Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί για «αντιμεταναστευτικό μένος» την κυβέρνηση


Με μια απίστευτη ανακοίνωση σχολιάζει τα μέτρα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση βγάζει το «αντιμεταναστευτικό της μένος» και ότι έχει σκοπό να μετατρέψει το Αιγαίο σε «υγρό τάφο».

Ειδικότερα, μετά την ανακοίνωση των μέτρων από τον Στέλιο Πέτσα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι αυτά φανερώνουν το «αντιμεταναστευτικό μένος της ΝΔ και παραβιάζουν ευθέως το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο», καθώς και ότι «προετοιμάζοντας το έδαφος για εκ νέου μετατροπή του Αιγαίου σε υγρό τάφο προσφύγων και μεταναστών».

Καταλήγοντας δε, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο αναφέρθηκε στη Μόρια λέγοντας ότι πρόκειται για «Γκούλαγκ που μας κληροδοτήθηκε», με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υποστηρίζει ότι για την κατάσταση στη Μόρια έχει αναμφισβήτητη και αποκλειστική ευθύνη η ΝΔ.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]