Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μεγάλο πλυντήριο


Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Το σύστημα δουλεύει για τους αδίκους. Οι νόμοι επιβραβεύουν τον δόλο και τα μόνα που έχουν ποινικοποιηθεί είναι η φτώχεια, η νομιμοφροσύνη και η ελληνικότητα. Όποιος είναι κανονικός Έλληνας, νομοταγής πολίτης και δεν έχει αρκετά χρήματα για να... ελίσσεται είναι καταδικασμένος από χέρι.

Τα παραπάνω δεν είναι αφορισμοί που προκύπτουν από το πουθενά, ούτε μηδενιστικού χαρακτήρα σχόλια, τα οποία στρέφονται εναντίον κάποιου λειτουργικού και δίκαιου συστήματος, αλλά διαπιστώσεις οι οποίες προκύπτουν από μια σειρά θλιβερών γεγονότων.

Ένα γεγονός το οποίο δύσκολα μπορεί να «χωνευτεί» από την ελληνική κοινωνία είναι το τεράστιο σκάνδαλο της Energa. Οι βασικοί κατηγορούμενοι για αυτή την υπόθεση είναι πλέον ελεύθεροι! Κυκλοφορούν ανάμεσά μας, άνετοι και χαμογελαστοί, και ίσως έτοιμοι να ξεκινήσουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.


Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που ασχολήθηκε με την υπόθεση Energa - Hellas Power, έκρινε ότι ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών (με τριετή αναστολή, φυσικά), πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, αφού καταργήθηκε ο νόμος 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου. Επίσης, το ίδιο δικαστήριο αναγνώρισε στον Φλώρο τα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη, του σύννομου πρότερου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Ο δε Βασίλης Μηλιώνης, ο έτερος βασικός κατηγορούμενος, που πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε δεκαετή φυλάκιση, αθωώθηκε!

Όλο το κόλπο στην Ελλάδα της σήψης είναι ο Ποινικός Κώδικας. Εκεί, τα «παραθυράκια» του νόμου που χρησιμοποιούνταν από τα λαμόγια έγιναν «πύλες», οι οποίες άνοιξαν διάπλατα. Οι καταχραστές του Δημοσίου, ακόμα κι αν σηκώσουν όλα τα ταμεία που θα βρουν μπροστά τους, δεν θα περάσουν περισσότερα από οκτώ χρόνια της ζωής τους πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Στη μεγάλη επιχείρηση μαφιοζοποίησης της Ελλάδας πρωταγωνιστούν τα κόμματα και οι βουλευτές που ψήφισαν αυτές τις αθλιότητες του Ποινικού Κώδικα, όσοι συνέταξαν τις σχετικές διατάξεις και όλοι οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί που κουκούλωσαν το στυγερό αυτό έγκλημα κατά του λαού και της πατρίδας.

Ντροπή σε όλους!

Δημοκρατία

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]