Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκοι αξιωματικοί: Με τους S400 τα ελληνικά F16 δεν θα πετούν στο Αιγαίο


Συνεχίζονται οι προκλητικές δηλώσεις από πλευράς Άγκυρας και συγκεκριμένα από τούρκους αξιωματικούς, οι οποίοι εκτιμούν ότι με την απόκτηση των S-400 από τη Μόσχα, τα ελληνικά μαχητικά τύπου F-16 «δεν θα πετούν στο Αιγαίο και τα ελληνικά πλοία δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν».

Παράλληλα, στην Τουρκία εκφράζουν την εκτίμηση ότι ούτε τα υπερσύγχρονα 5ης γενιάς ισραηλινά μαχητικά F-35 δε θα έχουν τη δυνατότητα να πετούν πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τις συγκεκριμένες δηλώσεις έκανε ο αντιστράτηγος Ε.Α Φ. Ερενέλ, μιλώντας στο τουρκικό κανάλι ATV. «Αυτοί που εκφράζουν τις μεγαλύτερε αντιρρήσεις είναι η Ελλάδα και το Ισραήλ. Το Ισραήλ δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα F-35 και η Ελλάδα δεν θα μπορεί να πετάει με την άνεσή της τα F-16, πάνω από το Αιγαίο και τα ελληνικά πλοία δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν», είπε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού, οι στρατιωτικοί αναλυτές εκτιμούν πως με έξι συστοιχίες S-400, η Τουρκία θα βρεθεί κάτω από μία ομπρέλα προστασίας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ο "αμυντικος" σκοπος των S400!!

    Να μην πετανε ελληνικα μαχητικα πανω απο το Αιγαιο!

    Να ρωτησουμε τους τουρκους το εξης:

    Γιατι καιγονταν για τα F-35,οταν θα εχουν ακριβως τα ιδια προβληματα λογω των δικων μας S-300;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλτατε ΓΜ. Σωστές οί απορίες καί οί προβληματισμοί σου. Καθαρά γιά λόγους πλήρους ελέγχου τού Αιγαίου . καί απαγόρευσης παρουσίας τής παρουσίας τής ΠΑ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ! Αυτό πού κυριολεκτικά μέ σοκάρει προσωπικά είναι άλλο: Η ρωσσική στάση στό Αιγαίο: ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25 ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ [ΕΝΤΟΣ ΔΗΛ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ] ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! Ενώ τούς έχουμε παραχωρήσει δύο τρία αγκυροβόλια! Νά χαιρόμαστε τό ξανθό ομόδοξο γένος πού θά μάς δώσει λέει καί τήν Πόλη! Βεβαίως! Βεβαίως! ΈΧΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΜΈ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. ΤΟ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ. Καί δέν θά διστάσουν νά μεθοδεύσουν τό βιολογικό τέλος τού οικουμενικού Πατριάρχη[ καί νά διαφωνούμε μέ τίς κινήσεις ,τίς απόψεις του, υπερασπιζόμαστε τό Πατριαρχείο καί τήν Ρωμιοσύνη]. Κατά ό Ελληνισμός έχει αντιμετωπίσει τήν ρωσσοτουρκική συμμαχία. Ένα πραγματικά θανάσιμο εχθρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται εκ πρώτης όψεως φίλε Πάνο, ο Βλαδίμηρος Πούτιν παίζει ένα πανέξυπνο γεωπολιτικό παιχνίδι για να προασπίσει κατ΄αρχήν την ασφάλεια και δύναμη της χώρας του, όπως κάθε γνήσιος πατριώτης ηγέτης ωφείλει να κάνει αλλά ανθέλληνας και θανάσιμος εχθρός του Ελληνισμού και της Ελλάδας μας δεν είναι. Κινδυνεύουμε θανάσιμα πλέον από όσα οι δήθεν φίλοι και σύμμαχοι μας επιβάλλουν με φανερούς και υπόγειους τρόπους από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους και τώρα κορυφώνονται ταχύτατα, με όπλα τους τα μνημόνια, λαθρομετανάστες, αθεϊα, ιστορική λήθη, μη ελληνική παιδεία, τατουάζ, ακριβά κινητά τηλέφωνα, νεοέλληνες απαθείς χωρίς κριτική σκέψη και χωρίς συνείδηση της πραγματικής τους ταυτότητας, με πνευματική και ηθική παρακμή, που σαν οικόσιτα από τα λίγα επιδόματα ζώα, μας οδηγούν στον αφανισμό.

      Διαγραφή
  3. Φιλε Πανο,

    ο καθενας εξυπηρετει τα γεωπολιτικα του συμφεροντα εις βαρος μας!

    Θυμασαι πολυ καλα οτι για να μας εφοδιασουν οι "φιλοι" μας οι Αμερικανοι με F-35, πρεπει να

    ξεφορτωθουμε S-300 και οποιοδηποτε ρωσικο οπλικο συστημα.

    Φαντασου για ποσο ηλιθιους μας θεωρουν για να κανουν τετοιες προτασεις!

    Το πιο τρομακτικο απ'ολα ειναι το γεγονος οτι η ασυμμετρη απειλη των "προσφυγων" μεταφερεται

    και στην ηπειρωτικη Ελλαδα με γοργους ρυθμους!

    Για φαντασου τωρα συγχρονισμο κινησεων για δημιουργια ισχυρων αναταραχων τοσο σε νησια οσο και

    στην ενδοχωρα και ταυτοχρονως να πρεπει να πολεμησουμε κατα των Τουρκων!

    Και ξερεις τι μου προκαλει ακομα περισσοτερη εντυπωση;

    Κανενα απο τα Επιτελεια (ΓΕΕΘΑ,ΓΕΝ,ΓΕΣ,ΓΕΑ) δεν εχει βγαλει μια επισημη ανακοινωση που θα

    υπεδεικνυε το κενο της Εθνικης ασφαλειας της χωρας μας!

    Περιμενουν αραγε βοηθεια απο ΕΕ-ΝΑΤΟ-FRONTEX-Ρωσια;

    Ο Αποστολακης σ΄ενα πραμα ειχε δικιο:

    Ειμαστε τελειως ολομοναχοι, και αποδεικνυεται συνεχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]