Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΗΠΑ: Να αποσυρθούν άμεσα τα ξένα στρατεύματα από τη Λιβύη


Την άμεση απόσυρση από τη Λιβύη των υποστηριζόμενων από την Τουρκία Σύρων μαχητών και των Ρώσων μισθοφόρων ζητά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με δήλωση εκπροσώπου του στον ιστότοπο Hellas Journal και στην ΕΡΤ.

Καλώντας τις ξένες χώρες που τροφοδότησαν τη σύγκρουση να αποσύρουν άμεσα τις δυνάμεις τους, ο εκπρόσωπος τόνισε ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Λιβύης.

"Χώρες που παριστάνουν ότι υποστηρίζουν τη σταθερότητα της Λιβύης πρέπει να αποσύρουν αμέσως τις δυνάμεις τους, συμπεριλαμβανομένων των Ρώσων μισθοφόρων και των υποστηριζόμενων από την Τουρκία Σύρων, οι οποίοι έχουν επιδεινώσει σημαντικά τις ανθρωπιστικές συνθήκες", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο εκπρόσωπος επισήμανε ότι η Ουάσιγκτον στηρίζει όλες τις προσπάθειες για τον τερματισμό της βίας και την επίτευξη μιας πολιτικής λύσης στη Λιβύη.


"Στεκόμαστε με τον λαό της Λιβύης, καθώς εργάζεται για την οικοδόμηση ενός ασφαλούς μέλλοντος, χωρίς ξένη παρέμβαση. Είναι θετικό βήμα ότι οι ηγέτες της Λιβύης αναγνωρίζουν την ανάγκη για κατάπαυση του πυρός. Αυτό πρέπει να ακολουθηθεί από μια πολιτική διαδικασία που προέρχεται από τα μέρη της Λιβύης και να μην τους επιβληθεί. Καλούμε όλα τα μέρη της Λιβύης να επωφεληθούν αυτής της ευκαιρίας, μέσω της διαμεσολάβησης, για την αντιμετώπιση των πολιτικών, οικονομικών και ζητημάτων ασφαλείας που τα χωρίζουν".


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]