Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεγάλη Παρασκευή που διαρκεί χρόνια


Η Ελλάδα χρεοκόπησε και οι Ελληνες χρωστάνε όσα έχουν και δεν έχουν στο Δημόσιο, το οποίο λειτουργεί σαν σωλήνας άντλησης εγχώριου πλούτου που αρδεύει τη γερμανική οικονομία και γεμίζει τις τσέπες διάφορων ξένων ανθρωποβόρων κυκλωμάτων, των οποίων η άπληστη πείνα και η δίψα δεν ικανοποιούνται όσα κι αν αρπάξουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο ανέρχονται πλέον στα 104,652 δισ. ευρώ, ενώ περίπου το 50% του πληθυσμού χρωστάει στο Δημόσιο. Για την ακρίβεια, ο συνολικός αριθμός των οφειλετών διαμορφώθηκε τον Φεβρουάριο στα 4.005.773. Από αυτούς, ένα σημαντικότατο ποσοστό μπορεί να δει το βιος του, κινητά και ακίνητα να κατάσχονται από το αδηφάγο, ξενόδουλο, χρεοκοπημένο και δυσλειτουργικό κράτος. Ηδη από τον Φεβρουάριο, 1.186.380 οφειλέτες του Δημοσίου μπορούν να αντιμετωπίσουν «αναγκαστικά μέτρα είσπραξης».

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία είναι αποκαλυπτικά. Αποδεικνύουν ότι αυτό που υποσχόταν να αποτρέψει η κυβέρνηση, τη μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία χρέους, συνέβη και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα κι απάνθρωπα από το αναμενόμενο.


Οι αριθμοί των περιπτώσεων μη εξυπηρετουμένων οφειλών, που θα οδηγήσουν σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, δείχνουν ότι τα υπάρχοντα των Ελλήνων κατάσχονται σταδιακά. Οι περιουσίες αλλάζουν χέρια και ο πλούσιος τόπος μας γίνεται αφιλόξενη έρημος για τον ίδιο τον λαό μας.

Η αγορά είναι αφυδατωμένη. Πλούτος δεν παράγεται, αλλά οι υποχρεώσεις που εφευρίσκει το κράτος αυξάνονται και οι νόμοι που αφορούν την είσπραξη των διάφορων χαρατσιών αυστηροποιούνται. Η κρατική χρεοκοπία μετατράπηκε και σε χρεοκοπία των ελληνικών νοικοκυριών, τα οποία οδηγούνται ένα προς ένα στην εξαθλίωση. Οσοι θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα μεταναστεύουν - κι έτσι η Ελλάδα ξεμένει κι από Ελληνες.

Αυτό που συμβαίνει είναι γενοκτονία με τη χρήση του χρέους σαν όπλο μαζικής καταστροφής. Ζούμε σε μια Μεγάλη Παρασκευή που δεν έχει τελειωμό. Η Ανάσταση θα έλθει μόνο από μια εξουσία που θα είναι ελληνική και όχι απλά ελληνόφωνη...

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]