Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρε άει στο... διάολο


Του Δημήτρη Καμπουράκη

Άντε γιατί μας τα πρήξατε. Τώρα μου κάνατε και «συμφωνία» μ’ έναν από τους κατσαπλιάδες που αλληλοσφάζονται στην Λιβύη και υπογράψατε και «μνημόνιο» τρομάρα σας, που (για να μην πολυλογούμε) λέει ένα απλό πράγμα: Ότι η Κρήτη, υπάρχει και δεν υπάρχει. Σωστά; Ενώνετε με δυο ευθείες γραμμές τις δυο άκρες της Τουρκιάς με τις άκρες της Λιβύης, μουτζουρώνετε το ενδιάμεσο πάνω στον χάρτη με έναν μαρκαδόρο και βγάζετε τουρκική οικονομική ζώνη το ένα τρίτο της μεσογείου. Μωρέ μπράβο.

Το γεγονός ότι μέσα στην μουτζουρωμένη περιοχή υπάρχει η Κρήτη, σημαίνει για σας δυο πράγματα. Είτε ότι το νησί δεν υπάρχει καθόλου, είτε ότι είναι τουρκικό. Τελεία και παύλα, τα υπόλοιπα είναι φούμαρα και βερμπαλισμοί για τους διπλωμάτες, σωστά;. Μπράβο ρε μάγκες. Κι εγώ όμως, κάθε μέρα στα όνειρα μου και στα γραφτά μου, δίνω δυο ξεγυρισμένα χαστούκια και μια κλωτσιά στα σκέλια του Τράμπ γιατί μου την δίνει το μαλλί του, αλλά έτσι και τολμήσω να τον πλησιάσω θα βρεθώ στο Γκουαντάναμο. Ας έχετε λοιπόν κι εσείς τον νου σας, μην πάθετε τίποτα χειρότερο έτσι που παίζετε σαν χαζοχαρούμενα με τους χάρτες, τα μνημόνια και τους μαρκαδόρους σας.

Είπαμε να κάνουμε υπομονή με τον ημίτρελο που μας έτυχε στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου, αλλά ως ένα σημείο. Τσαμπουκαλεύεται από δω, επιτίθεται από κει, γκαρίζει παραπέρα, απειλεί παραδίπλα, βρίζει παρακάτω… τσουρέκια (μετά συγχωρήσεως) μας τα ‘κανε τα τελευταία χρόνια που του ανέβηκε το σάκχαρο και κάνει σαν υστερικός. Είπαμε, είμαστε φιλήσυχος λαός, έχουμε και τα δικά μας προβλήματα, γίναμε και ολίγον ευρωπαίοι με τον καιρό, δεν έχουμε διάθεση για ηλίθιους και αναίτιους καυγάδες επειδή ο γείτονας σάλταρε. Κάναμε υπομονή, κάναμε κράτει, αλλά βρε αδερφέ όλα έχουν τα όρια τους.


Διότι όταν λέει ο τύπος ότι η θάλασσα γύρω-γύρω από την Κρήτη είναι τουρκική οικονομική ζώνη, τι πρέπει να καταλάβω εγώ ο κρητικός αλλά κι ο κάθε Έλληνας; Ότι ήδη έβαλε πόδι στο χωράφι μου ο βαρύμαγκας. Όταν ο τρελός ή θρασύς γείτονας ανακοινώσει στο χωριό ότι η αυλή του σπιτιού σου είναι δική του κι εσύ για να μην οξύνεις την κατάσταση τον αφήσεις να φυτέψει μαρούλια, πόσο καιρό θαρρείς πως θέλει να μπει και στην κρεβατοκάμαρα σου και να ροχαλίσει στο κρεβάτι σου; Έτσι θα το πάμε; Αμ εκεί κάτω κουμπάροι με το μισοφέγγαρο, δεν αφήνουμε εύκολα να μπει κάποιος στην κρεβατοκάμαρα μας. Πουθενά στην Ελλάδα δεν αφήνουμε δηλαδή, αλλά τώρα μιλάμε για την Κρήτη διότι αυτήν μουτζουρώσατε χθες ως τουρκική παρέα με τον κατσαπλιά.

Δεν έχω τίποτα με τους άλλους λαούς ούτε υποτιμώ την μαχητικότητα και τον πατριωτισμό κανενός, όμως εμείς δεν είμαστε ούτε Σύριοι, ούτε Κούρδοι, ούτε Ιρακινοί που τους σφαλιαρίζετε για πλάκα. Ούτε Ρώσοι, ούτε Αμερικάνοι είμαστε να μας παίζετε. Θα βρείτε τον μπελά σας μαζί μας, να το ξέρετε.

Θα σας τον κόψουμε τον τσαμπουκά. Ρωτείστε τους παλιούς τουρκοκρητικούς να σας πούν. Στα σπίτια των δικών μας Μικρασιατών μένουν, στο Αϊβαλί και στην Σμύρνη. Θα σας εξηγήσουν τι έπαθαν οι παππούδες τους κι ας είναι πια τρίτη-τέταρτη γενιά. Και να ξέρετε ένα ακόμα πράγμα: Το παιδοβούβαλο της τάξης κάνει τον καμπόσο με τον όγκο του και τους δέρνει όλους, εκτός από έναν που κάθεται σιωπηλός στην άκρη και δεν μιλά. Αλλά έτσι και τον πλησιάσει ο νταής για να του κάνει τα ίδια, τρώει δυο μπουκέτα που χάνει τον κόσμο κι έπειτα φεύγει κλαίγοντας το παιδοβούβαλο.

