Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αφίσες στην Μακεδονία για «μαύρο» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την προδοσία των Πρεσπών


Η προδοσία των Πρεσπών πληρώνεται στην κάλπη...
Στις αφίσες εμφανίζονται, μεταξύ άλλων τα πρόσωπα του Κουράκη, του Παρασκευόπουλου, του Μπόλαρη, του Μηταφίδη, της Αμανατίδου και του ανεξάρτητου βουλευτή, Κώστα Ζουράρι.

Αφίσες με πρόσωπα των βουλευτών της Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ που τάχθηκαν με την ψηφο τους υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών αναρτήθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία.

Οι αφίσες υπενθυμίζουν στους ψηφοφόρους ποιοι βουλευτές της περιοχής τους ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρέσπών και τους προτρέπουν να καταψηφίσουν τα πρόσωπα αυτά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εικονίζονται είναι οι κύριοι Μηταφίδης, Κουράκης, Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Ζουράρης, Αμανατίδης από την Α' περιφέρεια Θεσσαλονίκης και στην Ημαθία οι κύριοι Αντωνίου και Ουρσουζίδης και η κυρία Καρασαρλίδου.


Στο μήνυμα της αφίσας αναφέρεται: «Έλληνες Θεσσαλονικείς! Αυτοί στήριξαν την προδοσία της Μακεδονίας. Ξεπούλησαν το όνομά μας και τώρα με θράσος ζητούν ξανά την ψήφο μας. Μαύρο».

Δείτε φωτογραφίες με τις αφίσες:


 

Φρίξος Δρακοντίδης
Πρώτο Θέμα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]