Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι γίνεται με τους αλβανικής καταγωγής υπηρετούντες στον στρατό;


Αναπάντητη η ερώτηση της Ελληνικής Λύσης

Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

«Σε πλήρη και αδικαιολόγητη άρνηση να παράσχει στοιχεία περί του ακριβούς αριθμού ανδρών αλβανικής καταγωγής που έχουν μέχρι σήμερα υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό προέβη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος, μέσω της απάντησής του στη σχετική ερώτηση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Βελόπουλου.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έθεσε το σχετικό ερώτημα με αφορμή τις γνωστές σε όλους φωτογραφίες νεαρών ανδρών, ενδεδυμένων με την ελληνική στρατιωτική στολή να σχηματίζουν με τα χέρια τους το έμβλημα της ελληνικής σημαίας.

Ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, αρκέστηκε να κάνει μια απλή αναφορά του σχετικού νόμου, αποφεύγοντας όμως την ουσία της ερώτησης με το αιτιολογικό της διαβάθμισης.


Η Κυβέρνηση επιλέγει σε ένα μείζονος σημασίας εθνικό θέμα, που δικαιούται ο ελληνικός λαός να γνωρίζει, να απαντήσει … ‘’χωρίς απάντηση’’. Πολύ φοβούμαστε ότι η επικαλούμενη ΄΄διαβάθμιση’’ υποκρύπτει … ‘’υποβάθμιση’’ του δυναμικού του ελληνικού στρατού».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Θα πρεπει να τεθουν και αλλα ερωτηματα:

    Ποιος βγαζει τις φωτογραφιες εν ωρα υπηρεσιας (σκοπιάς);

    Περαν του οτι απαγορευεται, επιπλεον θα πρεπει να γνωστοποιηθει σε ποιες μοναδες εχουν ληφθει

    αυτες οι φωτογραφιες.

    Ειναι οι μοναδικες που εχουν τραβηξει ή φωτογραφιζουν/βιντεοσκοπουν ακομα και αλλους χωρους του

    στρατοπεδου με τα κινητα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]