Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο εποικισμός της αποικίας χρέους


Η τραγωδία της πατρίδας μας πάντως ξεκίνησε επί του εκσυγχρονιστή κ. Σημίτη (ο οποίος είχε το θράσος πρόσφατα να αρθρογραφήσει υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους), με τα γνωστά swaps της Goldman Sachs. Με αυτόν που μας δίδαξε πρώτος να μισούμε την ιστορία μας, τη θρησκεία μας, τις παραδόσεις μας, τη γλώσσα μας, το Έθνος μας και τον πατριωτισμό μας. Με τον άνθρωπο που εδραίωσε τη διαφθορά στην Ελλάδα και που τοποθέτησε τις βάσεις της χρεοκοπίας της, την οποία γιγάντωσε ο αξιότιμος κ. Καραμανλής και ολοκλήρωσαν οι διαδοχικές κυβερνήσεις των μνημονίων. Όταν όλες οι άλλες χώρες τώρα κλείνουν και προστατεύουν τα σύνορα τους, στη μοναδική που είναι αντιμέτωπη με τον εποικισμό και με τη διάλυση της κατηγορείται όποια ή όποιος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ως ακροδεξιός, ρατσιστής, ξενοφοβικός ή εθνικιστής, με τη δαμόκλεια σπάθη ενός άθλιου ρατσιστικού νόμου να κρέμεται απειλητικά πάνω από το κεφάλι του.

Γράφει η Σερένα Νομικού

Ο κ. Μητσοτάκης, κρύβοντας τις πράξεις του με μεγάλα λόγια, επιχειρεί να αποσυμφορήσει τα νησιά μεταφέροντας τους λαθρομετανάστες στις γειτονιές μας, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για τους καινούργιους που φτάνουν κατά εκατοντάδες καθημερινά.

Δεν κλείνει ούτε μία ΜΚΟ, δεν αλλάζει ούτε μία λέξη του κατάπτυστου ρατσιστικού νόμου (πηγή) και δεν επιβάλλει αυστηρότερες ποινές στους διακινητές. Την ίδια στιγμή αφήνει τους Τούρκους να καταπατούν συνεχώς τα θαλάσσια και εναέρια σύνορα μας, ενώ ο υφυπουργός εξωτερικών του, με μία απίστευτη ηττοπάθεια, παραδέχεται δημόσια πως η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει διαφορετικά την Τουρκία, παρά μόνο επικαλούμενη το διεθνές δίκαιο που η τελευταία δεν σεβάστηκε ποτέ!

Ενώ τώρα για δέκα συνεχή χρόνια βιώνουμε φρικιαστικές συνθήκες, μία συνεχή μείωση του βιοτικού μας επιπέδου, τη μαζική μετανάστευση των νέων μας, ταπεινώσεις και εθνικές προσβολές, μας κοροϊδεύουν πώς βγήκαμε από τα μνημόνια. Πώς όμως βγήκαμε, όταν δεν έχει καταργηθεί ούτε ένας νόμος τους, όταν υπογράφουμε καινούργιους όπως ακριβώς μας επιβάλλονται χωρίς να μπορούμε να αλλάξουμε ούτε μία λέξη, όταν μας παίρνουν τα σπίτια μας και όταν μας υποχρεώνουν να ξεπουλάμε τα πάντα;


Γερμανικά μνημόνια λοιπόν από τη μία πλευρά, μαζικός εποικισμός από την Τουρκία από την άλλη, διανθισμένος με στρατιωτικές προκλήσεις και με απειλές γεωτρήσεων με στόχο τη συνεκμετάλλευση των ενεργειακών μας αποθεμάτων στο Αιγαίο. Όχι όμως από εμάς και τους Τούρκους, όπως φανταζόμαστε, αλλά από τους Τούρκους και τους Γερμανούς, εάν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές εκτιμώντας σωστά τα τεκταινόμενα.

Στα πλαίσια αυτά όσο ανόητος και αν είναι κανείς, δεν μπορεί να μη συνειδητοποιεί πως η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη
(α) με την πιο ύπουλη, δόλια εθνική απειλή, με τη μαζική μετανάστευση και με τον εποικισμό της από την Τουρκία και
(β) με την οικονομική κατοχή της από τη Γερμανία. Παράλληλα υπονομεύεται η εδαφική της ακεραιότητα, με αφετηρία την «προδοτική» συμφωνία των Πρεσπών, με επόμενο  υποψήφιο τη Θράκη.

Η τραγωδία της πατρίδας μας πάντως ξεκίνησε επί του εκσυγχρονιστή κ. Σημίτη, (ο οποίος είχε το θράσος πρόσφατα να αρθρογραφήσει υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με τους Τούρκους), με τα γνωστά swaps της Goldman Sachs. Με αυτόν που μας δίδαξε πρώτος να μισούμε την ιστορία μας, τη θρησκεία μας, τις παραδόσεις μας, τη γλώσσα μας, το Έθνος μας και τον πατριωτισμό μας. Με τον άνθρωπο που εδραίωσε τη διαφθορά στην Ελλάδα και που τοποθέτησε τις βάσεις της χρεοκοπίας της, την οποία γιγάντωσε ο αξιότιμος κ. Καραμανλής και ολοκλήρωσαν οι διαδοχικές κυβερνήσεις των μνημονίων.

Κλείνοντας, όταν όλες οι άλλες χώρες κλείνουν και προστατεύουν τα σύνορα τους, στη μοναδική που είναι αντιμέτωπη με τον εποικισμό και με τη διάλυση της κατηγορείται όποια ή όποιος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ως ακροδεξιός, ρατσιστής, ξενοφοβικός ή εθνικιστής, με τη δαμόκλεια σπάθη ενός άθλιου ρατσιστικού νόμου να κρέμεται απειλητικά πάνω από το κεφάλι του. Ακόμη και η Βουλγαρία έχει υψώσει φράχτη 30 χιλιομέτρων στα χερσαία σύνορα της, προστατεύοντας ταυτόχρονα με επιτυχία τα θαλάσσια που βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών από την Τουρκία.

Στην Ελλάδα όμως γίνεται επίκληση του ανθρωπισμού των Ελληνίδων και των Ελλήνων για τους ξένους, αλλά όχι για τον εαυτό τους που λεηλατείται και υποφέρει, ούτε για τα παιδιά τους που αναγκάζονται να εγκαταλείπουν μαζικά την πατρίδα τους. Επικλήσεις από πολιτικούς που την κατέστρεψαν, χωρίς όμως αυτό να τους εμποδίζει να αγορεύουν με θράσος στη Βουλή, περί αλληλεγγύης και δικαιοσύνης!

Analyst


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]