Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεταφορά 148 παράνομων μεταναστών στη Σαμοθράκη από σκάφη της FRONTEX και του ΛΣ


Στην μεταφορά συνολικά 148 αλλοδαπών, από τα τουρκικά παράλια οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτές βάρκες, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα και η FRONTEX στη θαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης και της Σαμοθράκης.

Σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μεταφέρθηκαν, από πλωτό σκάφος της δύναμης FRONTEX, το οποίο περιπολούσε στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης μεταφοράς παράνομων μεταναστών «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2019» και από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι 148 παράνομοι μετανάστες προέρχονταν από το Αφγανιστάν και το Ιράν.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]