατηθούν τα ιερά και τα όσια που κράτησαν ζωντανό το ελληνικό έθνος.

Κι επειδή η φαντασία των υπευθύνων μπορεί να καλπάζει, τους υπενθυμίζουμε πως σήμερα (2/3/2020) αποχωρούν τρέχοντας από το νησί της Λέσβου (εικόνα νο2), παρακαλώντας (σύμφωνα με καταγγελία) τους οδηγούς των ταξί για την άμεση μετάβασή τους στο αεροδρόμιο. Γιατί άραγε βιάζονται τόσο πολύ;


Υπενθυμίζουμε, επίσης, σε όλους εκείνους που ασπάζονται τον πολυπολιτισμό (με όλα τα "παρελκόμενά" του, αλλά μακριά από τους ίδιους) πως σύμφωνα με την τουρκική sondakika oμάδα μεταναστών που προσπάθησε με δύο πλαστικές βάρκες να περάσει από το Μπόντρουμ του νόμου Μούγλων στο νησί Κω της Ελλάδας εμποδίστηκε από δυνάμεις του ελληνικού λιμενικού.
Όταν σήμερα στις 4:00 το πρωί 14 μετανάστες μεταξύ των οποίων Αφγανοί,Σομαλοί, Πακιστανοί Παλαιστίνοι, Ιρανοί και Σύριοι, προσπάθησαν να περάσουν με δύο πλαστικές βάρκες στα ελληνικά χωρικά ύδατα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το ελληνικό λιμενικό. Το ελληνικό λιμενικό πυροβόλησε στον αέρα και παρεμπόδισε τις βάρκες στις οποίες υπήρχαν παιδιά και γυναίκες από το να φτάσουν στην Κω.
Σύριος μετανάστης ονόματι “Μπιλάλ” είπε:
” Είχε μείνει ένα χιλιόμετρο για να φτάσουμε στην Κω. Το ελληνικό λιμενικό έφτασε μπροστά στη βάρκα μας και μας κάλεσε να επιστρέψουμε. Αφού μας προειδοποίησε μερικές φορές, μετά πυροβόλησαν στον αέρα. Οι φίλοι μου από το φόβο τους σήκωσαν τα χέρια στον αέρα….
Ο Αλλάχ να βοηθάει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Πάντοτε να κυματίζει η τουρκική σημαία.”
Λοιπόν, κύριοι; Ποιοί βανδάλισαν το εκκλησάκι του Αη Γιώργη της Μόριας;
Ποιοί ακριβώς είναι αυτοί που θέλουν οι οπαδοί που πολυπολιτισμού (και εθνομηδενισμού) να εισάγουν και να ενσωματώσουν στην Ελλάδα;

Ειλικρινείς απαντήσεις δεν περιμένουμε από κανέναν τους. Έχουν αποδείξει εδώ και πολύ καιρό πως δεν υπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας και του Ελληνισμού, ενώ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα ελληνικά ιδεώδη και την Ορθοδοξία...

Απολαύστε, κύριοι, τα έργα εκείνων που θέλετε να φέρετε στην Ελλάδα για να την διασώσετε δημογραφικά..., με το γνωστό σύνθημα Open Borders!!!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]