Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο πρωθυπουργός ως κομματάρχης


Ο Τσίπρας άφησε τον γάμο και πήγε για πουρνάρια και ποσώς τον ενδιαφέρει αν η χώρα μας πάει για... βρούβες. Ο πρωθυπουργός λησμόνησε την ιδιότητά του και λειτουργεί πλέον σαν κομματάρχης παλαιότατης κοπής. Παράτησε την έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, στην οποία θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι νέοι κλειδοκράτορες της ευρωπαϊκής γραφειοκρατικής μηχανής, και πήγε να μιλήσει στο Ηράκλειο Κρήτης, σε προεκλογική συγκέντρωση!

Μέσα στην παραζάλη της μικροπολιτικής που ασκεί, απέθεσε τη λαϊκή εντολή που έλαβε για να εκπροσωπεί την πατρίδα μας στα χέρια του... Ισπανού πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ!

Για τα προαναφερθέντα ο κ. Τσίπρας δημοσιοποίησε και γραπτή δήλωση, η οποία αποτελεί πρωτοφανή ομολογία της πλήρους περιφρόνησής του στους Έλληνες και της πλήρους αδιαφορίας του για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας.

Εγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός: «Η Ελλάδα για άλλη μια φορά συντάχθηκε με τις δυνάμεις που επιθυμούν μια ανοικτή, προοδευτική και κοινωνική Ευρώπη. Στην αυριανή συνάντηση των ηγετών δεν θα παραβρεθώ λόγω των ανελαστικών υποχρεώσεων της προεκλογικής εκστρατείας. Θα με εκπροσωπήσει ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ».


Ο κ. Τσίπρας θεωρεί «ανελαστικές» μόνο τις προεκλογικές του υποχρεώσεις. Τα πρωθυπουργικά καθήκοντά του και την υποχρέωσή του να εκπροσωπεί την πατρίδα τα θεωρεί «ελαστικά» και γι' αυτόν τον λόγο τα παρέδωσε, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, στον Ισπανό πρωθυπουργό - μια αληθινά αχαρακτήριστη πράξη που θα τον ακολουθεί για πάντα!

Οι Ελληνες δεν ψήφισαν τον -παντελώς άσχετο και αναρμόδιο- Ισπανό πρωθυπουργό να εκφέρει γνώμη για λογαριασμό τους όσον αφορά τη στελέχωση των ευρωπαϊκών οργάνων. Τον κ. Τσίπρα ψήφισαν και με αυτή του την πράξη αλλά και όλες τις υπόλοιπες της παρελθούσης τετραετίας διαπιστώνουν πόσο ακατάλληλος ήταν γι' αυτή τη δουλειά.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι το πάθος του κ. Τσίπρα για την καρέκλα είναι τόσο μεγάλο ώστε δεν ήθελε να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός, ώστε να κάνει ο ίδιος τον κομματάρχη με την ησυχία του, αλλά φρόντισε να πιει το αψέντι της εξουσίας μέχρι τέλους και να εκχωρεί αρμοδιότητες και ρόλους στον... Πέδρο Σάντσεθ!

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]