Οπότε, κάντε ρολό τα μνημόνια σας με τους Λίβυους και τους χάρτες με τις οικονομικές σας ζώνες και βάλτε τα εκεί που ξέρετε. Μαζί με τους μαρκαδόρους σας και τους πυραύλους σας και τις πυραυλάκατους και τα drown σας και τα πλωτά τρυπάνια σας. Διότι ως εδώ ήτανε. Άιντε, Τουρκοαρκουδιάρηδες.

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Το προβλημα κ. Καμπουρακη δεν ειναι οι Τουρκοαρκουδιάρηδες που απαιτουν,αλλα οι προδοτες

    πολιτικαντηδες που τους εδωσαν το δικαιωμα να απαιτουν!!

    Και δεν χρειαζεται να απορει κανεις!!

    Εαν σαν λαος με πολυχιλιετη Ιστορια ξεφτυλιζεσαι απο ενα κρατιδιο σαν τα Σκοπια, τοτε δινεις

    αναλογο ερεισμα σε ισχυροτερο κρατος να διεκδικησει ακομα περισσοτερα!!

    Ξεφτυλιζεσαι ακομα περισσοτερο σαν λαος,οταν ψηφιζεις τους ιδιους πολιτικαντηδες οι οποιοι σε

    προδωσαν και στο παρελθον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς αυτό είναι τό πρόβλημα ,πού επισημαίνεις φίλτατε ΓΜ: Ότι μάς κυβερνούν εθνικοί μειοδότες υπάλληλοι τών ξένων. Πού εξυπηρετούν τά αφεντικά τους . Μέρκελ καί Σόρος. Διατάσσουν εκείνοι ανοικτά σύνορα ,γιά νά γλυτώσει ή Γερμανία καί ή Δυτική Ευρώπη από τόν ισλαμισμό . Φυτεύουν εδώ νέο πληθυσμό , μέ σκόπο τήν αντικατάσταση ημών τών γηγενών. Καί οί συμμαχικές μουσουλμανικές δυνάμεις τών τούρκων ,εμπλουτίζουν "πολυπολιτισμικά" τόν χώρο [όχι χώρα πιά δυστυχώς] Ελλάδα. Καί άν πείς στόν πρωθυπουργό Κούλη. Ότι αυτό είναι επικίνδυνο στή σύγκρουση πού έρχεται,
    τί στάση θά κρατήσουν όλοι αυτοί; [νεαροί άνδρες καλογυμνασμένοι]. Θά πρέπει νά αρχίσουν κάποιες άμεσες απελάσεις. Θά εισπράξεις τόν χαρακτηρισμό τού ισλαμοφοβικού ,τού φασίστα,εθνικιστή. Γιά νά καταλάβουμε ακόμη καλύτερα τό ποιοί μάς κυβερνούν . Άς δούμε τό παράδειγμα τών ΕΔ. Όπου έχουν καταντήσει μάγειρες καί καμαριέρες ,οικοδόμοι τών μουσουλμάνων εποίκων.Καί άν τολμήσει καί κάποιος νά αντισταθεί στρατοδικεία διώξεις. Δέν είναι άσχετο καί τό θέμα τών εξοπλισμών. Ενώ υπάρχουν τά χρήματα γιά συντήρηση καί αγορά τών απαραίτητων υλικών[πυρομαχικά αναβαθμίσεις συντήρηση ΚΤΛ]. Ή έγκριση τους καθυστερεί γιά περισσότερο επείγοντα πράγματα: Τό ΠΝ δαπάνησε τό ποσό τών 10εκατομμυρίων ευρώ γιά τό νέο του οπλικό σύστημα: 300 προκατασκευασμένων οικίσκων[σύγχρονους ντουζιέρες ,μπάνια ,αιρ κοντίσιον] γιά τήν στέγαση μουσουλμάνων λαθροεποίκων. Γίνεται αντιληπτό νομίζω ποιοί μάς κυβερνούν. Πού ακόμα καί τώρα πού ό σουλτάνος αποθρασύνθηκε ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΤΟ. Αυτοί ακόμα δέν ανακήρυξαν ΑΟΖ νά κατοχυρώσουν τά εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα. Καί μιάς αναφέρομαι στίς ΕΔ. Πιστεύω νά αντιληφθήκαμε όλοι τήν ανάγκη τού άμεσου "ξεπαγώματος " τών αμυντικών δαπανών. Η κοινή λογική όλων μας αυτό λέει. Έλα όμως κάποιοι γραφειοκράτες έχουν άλλη άποψη... Καί αναφέρομαι στό νομοσχέδιο γιά γιά τ΄f16 καί τά miraze πού κάποιοι στή βουλή τό ανέβαλλαν ώς μή επείγον! Είναι περισσότερο αναγκαία τά επιδόματα καί ή πολιτική επιβίωση τους ,παρά ή πατρίδα... Μάς κυβερνούν προδότες δυστυχώς. Καί όσο παραμένουν στήν καρέκλα τους μέ....βενζινόκολλα. Μαζί μέ τήν πτώση τους. Η Ελλάδα θά υποστεί εδαφικό ακρωτηριασμό.... Όπως έχουν προγραμματίσει τά αφεντικά τους Μέρκελ Σόρος, νά μας τεμαχίσουν σέ Ειδικές Οικονομικές Ζώνες. Τό φοβάμαι πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]