Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο εποικισμός συνεχίζεται


Χάνουμε την Ελλάδα μέσα από τα χέρια μας. Η επιχείρηση αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Το επιχείρημα της «αποσυμφόρησης» των νησιών είναι μία από τις σοφιστείες που χρησιμοποιούν όσοι συμμετέχουν στο σχέδιο της μετατροπής της χώρας σε χώρο αποθήκευσης Αφροασιατών εποίκων μουσουλμανικού θρησκεύματος. Η «αποσυμφόρηση» είναι σοφιστεία, διότι συνεπάγεται τη σταδιακή διοχέτευση του εποικιστικού ρεύματος στην ενδοχώρα.

Μόλις «αποσυμφορηθεί» ένα νησί και μεταφερθούν οι επήλυδες στην ηπειρωτική Ελλάδα ή σε άλλη νησιωτική περιοχή, τότε έρχονται κι άλλοι έποικοι κι ύστερα πρέπει πάλι να «αδειάσει» ο τόπος για να έρθουν οι επόμενοι.

Κι αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος, ο οποίος ήδη έχει γίνει βρόχος κι έχει τυλιχτεί γύρω από τον λαιμό της κοινωνίας μας, που ασφυκτιά και αντιδρά.

Οι Έλληνες όχι μόνο έχουν δίκιο που δεν θέλουν να μετατραπεί η πατρίδα μας σε χαλιφάτο, αλλά έχουν την ιερή υποχρέωση να απαιτούν την εφαρμογή των νόμων και την τήρηση του Συντάγματος. Σίγουρο είναι ότι οι νόμοι και το Σύνταγμα δεν προβλέπουν την απόδοση των κλειδιών του κράτους σε όλους όσοι σκεφτούν να περάσουν τα σύνορα.


Οι κάτοικοι σε όλες τις περιοχές της επικράτειας που αγωνίζονται για να κρατήσουν αυτόν τον τόπο ελεύθερο και ελληνικό είναι εκείνοι που πρέπει να εισακουστούν από τους αρμόδιους φορείς και όχι οι ΜΚΟ με τις κρυφές ατζέντες και τους σκοτεινούς χρηματοδότες που συμπεριφέρονται λες και είναι... ύπατοι αρμοστές, εκπρόσωποι διάφορων μεγάλων δυνάμεων.

Στον πολιτικό χειρισμό του ζητήματος οι πολίτες εδώ και χρόνια βλέπουν να ακολουθείται η ίδια οδός. Στα λόγια μόνο διαφέρει η Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η νυν κυβέρνηση -έως τώρα- σε πρακτικό επίπεδο ακολουθεί πιστά τα χνάρια της προηγούμενης. Αντί να αποθαρρύνει τον εποικισμό, τον ενθαρρύνει.

