Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γαλλία: Η Τουρκία παραβιάζει το εμπάργκο πώλησης όπλων στη Λιβύη


Οι προσπάθειες της Ρωσίας για εκεχειρία μεταξύ των εμπόλεμων πλευρών στη Λιβύη ήταν ατελέσφορες, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, καλώντας όλους τους εμπλεκόμενους να στηρίξουν την κατάπαυση του πυρός μέχρι τις κρίσιμες συνομιλίες που θα διεξαχθούν στο Βερολίνο την Κυριακή.

«Μόνο μια πολιτική διαδικασία μπορεί να μας βοηθήσει για να βγούμε από το αδιέξοδο», είπε ο Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν μιλώντας σήμερα στο κοινοβούλιο. «Ανακοινώθηκε μια εκεχειρία. Υπάρχει ηρεμία, αλλά οι συζητήσεις στη Μόσχα δεν ήταν καταληκτικές και η κάθε πλευρά πρέπει να σεβαστεί την κατάπαυση του πυρός επειδή είναι ζωτικής σημασίας για τη Διάσκεψη του Βερολίνου, την Κυριακή», πρόσθεσε.


Ο Γάλλος υπουργός επέρριψε ευθύνες κυρίως στην Τουρκία για τις πρόσφατες συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με την Τρίπολη. Όπως είπε, πρόκειται για σαφή παραβίαση του εμπάργκο πώλησης όπλων που έχει επιβάλει ο ΟΗΕ στη Λιβύη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]