Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάνω από 55.000 άτομα στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων


Ξεπέρασαν τους 55.000 οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στις 34 δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων, με το ΓΕΕΘΑ να ενημερώνει πως ο αριθμός τους αυξήθηκε κατά 2.176 άτομα, σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη καταγράφηκαν 55.085 άτομα έναντι 52.909 την περασμένη Πέμπτη με τη δυνατότητα φιλοξενίας των 34 δομών να ανέρχεται στα 30.708 άτομα.

Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου Κω, Έβρου, Μαλακάσας και πλέον και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες, σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

Όπως ενημέρωσε το ΓΕΕΘΑ, οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 37.096 μερίδες φαγητού από τις οποίες 232 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους. Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Όπως ενημέρωσε το ΓΕΕΘΑ, οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 37.096 μερίδες φαγητού από τις οποίες 232 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους. Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων."


    Αδυνατω να πιστεψω ,οχι μονο ως Ελληνας αλλα και ως ανθρωπος,οτι οι ζωες των "προσφυγων" ειναι

    πολυ σημαντικοτερες απο τις ζωες Συνελληνων που λογω της οικονομικης απατης απο το 2010 εφθασαν

    στο σημειο να αυτοκτονησουν!

    Και ειναι πραγματικα αξιοπεριεργο:

    Ποια καθηκοντα παραμελουνται για να δαπανηθει τοσος χρονος και κοπος για λαθρομεταναστες;

    Μεχρι ποτε θα ταϊζονται και θα νοσηλευονται οι λαθρομεταναστες;

    Ποιος πληρωνει την "λυπητερη";

    Ποιος θα αναλαβει την ευθυνη σε ενδεχομενη προκληση επεισοδιων που θα θεσουν σε κινδυνο την

    ασφαλεια του γηγενους πληθυσμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]