Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και με στρατιωτικά οχήματα διευκολύνουν οι Τούρκοι τους μετανάστες


Με το σχέδιο του Τ. Ερντογάν για άνοιγμα των συνόρων να γίνεται πραγματικότητα, οι τουρκικές αρχές όχι απλώς αφήνουν τους πρόσφυγες και μετανάστες να περάσουν στην ελληνοτουρκική μεθόριο, αλλά τους διευκολύνουν να περάσουν στην ελληνική επικράτεια, υποδεικνύοντας τους τα περάσματα που χρησιμοποιούν οι διακινητές ή μεταφέροντάς τους ακόμα και με στρατιωτικά οχήματα.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μετανάστες και πρόσφυγες ευχαριστούν τον πρόεδρο της Τουρκίας επειδή, όπως είπαν, τους παρέχει δωρεάν λεωφορεία, ενώ και τουρκικά στρατιωτικά οχήματα τους βοηθούν για να μετακινηθούν προς τα τουρκικά παράλια ή τα σύνορα στον Έβρο.


Επιπλέον οι τουρκικές αρχές έχουν καλέσει για το Σάββατο διεθνή και τουρκικά ΜΜΕ για να καταγράψουν τις λέμβους με πρόσφυγες και μετανάστες που φεύγουν από τα τουρκικά παράλια για τα ελληνικά νησιά.

Μέχρι το βράδυ, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1.200 άτομα στα σύνορα στον Έβρο από την πλευρά της Τουρκία, ενώ ομάδες από πρόσφυγες και μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί απέναντι και σε μικρή απόσταση από τα ελληνικά νησιά, στη Σμύρνη και στο Αϊβαλί, όπως καταγράφουν εικόνες από διεθνή τηλεοπτικά ΜΜΕ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]