Εγκαθιστά όσους περνούν τα σύνορα σε ξενοδοχεία, χαρίζει επιδόματα, προσφέρει ατέλειες και ανέσεις, ενώ διαρκώς ομιλεί για ανάγκη «πίστωσης χρόνου» και διανέμει αφειδώς φρούδες ελπίδες.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Τό σχέδιο εξαφάνισης τών Ελλήνων από τόν τόπο πού τούς γέννησε,προχωρά κανονικώτατα μεθοδικώτατα. Προωθείται ή ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ. Κυβερνώντες ελληνόφωνοι υπάλληλοι τού Σόρος. Μεθοδεύουν τόν αφανισμό μας. Καθώς οί μουσουλμάνοι έποικοι. Λαμβάνουν επίδομα 800 ευρώ τό ζευγάρι ,200 κάθε παιδί [καί έχουν τέσσερα τό ολιγώτερο τό κάθε ζευγάρι]. Έχουν επίσης ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ, ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΝΕΡΟ. ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ καί πανάκριβα κινητα Εχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δωρεάν τοκετοί γιά τίς γυναίκες τους. Καί αμέσως αποκτούν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ! ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ! Καί γι αυτό έρχονται έγκυες από τά Μικρασιατικά παράλια. Όταν θά είναι στήν ώρα τής γέννας. Αποκτώντας ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. Καί σύμφωνα μέ τό σύμφωνο Μαρακές. θΕΣΜΟΘΕΤΕΊΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Καί απέναντι σέ αυτά ό Έλληνας τί " απολαμβάνει"; Φορολογία, ανεργία, πείνα ,εξαθλίωση. Καί ό δυστυχής Ελληνάκος ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ! Από τήν υπερφορολόγηση του! Καί βλέπει μέ τρόμο νά μουσουλμανοποιείται ή πόλη ,κωμόπολη, τό χωριό του. Καί τό επίσημο κράτος "ψευτορωμέικο" δέν διστάζει νά επιβάλλει τούς νεοφερμένους εποίκους στίς τοπικές κοινωνίες. Ενάντια στή θέληση τών ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Καί μού δημιουργείται ό εξής προβληματισμός : Τό 2021, διακόσια χρόνια μετά τήν θυσία τού Παπαφλέσσα, Γ Καραισκάκη, Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, Μάρκου Μπότσαρη,Θ Κολοκοτρώνη,Νικηταρά τόν αγώνα τού Βελεστινλή,τών Σκουφά ,Ξάνθου ,Τσακάλωφ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ! Γιά Ελλάδα γεμάτη τζαμιά ; Γι αυτό θυσιάστηκαν όλοι αυτοί; Πέθαναν στήν ψάθα; Στό όνομα τού έθνους ,τής ιστορίας, τής φυλής μας. Αντισταθείτε. Μιλάτε στά παιδιά σας γιά τήν ιστορία μας. Αφού άλλωστε δέν πρόκειται νά τήν μάθει πουθενά πλέον. Βεβαίως κρυφό σχολειό ! Καί νά είμαστε έτοιμοι ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Νά προστατεύσουμε τήν τιμή,τήν αξιοπρέπεια τής οικογένειας μας. Όταν θά μπουκάρει στό σπίτι σου,στό δωμάτιο τής κόρης σου,νά εφορμά στή γυναίκα τήν αδερφή σου . Ξαναμμένος μουσουλμάνος. Ανατέλλει νέα τουρκοκρατία. Ό Θεός νά μάς προστατεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού έχουν αποστρατιωτικοποιήσει πολλές περιοχές βάζουν μπροστά το ζήτημα των αιτημάτων ασύλου ώστε να αφήνουν να έρχονται ελεύθερα και παράνομοι μετανάστες.
    Η χρονοβόρα διαδικασία ασύλου και η μακροχρόνια παραμονή των παρανόμων μεταναστών δεν κάνει κάτι άλλο από το να απλοποιεί γενικά την απόδοση ιθαγένειας με νόμους που φτιάξανε πρόσφατα καθότι με αυτό το τέχνασμα και προσπερνούν την αποτροπή και δεν προχωρούν σε άμεσες απελάσεις και επαναπροωθήσεις.
    Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν μπορεί πλέον να υπομένει ούτε τις διαδιακασίες ασύλου και της παραμονής και διαχείρισης αυτών των πληθυσμών. Πιθανοί πρόσφυγες, μετανάστες και ποσοστά στο που ανήκουν λίγη σημασία έχει όταν το Κράτος έχει χάσει κάθε επαφή με την έννοια της εθνικής ασφάλειας και αποδέχεται τον υβριδικό πολέμο που κάνει η Τουρκία μέσω του μεταναστευτικού.
    Τα δικηγορίστικα τεχνάσματα των μκο και με "δεδομένο" ότι "δεν βρισκόμαστε πόλεμο" έχουν αντικαταστήσει πολιτικά το Κράτος, έχουν καταργήσει τη φύλαξη των συνόρων και την άμυνα της Χώρας. Δεν επιτρέπουν, ίσως όχι για πολύ ακόμη, να χαρακτηριστούν ξεκάθαρα μκο και πολιτικοί και θεσμοί χρηματοδότησης της λαθροεγκατάστασης εποικων ως σύμμαχοι και εκ των έσω πράκτορες εχθρικής γεωπολιτικής δύναμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγα πράγματα θά συμπλήρωνα καί εγώ στά όσα αναφέρει ,ό αγαπητός ανώνυμος συνομιλητής. Τώρα μέ τόν εποικισμό τής χώρας. Αποκαλύπτεται ό λόγος γιά τόν οποίο πρίν από λίγα χρόνια . Δαπανήθηκαν τεράστια ποσά καί οί ΕΔ ανέλαβαν τό εξής πρωτοφανές έργο: ΤΗΣ ΑΠΟΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ! Μιά κίνηση αδιανόητη. Πού κάποιοι "γραφικοί" " αντιδραστικοί" κτλ ,φώναζαν. Τί κάνετε καταργείτε τά σύνορα; Αλλά ήταν ντιρεκτίβα τού ΟΗΕ ,Σόρος καί τών "ανθρωπιστικών " ΜΚΟ. Γιά νά διευκολυνθεί ή μαζική μετακίνηση πληθυσμού, ανεμπόδιστα. Καί νά είναι αδύνατη ή φύλαξη τών συνόρων. Διότι πού ακούστηκε τά σύνορα στήν Ελληνοτουρκική μεθόριο , να τα φυλαει ή Ελληνική αστυνομία καί όχι ό στρατός; Νά έχουν καταργηθεί φυλάκια! Καί τό Λιχνεστάιν φυλάει τά σύνορα του. Εμείς εδώ οί ελληνόφωνοι πράκτορες πού μάς επέβαλλαν ανοικτά σύνορα, ή λέξη καί ή έννοια πατρίδα φασιστική.Σέ ποιό μέρος τής οικουμένης. Γίνονται αυτά; Μόνο από κράτη καί λαούς πού έχουν αποφασίσει νά εξαφανιστούν ,νά αυτοκτονήσουν καί όχι νά ζήσουν.

