Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χίος: Ιερόσυλοι κομμάτιασαν την εικόνα του Εσταυρωμένου σε προαύλιο εκκλησίας



Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά βεβήλωσης των Ιερών Ναών στην περιοχή του Χαλκειούς, αφού το εκκλησάκι της Παναγίας της Λειαπυργούσαινας του Χαλκειούς, έπεσε για δεύτερη φορά στο στόχαστρο αγνώστων δραστών που δεν άφησαν τίποτα όρθιο, μετά την πυρπόλησή του στις 28 Δεκεμβρίου 2019.

Μετά την προ ημερών πυρπόληση της Αγίας Τράπεζας του Ιερού Ναού, άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης έσπασαν όλα τα τζάμια της εκκλησίας προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Βασίλη Βίγκα, η καταστροφική δράση των αγνώστων δραστών δεν περιορίστηκε στο σπάσιμο των τζαμιών, αφού από τα πλαϊνό παράθυρο του Ιερού, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με την Αγία Τράπεζα, πήραν την εικόνα του Εσταυρωμένου και την κομμάτιασαν στο προαύλιο, αφήνοντάς την στο σημείο.

Πολίτης Χίου




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]