Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Eπανασύσταση υπουργείου Μετανάστευσης: Παραδοχή αποτυχίας


Εάν είχε προβεί σε ανάλογη κίνηση ο Τσίπρας, τα ΜΜΕ θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια. Μπορεί να έπεφτε και η κυβέρνησή του.

Ωστόσο, σήμερα που ο Μητσοτάκης ανέβασε πάλι τα ρολά του υπουργείου Μετανάστευσης που τάχα μου τα είχε κατεβάσει για να καταδικάσει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτώντας έτσι την δική του που θα έλυνε το πρόβλημα, απλώς είναι Τετάρτη και κάνει κρύο.

Όμως, όσο κι αν τον λιβανίζουν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί ομολογία αποτυχίας.

Επί της ουσίας αυτό που μας είπε σήμερα ο πρωθυπουργός είναι το εξής: Ήμουν απροετοίμαστος να διαχειριστώ τις ορδές λαθρομεταναστών και έχασα τον έλεγχο. Άλλαξα τέσσερις υπουργούς και έκαναν μια τρύπα στο νερό. Άρα επιστρέφω σαν βρεγμένη γάτα στην πρακτική που εφάρμοζε ο Τσίπρας μπας και συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα.

Προφανώς, όμως, δεν γνωρίζει ότι αντιγράφοντας τον Τσίπρα νομοτελειακά θα αποτύχει πάλι. Διότι αυτός ευθύνεται κυρίως για την μετατροπή της χώρας σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.

Εκτός κι αν κάνει το έγκλημα συνειδητά και η επανασύσταση του εν λόγω υπουργείου γίνεται για να ολοκληρωθεί επιτυχώς το περίφημο μπόλιασμα που ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής.


Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι πολιτικές ημέρες του είναι μετρημένες.

Κάτι που φαίνεται από τον προ ημερών προπηλακισμό κατά του νεόκοπου υπουργού Μετανάστευσης.

Ο οποίος μάλλον του μετέφερε στρεβλή εικόνα για το τι πραγματικά επικρατεί στην κοινωνία κι αυτός ανακουφισμένος του πρόσφερε την καρέκλα.

Δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη εξήγηση.

Αυτά που διαρρέουν σε δημοσιογράφους ότι τόσο ο Μηταράκης όσο κι ο Κουμουτσάκος επελέγησαν για να υπάρξει η αναγκαία εκτόνωση στην κόντρα που έχει ο πρώτος με τον Βρούτση κι ο δεύτερος με τον Χρυσοχοΐδη, προκαλούν θυμηδία. Συν ότι γελοιοποιούνται καθώς παραδέχονται δημοσίως ότι υπάρχει ενδοκυβερνητική κρίση.

Ίσως ο διορισμός Μηταράκη να έγινε κι επειδή είναι σαμαρικός, για να φανεί ότι ο Μητσοτάκης σκληραίνει και υιοθετεί εμμέσως τις απόψεις Σαμαρά για την λαθρομετανάστευση.

Ποιος ξέρει.

Η ουσία είναι ότι το παιχνίδι έχει χαθεί. Έχουν περάσει έξι μήνες κι αντί να περιορίζεται το πρόβλημα διογκώνεται.

Και πολύ φοβούμαστε ότι η κατάσταση θα ξεφύγει με άγνωστες τις συνέπειες.

Ο προπηλακισμός του Μηταράκη δείχνει προς τα που οδεύουμε.

Δείχνει επίσης πως το 40% που πήρε ο Μητσοτάκης, αυτομάτως μπορεί να γίνει 28%. Ενδεχομένως και 19%, όπως αυτό που πήρε ο Σαμαράς μετά από την κυβίστηση του 11’.

Ακόμη να μάθουν οι ηγέτες της Νέας Δημοκρατίας ότι αν κοροϊδέψεις την δεξιά σε εξαφανίζει.

Ακόμη να καταλάβουν ότι οι δεξιοί είναι ανιδιοτελείς πατριώτες και δεν προσκυνούν το κόμμα όπως οι αριστεροί, παρά μόνο την Ελλάδα.

Που θα πάει θα το μάθουν...

Αδέξιος Δεξιός
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]