Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σύμβουλος Ερντογάν: "Έχουμε πολεμήσει ξανά με την Ρωσία"


«Πολεμήσαμε 16 φορές την Ρωσία, θα την πολεμήσουμε ξανά»

Μέλος ενός σώματος εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπαινίχθηκε ότι η Άγκυρα είναι έτοιμη να πάει στον πόλεμο με τη Ρωσία μετά την κλιμάκωση των εντάσεων στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT, o Mesut Hakki Casin, μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας και Εξωτερικής Πολιτικής της Τουρκίας που συμβουλεύει τον Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πολεμήσαμε τη Ρωσία 16 φορές στο παρελθόν, και θα την πολεμήσουμε και πάλι», είπε. Ο αξιωματούχος επεσήμανε τον σημαντικό μουσουλμανικό πληθυσμό της Ρωσίας και ισχυρίστηκε ότι η χώρα "θα σπάσει από μέσα" σε περίπτωση που ξέσπασε ένοπλη σύγκρουση μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας.


Στον αντίποδα των δηλώσεων του συμβούλου του Ερντογάν, ανώτερος Ρώσος πολιτικός προειδοποίησε σήμερα ότι μια ευρείας κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση στην Ιντλίμπ της Συρίας από την Τουρκία, θα έχει άσχημο τέλος για την Άγκυρα, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.

Ο πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της άνω βουλής της Ρωσίας Βλαντίμιρ Ντζαμπάροφ ήταν αυτός που έκανε την προειδοποίηση, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Η Ρωσία είχε ανακοινώσει λίγο νωρίτερα ότι στέλνει δύο πολεμικά πλοία που είναι ικανά να εκτοξεύουν πυραύλος Κρουζ στα ανοικτά των συριακών ακτών και κατηγόρησε την Άγκυρα για τον θάνατο 33 Τούρκων στρατιωτών στην Ιντλίμπ της βόρειοδυτικής Συρίας χθες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη.Άντε να ξεβρωμίσει η υφήλιος από αυτή τη βρωμοράτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]