      Διαγραφή
  3. Εξαιρετικά και τα δύο σχόλια του άρθρου, αξίζει να διαβαστούν.
    Παρεμπιπτόντως για τους ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΔΕΣ της Ελλαδος: είναι παντου "ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΔΕΣ" στο πολιτικό σύστημα εξ ολοκλήρου, στα ΜΜΕ, στο Δικαστικό σώμα, στις Ένοπλες δυνάμεις, στα Σώματα ασφαλείας,ακόμα και στην Εκκλησιαστική ιεραρχία (οι τελευταίοι αυτοί είναι άφωνοι ως ιχθύς μπρος στο εποικισμό και την καταστροφή της Ελλάδος) που ο εθνομηδενισμός και το μίσος τους για την Ελλάδα, έχουν χτυπήσει κόκκινο. Χαρακτηριστικό της ύπουλης επιβολής για την πλήρη υποταγή και εξόντωση των Ελλήνων το εξής: Είπε ο λελές "κύριος" ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: να μην ψήνουν οι Έλληνες χοιρινό κοντα σε χοτσποτ, για να μην προκαλούν τους Μουσουλμάνους!!

    Δεν είδαμε όμως αυτός και οι άλλοι φιλελέδες ποτέ να διαμαρτυρηθούν όταν μερικές "ομάδες" Ελλήνων ψήνουν και τρώνε σουβλάκια και μπριζόλες τη ΜΕΓΑΛΗ Παρασκευή, μόνον και μόνον για να προκαλέσουν τους όντως Ορθοδόξους Έλληνες που νηστεύουν!!

    Ρατσιστές με πιστοποιητικό ISO όλοι αυτοί εναντίον των Ελλήνων. Επιστρέψτε τους κατάμουτρα τον χαρακτηρισμό "ρατσιστής" στη μορφή δυναμικού μίσους εναντίον των Ελλήνων, που έχουν μέσα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]